utanıyorum :(

ıpden bakarak nasıl emin oluyor :26:

şimdi dediklerini eşin yanlış anlayabilir eşin biraz sakinleşsin sonra izah et bence.

bence adam buraya yazılanları da okuyabilir bu gidişle

Yarın evliyim eşim işe gidince sürekli eski sevgilimi aratıyorum. Bunu da o işe gidince yapıyorum. Eşim de amma abarttı ne var bunda merak ettim her hafta bakıyorum ne belli bi'haftada belki adam evlendi, çocuğu oldu bir haftada neler değişir ohooo... Sürekli bakmam ondan... diyeyim. Eşin çok büyütmüş derseniz bende "ben bu konuda önyargılıyım bunca kadın haklı galiba ya" diyeceğim.
Valla anlamadım ya:26:
:44:

Hepimiz zaman zaman merakımıza yenık duşeriz..
Eğer kadın kocasından emin olmasa zaten hamıle kalıp evlılıgını surdurmez dı heralde,
demek kı yaptıgı hatanın tek sebebı merak ,
Bunu kocasıda gayet ıyı bılıyordur ..

Buna rağmen boşanmayla tehtıt etmek bana göre gaddarlıktır..
Kadın özür dilemiş, hatasını affetmiş.. ee daha ne yapsın ?
Her hatamız olunca kapıya konmakla tehtıt edıleceksek ohooo..

Hayır yanı kadınlar kocalarının herseyıne katlanıp hatalarını gormezden gelırken,
kadın ufacık bır hata yaptıgında takılan bır tutum cok yersız ve abartı bence hepsı bu ..

Ben kocasının yerinde olsaydım isimleri arattıgı için değil bana yalan soyledigi için kızar,kırıldım
ama hamile karıma da : hamıle olmasan senı boşardım demezdım !
Burda cok cıddı guven eksıklıgı var cunku ..

e$in burayida okur isteese
ke$ke okusaa , senin nasil uzuldugunu , çaresiz ve masum oldugunu gorurdu
masum derken aldatma konusunu kastediyorum
yoksa yapilan bi hata o ayri ama hatasizda kul olmaz buda bi gerçek ..

$imdi bizim evde face yasak, ben bekarken face yokdu revaçda , bilmiyordum hiç
biz evlendikden sonra peydah oldu bu face
bende açtim bi tane, e$im gorunce kavga çikdi , istemiyorum dedi .. hatat kavga çikardi
ben baya uigra$tim kabul etsin diye ama nuh dedi peygamber demedi .. ,sonuç ne onun ne benim face yok, $imdi oyle bi hal aldiki bu face gelin kv ler bile burdan kavga ediyor :) yuvalar yikiliyor iyiki e$im istememi$ bu face i
ama face olsa bu durum gerçekle$se kocanla ayni tepkiyi verirdi onu taniyorsam
ve zamanla unuturdu
çocuk olmasa ayrilabilirdide ama çocuklarina kiyamaz :)

uzuldum durumuna , zaman herseyin ilacidir ,senin derdinin dermanida sadece zaman dir canim ...

Son düzenleme:
Ben face kullandığım dönemde gizli gizli eşimin eski sevgililerini aratırdım sonra söyledim arattığımı Oda kızmıştı ben merak etmiyorum sen niye merak ediyorsun diye Sonra facesi tamamen kapattık tam 2 yıl oldu ve gayet mutluyuz:) Konu sahibine gelince aslında bende kötü niyetli baktığına inanmıyorum sonuçta hamile eşini seviyor. Doğrusu yapmamasıydı. şahsen eşim baksaydı eski sevgililerinin facesine bende çok büyük cingar çıkartır hatta boşanmaktan bile söz edebilirdim. Güven bir kere gitti bundan sonra ağzınla kuş tutsan boşa çünkü hep şüphe duyacak bir daha bakacakmı diye. Hatta her seferinde hala eski sevgilisinimi düşünüyor diye canı yanacak eşinizin. Allah yardımcın olsun.

güven eksikliğinin nedeni konu sahibi .adam durup duruken senden boşanıcam dememiş ki .. hangi erkek görse deliye döner ....kızgınlıkla söylemiş belli .kadının duygularını düşünüyoruz o erkeğin duyguları yok mu ?kendi çalışıp evine bakmaya çalışırken koca işte diye eski sevgilisini aratan onun resimlerine bakan bir kadın .. hayır bu kadarıda fazla bence .. adamı gaddarlıkla suçlamak komik olur kendince haklı

İP numarasından değil, profil sayfanızda hareketler dökümünü tıklayın.
Ordan da Hedef kitlesi "Sadece Ben" olan hareketleri de dahil et butonunu seçerseniz kimi arattığınız tek tek çıkar.
Eşiniz ordan görmüştür.

Üstüne düşme, eşin kendini bir şey sanmasın diyenler olmuş, çok şaşırdım :44: Eşin çok çok haklı.
Hiçbir kötü niyetin olmayabilir ama sonuçta yaptıgın kabul edilemez bir şey.
Bence üstüne düşme,kendini bir şey sanmasın düşüncesinin aksine iyice üstüne düşmen, onu alttan alman, ilgilenmen gerekir.
Bu durumu çözsen çözsen ancak ona sempatiklik yaparak, yogun ilginle olanları unutturup kapattırarak başarabilirsin.

