Ay bide sevsirken konusuyorlar mi?Aynen Canim normal değil bu kadin .. Valla bazen ligden bulanıyor yani konuştuklarını duyunca :/
Ay canim hemde neler neler ilk defa duyduğum bir çok şey oldu.Ay bide sevsirken konusuyorlar mi?
Seytan giriyordur aralarina :))) o gidikliyordur daha cok :)))
Bizim o işi yapan yan komsu idiBenim esim Yani hakkını ariyan kişilerden zor tutuyorum gece gece o isi yaparken Yani ne diyeceksin diyorum . normalde tv sesinde felan degil ki bu
Canim buda güzel fikir. Ay kadini görsen bunu nasıl yapıyor diye sorgularsn ama neler yapıyor neler hem kanin hem esinin yuzune bakamıyorumBizim o işi yapan yan komsu idi
Ben yazı yazıp zarfa koyup kapılarına bıraktım :)))))
Her gece 12 -1 gbi baslıyorlardı inanın 3-4 saat sürüyordu ve sanki dag basında gbiydi sesleri
Paikolojım bozulmustu artık adamla asansorde karsılasınca falan utanıyırdum
Detaylı bir yazı yazdım ve kapılarına biraktım snr ses kesildi
Siz de oyle yapabilirsiniz
Pc den yazdım ben:)
Bizimki de öyleydiCanim buda güzel fikir. Ay kadini görsen bunu nasıl yapıyor diye sorgularsn ama neler yapıyor neler hem kanin hem esinin yuzune bakamıyorum
Esim bana kızıyor millet neler biliyor diyeBizimki de öyleydi
Çok sehvetli konusmalar gecerdi aralarında bir de. Striptiz müziği tarzında müzkler olurdu ve her gece bu kadar enerjiyi nasıl bulurlardı anlamazdım.
Bzim katta 5 daire var
Tek benden süphelenemzlerdi pc den yazıp zarfla adamın adına bıraktım paspasa
Eğer sadece sizden süphelenmezlerse siz de bu yontemi uygulayabilirsiniz
Neler yapıo cok merak ettim :))))Esim bana kızıyor millet neler biliyor diyecidden yarın yapiyim koyuyum bari böyle olmuyor sahura kadar yaşamıyoruz
Canim şimdi buraya yazardan diye bile engelleyebilir. Öyle yapiyim anlama da biz gene tedbirimizi alalım bilgisayardan çıkarırım. Bende kulaklarım çok net duyarNeler yapıo cok merak ettim :))))
El yazınla yazma bence
Bilg dan cıkartın :)
Bnm eşim uyurdu genelde tilki kulakla duyan ben olurdum :)
Yok ya ben onun çıkardığı ses gibi istesemde cikaramamALLAHYAN evimiz müstakil hahah sizde daha fazla ses çıkartın onlar yaptığının 10 katini
nasıl yaparlar yaparlar allahım ya bizi mi dinliyın derlerseCanim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz
Ya canim karşı komsumuzda sesleri arada gelir ama hani normal ayda yılda bir kadın hatta gecen dedi rahatsız felan oluyor musunuz diye ama yukarıda komsu yok farklı ya anlatamıyorumnasıl yaparlar yaparlar allahım ya bizi mi dinliyın derlerse
Siz de sevişin olsun bitsin yukardakiyle değil birbirinizle ilgilendiğiniz için duymazsınızCanim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz
ben samimi olana kadar tıkaç almanızı öneririmYa canim karşı komsumuzda sesleri arada gelir ama hani normal ayda yılda bir kadın hatta gecen dedi rahatsız felan oluyor musunuz diye ama yukarıda komsu yok farklı ya anlatamıyorum
Biz o kadar sık ve uzun yapamayız ya kadın ilginç nasıl dayanıyor diye düşünüyorum yani :/Siz de sevişin olsun bitsin yukardakiyle değil birbirinizle ilgilendiğiniz için duymazsınız
Ay aman ha sakın gitmesin namus meselesine döner bu sefer, ayrıca ilişkide de bağırmak biraz zorlama ya yani zevk alınca istemsiz çığlık felan olmuyor biraz havaya giriyorlar bence sesle , seslerinin duyulduğunu bilseler yapmazlar ama sen laf arasında duvarlar çok ses geçiriyor desen??Benim esim Yani hakkını ariyan kişilerden zor tutuyorum gece gece o isi yaparken Yani ne diyeceksin diyorum . normalde tv sesinde felan degil ki bu
Sen komşuna içinde şap bulunan bi tabak yemek gönder her akşam ikram olarak bak bakalım noluyo o seslerBiz o kadar sık ve uzun yapamayız ya kadın ilginç nasıl dayanıyor diye düşünüyorum yani :/
Olabilir Canim yani bende şimdi bir şey diyemiyorum çünkü hem yeni evliler onlarda Yani ben ne kadar sıksamda kendi dedim gidebilir bende rahatsız oluyorum derse bir şey diyememAy aman ha sakın gitmesin namus meselesine döner bu sefer, ayrıca ilişkide de bağırmak biraz zorlama ya yani zevk alınca istemsiz çığlık felan olmuyor biraz havaya giriyorlar bence sesle , seslerinin duyulduğunu bilseler yapmazlar ama sen laf arasında duvarlar çok ses geçiriyor desen??
Aahah:)Sen komşuna içinde şap bulunan bi tabak yemek gönder her akşam ikram olarak bak bakalım noluyo o sesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?