iyide adam neden alttan alsın ki bu durumu kendini onun yerine koy bakalım sen söylediğin kadar anlayışlı olur musun
kadının art niyeti olmayabilir ama yine eşi açısından kötü bi durum yani onuru kırılır adamın
ben eşimin birilerini sürekli arattığını farketsem ilk etapta çok sinirlenip konuşmam sinirden de boşanırım filan derim yani
zaten boşayacak olsa hamile olmasını takmazdı direk bırakırdı sadece acı çektirmeye çalışyoheralde
kadın hamile diye de tüm yaptıkları görmezden gelinemez yani
kızlar bundan sonra basına böyle bıse gelmesınden korkanlar ıcın buyrun;
Facebook Arama Geçmişi Nasıl Silinir?
güven eksikliğinin nedeni konu sahibi .adam durup duruken senden boşanıcam dememiş ki .. hangi erkek görse deliye döner ....kızgınlıkla söylemiş belli .kadının duygularını düşünüyoruz o erkeğin duyguları yok mu ?kendi çalışıp evine bakmaya çalışırken koca işte diye eski sevgilisini aratan onun resimlerine bakan bir kadın .. hayır bu kadarıda fazla bence .. adamı gaddarlıkla suçlamak komik olur kendince haklıHepimiz zaman zaman merakımıza yenık duşeriz..
Eğer kadın kocasından emin olmasa zaten hamıle kalıp evlılıgını surdurmez dı heralde,
demek kı yaptıgı hatanın tek sebebı merak ,
Bunu kocasıda gayet ıyı bılıyordur ..
Buna rağmen boşanmayla tehtıt etmek bana göre gaddarlıktır..
Kadın özür dilemiş, hatasını affetmiş.. ee daha ne yapsın ?
Her hatamız olunca kapıya konmakla tehtıt edıleceksek ohooo..
Hayır yanı kadınlar kocalarının herseyıne katlanıp hatalarını gormezden gelırken,
kadın ufacık bır hata yaptıgında takılan bır tutum cok yersız ve abartı bence hepsı bu ..
Ben kocasının yerinde olsaydım isimleri arattıgı için değil bana yalan soyledigi için kızar,kırıldım
ama hamile karıma da : hamıle olmasan senı boşardım demezdım !
Burda cok cıddı guven eksıklıgı var cunku ..
bence hepiniz kocalarınızın facebook unu açın hareket dökümüne tıklayıp "Hedef kitlesi "Sadece Ben" olan hareketleri de dahil et" kısmınıda işaretleyin göreceklerinizden sonra gelip burada yorum yapın daha gerçekçi olur . tecrübeyle sabittir
sizin yazdıklarınızdan sonra bende denedim bunu tesadüfen açıktı facebook u eşimin . Hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm , tanımadığı bir kızın biraz davetkar fotoğraflarını beğenmiş ve de bir sürü kızı aratmış tanımadığı ortak arkadaşı olmayan , ne diyeceğimi bilemedim gösterdim tabe ama verdiği cevapları yazmaya dilim varmıyor
Çoğu insanın böyle bir özellikten haberi yoktur.Ne yapmışsanız, neyi beğenmiş, kimi aratmışsanız her şey orda kayıt altında tutulur.Üzüldüm sizin adınıza
arkadaşlar sizin başınıza buna benzer bir durum gelmedi mi? sadece ben mi bu kadar şerefsizlik yaptım
Hepimiz zaman zaman merakımıza yenık duşeriz..
Eğer kadın kocasından emin olmasa zaten hamıle kalıp evlılıgını surdurmez dı heralde,
demek kı yaptıgı hatanın tek sebebı merak ,
Bunu kocasıda gayet ıyı bılıyordur ..
Buna rağmen boşanmayla tehtıt etmek bana göre gaddarlıktır..
Kadın özür dilemiş, hatasını affetmiş.. ee daha ne yapsın ?
Her hatamız olunca kapıya konmakla tehtıt edıleceksek ohooo..
Hayır yanı kadınlar kocalarının herseyıne katlanıp hatalarını gormezden gelırken,
kadın ufacık bır hata yaptıgında takılan bır tutum cok yersız ve abartı bence hepsı bu ..
Ben kocasının yerinde olsaydım isimleri arattıgı için değil bana yalan soyledigi için kızar,kırıldım
ama hamile karıma da : hamıle olmasan senı boşardım demezdım !
Burda cok cıddı guven eksıklıgı var cunku ..
kadının bakma sebebi merak olabilir ama adam ilk etapta sürekli arattığını görünce ve sorduğu halde karısının yalan söylediğini anlayınca başka şeyler de düşünebilir. adam gerçek duygularını nerden bilecek ki kadının meraktan mı yoksa unutamadığı için mi aratıyo. insanın aklında bi soru işareti oluşması normaldir.
o an sinirlenmiştir boşarım demiştir. ben buna takılmam ama hiçbirşey yapmayacağı halde sürekli boşanmakla tehtit ediyosa o duruma ben de karşıyım. anladığım kadarıyla sadece şu an süründürmeye çalışıyo olay yeni diye
zaten bunun için boşanılmaz adam da boşanacak olsa zaten yapardı hamile olmasını beklemezdi o da aldatma niyetinde olmadığını sakin düşününce anlamıştır yoksa tepkisi daha kötü olurdu.
bu saatten sonra konuşup çözmeleri lazım zaten sürekli olarak seni boşarım şeklinde konuşmaya devam edemez affedecekse bi daha bu konuya takılmayacak
tabiki ama ilk etaptaki tepkisini anlayabiliyorum ben bunu demeye çalıştım.
burda anlamadığım ayn şey kadına yapılsa erkeklere söylemediğimizi bırakmıyoruz kesin bi işler karıştırıyodur diyoruz kadın olunca ve hamile olunca farklı oluyo.
bu arada kadınların herşeyi hazmedip sustuğuna katılmıyorum o tercih meselesi pek çok kadın bu tarz durumlar da olay çıkarıp cep telefonlarına kadar takibe de alıyo tepkisini gösteriyo
göstermeyip göz yumanlar da var ama bunlar kişiden kişiye değişir. herkesin ilişksi farklıdır sonuçta
sizin yazdıklarınızdan sonra bende denedim bunu tesadüfen açıktı facebook u eşimin . Hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm , tanımadığı bir kızın biraz davetkar fotoğraflarını beğenmiş ve de bir sürü kızı aratmış tanımadığı ortak arkadaşı olmayan , ne diyeceğimi bilemedim gösterdim tabe ama verdiği cevapları yazmaya dilim varmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?