Yaptığınız abarttığınız kadar şerefsizlik dediğiniz kadar bir olay değil. Gayet insani bir dürtüyle merak ederek bakmışsınız. Eşinizin de şu anki tepkisi normal çünkü erkekler herşeyi yapabilir ama biz kadınların en ufak bir hatasında onlar gururuna yediremez. Sakin olun sizi sevmese bebeğinizi aldıralım der sizi de kapının önüne koyardı veya çeker ailesinin evine giderdi. Sadece burnunuz sürtsün diye yapıyor.Siz de bir süre oluruna bırakın sürekli özür dilerseniz bu olayı sürekli gündemde tutmuş olursunuz.

sizin yazdıklarınızdan sonra bende denedim bunu tesadüfen açıktı facebook u eşimin . Hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm , tanımadığı bir kızın biraz davetkar fotoğraflarını beğenmiş ve de bir sürü kızı aratmış tanımadığı ortak arkadaşı olmayan , ne diyeceğimi bilemedim gösterdim tabe ama verdiği cevapları yazmaya dilim varmıyor

Çoğu insanın böyle bir özellikten haberi yoktur.Ne yapmışsanız, neyi beğenmiş, kimi aratmışsanız her şey orda kayıt altında tutulur.Üzüldüm sizin adınıza :26:

Son düzenleme:
Çoğu insanın böyle bir özellikten haberi yoktur.Ne yapmışsanız, neyi beğenmiş, kimi aratmışsanız her şey orda kayıt altında tutulur.Üzüldüm sizin adınıza

evet o da bilmiyor söylemedim zaten sonra tekrar kontrol ederim diye ama bakmaya korkarım artık

arkadaşlar sizin başınıza buna benzer bir durum gelmedi mi? sadece ben mi bu kadar şerefsizlik yaptım

Abartma arkadaşım, şerefsizlik çok büyük bir itham kendini buna yakıştırırsan eşin de böyle düşünür. Kendisinin sana karşı bu tavrı 10 sene bile sürebilir demiş eşin, bu kadar büyütülecek bir olay olduğunu düşünmüyorum.

aklın onda değilse ne dıye her gun baktınki bak şimdi yokyere üzülüyorsun aslında bu kadar buyutulecek bişi değil ama sonuçta verdiği izlenımde hiç hoş değil artık nedesen eşin sana inanmaz güvenı sarsılmış bıkere bundan sonra dıkkatlı ol hatta onun gözüne gırebılmek için pcyı çıkar hayatından sonuçta eşinden önemlı değilya çünkü malasef haklı senın yaptığını o yapsaydı düşünsene nasıl yıkılırdın ve konun o şekilde olsaydı onu kk da hem asar hem keser hemde zehirlerdik

kadının bakma sebebi merak olabilir ama adam ilk etapta sürekli arattığını görünce ve sorduğu halde karısının yalan söylediğini anlayınca başka şeyler de düşünebilir. adam gerçek duygularını nerden bilecek ki kadının meraktan mı yoksa unutamadığı için mi aratıyo. insanın aklında bi soru işareti oluşması normaldir.
o an sinirlenmiştir boşarım demiştir. ben buna takılmam ama hiçbirşey yapmayacağı halde sürekli boşanmakla tehtit ediyosa o duruma ben de karşıyım. anladığım kadarıyla sadece şu an süründürmeye çalışıyo olay yeni diye
zaten bunun için boşanılmaz adam da boşanacak olsa zaten yapardı hamile olmasını beklemezdi o da aldatma niyetinde olmadığını sakin düşününce anlamıştır yoksa tepkisi daha kötü olurdu.
bu saatten sonra konuşup çözmeleri lazım zaten sürekli olarak seni boşarım şeklinde konuşmaya devam edemez affedecekse bi daha bu konuya takılmayacak
tabiki ama ilk etaptaki tepkisini anlayabiliyorum ben bunu demeye çalıştım.
burda anlamadığım ayn şey kadına yapılsa erkeklere söylemediğimizi bırakmıyoruz kesin bi işler karıştırıyodur diyoruz kadın olunca ve hamile olunca farklı oluyo.
bu arada kadınların herşeyi hazmedip sustuğuna katılmıyorum o tercih meselesi pek çok kadın bu tarz durumlar da olay çıkarıp cep telefonlarına kadar takibe de alıyo tepkisini gösteriyo
göstermeyip göz yumanlar da var ama bunlar kişiden kişiye değişir. herkesin ilişksi farklıdır sonuçta

kk kadınlarını hiç anlayamıyorum.Bu durumu içinizden birinin eşi yapmış olsaydı demediğiniz kalmazdı.

Ayyy öyle şey mi olur hemen boşan,nasıl kabul edersin böyle bir şeyi der, adama da ardı arkası kesilmeyen hakaretler, yakıştırmalar yapardınız.

Şimdi ise bir bayan yaptığı için abartmayın, büyütülecek bir şey değil diyerek durumu normal göstermeye çalışıyorsunuz. Çok ilginç gerçekten...

Daha az önce bir arkadaş bakmış eşinin face dökümüne ve duyguları harap olmuş görünüyor...Kötü birşey kimse kimsenin canını bu şekilde yakmamalı. Valla benim eşim baksa güvenim altüst olur ve kötü sonuçlar doğurur. Bazı şeyleri merak etmemek gerekir...

haydaa
ne dedi e$in merak ettimm
aslinda konu sahibinin e$inin ne yapmaya çali$tigini bi erkek daha iyi anlar
aramizda birisi e$ine sorabilirmi?
ben sormam, e$im kizar hatta bunu yaptigimi onu agzini aradigimi bile du$unebilir , biliyorum paranoya gibi ama bu konuda hassas maalesef ..

once den çok samimi oldugu bi arkada$i net yuzunden e$inden ayrildi , bundan sonra daha çok hassasla$ti bende ona gore davraniyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…