utanıyorum :(

konu sahıbının eşi ne mı yapmaya calısıyor..
bu aralar moda olan bıseyı yapıyor..
facenın bu özellıgı yenı duyulmaya basladı ve her duyan artık bu dökumu yapıyor..
herkes nasıl meraktan eskı sevgılısını aratıyorsa,karsı tarafta meraktan kımler aratılmıs dıye bakıyor..
hepsı bu..

ama $imdi best arakad$imizin konusu ile konu sahibesinin durumu ayni deil
best in kocasinda begenme durumu falanda var
faceden pek anlamamda begen mek birsuru anlam ta$iyor galiba ..:44:

zaten az çok anlarsın kimin neler karıştırdığını bence. küçük bi araştırma yapsan yetiyo bi açık yakalamak için.
kendi açımdan konuşacak olursam ben herşeyi hissederim ve karşıma da şüphelendiğim şeyler pat diye çıkar.( bu durumdan da hiç hoşlanmam zaten herşeyin farkında olma durumundan çünkü tepkisiz kalamam ben)
o halde tercihini yapacaksın önemsemiyosan ya görmezden gelip merak etmiceksin bakmiycaksın
ya da ortaya çıkarıp hesap soracaksın

Arkadaşım burdaki bütün yorumları okumuşsundur konu sahibine ne dendi en çok tabiki merak. Sende öyle düşün eşin merak etmiştir diye avut kendini. Bir bayanın yapmasıyla bir erkeğin yapması arasında pek fark görmüyorum ben. Ama benim hemcinsim olarak sana tavsiyem tepkin sert olsun. eğer şimdi bunun üzerini kapatırsan bundan sonrası daha büyük olarak geri dönecektir sana. Erkekte kadında biraz birbirinden çekinmeli. Ben baştan tavrımı koydum eşime eğer ki bişey yapacaksa beni tamamen kaybetmeyi göze alarak yapacak. Eğer beni kaybedeceğini bile bile bunuda yaptıysa kusura bakmasın o erkek için üzülmem bile...Ha bu arada ben bu tepkiyi ortaya koyuyorsam kendi kızacağım şeyleri kendimde yapmam. Geçmişte olan kimsenin hayatınıda zaten merak etmiyorum.

onu kastedmedimki
tamam aratmi$ onu anladikda

tepkisi çok abrtili deilmi, yuzune bakmama , bo$anicam çocuga dua et deme ler falan
face yok bende , bilemdigim için soruyorum

sadece aratmak dan bu kadar sonuç çikmasi normalmi
e$i gozdagimi veriyor bi daha olmasin diye yoksa gerçekten bu kadar a$agilanip gururu kirilmi$midir

bide bakdigin ki$inin eski sevgilililer oldugunu nerden biliyor ? bu face denen meret okul arkada$lariyla ileti$ime geçilsin diye yapilmami$mi ilk ortaya çikdiginda ..
illa kizlar kiz arkada$lara erkekler erkek arkada$larami bakacakki :)

O his malesef bende de var boğa burcuyum ondan mı diyorum bazen Ama eğer bişeyden şüphe diyorsam mutlaka üstüne giderim birşey çıkarsa vay haline. Sen net olduğun sürece karşı tarafın yanlış yapma cesareti kayboluyor. Asla üzerini kapatmayacaksın eğer gerçekten bir aldatma söz konusu ise de aslanlar gibi boşayacaksın, boşadığın adamında topuğuna bakmayacaksın. Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok. Hatayı yapanda bedelini ödemeye razı gelecek....

Yalan soylemen kotu olmus

Sadece merak ettim arattim ama sen sorunca panikledim, kizmani istemedim ondan yalan soyledim. Ama inan sadece merak ettim seneler sonra neye benzediklerini, baska bisey yok. bana boyle davranma

falan diyip ozur dileyebilirsin..

Eşinin kızması normal.Ben evlendiğimde kocamın eski sevgililerini arattığını görsem doğal olarak ben de kızarım.Ki öyle kıskanç birisi de değilimdir,ama bu kızılcak bir durum bence.Sen özlediğin,merak ettiğin için aratmamış olabilirsin ama eşin senin gerçek niyetini nerden bilsin.Benim başıma gelseydi demek ki eski sevgilisini özlüyor,benimle mutlu değil,aklında hala o var diye düşünürdüm.

Hadi bunu da affetti bi şekilde,üstüne bir de yalan söylemişsiniz,ben aratmadım diye.Hatalar yalanlarla kapatılmaz.Belki en baştan dürüstçe konuşsanız bu kadar sinirlenmezdi eşiniz.Hesabınızın şifresini ona verin değiştirsin,sonrada hesabınızı kapatsın.Özür dileyin dürüstçe her şeyi anlatın.

Evli olup da facebook kullananları anlamıyorum zaten.Son derece gereksiz bir site bence.

bence karsına alıp hiçbi nedeni olmadan arattırdıgını soyle. hamilesin yazık ddiilmi bebişe üzülmesin boşyere :44:

ayyyy bu face çıkalı işler sarpa sardı hep

ne evlilikler bir HİÇ! uğruna ziyan oluyor,huzurlar bozuluyor

Eşinin olayı bu kadar büyütmesinin sebebi kendini öyle şeylerden (kaçamaklardan) koruyor, sadık olması ola bilir. Çünki insan kendisi nasılsa karşısındakından da aynı şeyleri bekler. Ne kadar farklı görürse o kadar da yıkılır.

Hangimizin hoşuna giderdi ki???????

Ben bile eşimin birine bir şey yazdığını sandığımda yıkılmışdım (oysaki proqramı denemek için, proqrama ait olan bir şeydi) . Amma ben gerçekten yıkılmışdım, izah etmesini bile istemiyordum. Uzun sürmedi , yine de aklımdan çıkmıyor o duygular.

Dilerim her şey yine yoluna girer, (bence girecek de) sadece kısa bir zaman sabr etmen gerekecek.

bi de insan niye eski sevgilisini merak eder ki

ne yapıyorsa yapıyor

ohooo maralcım onlar eskıde kaldı..
face amacından saptı..herkesın özel hayatını uzaktan takıp edebılecegın bı yere dönustu..
nerde o eskı ılkokul arkadaslarını bulmacalar

esı suan bence herkesın verecegı tepkıyı verıyor..
benım kocamda aynı tepkıyı verırdı kesın..
bende olsam aynı tepkıyı verırdım..

ama bu sebepten evlılık bıtmez,sadece bı sure arada uzaklık olusur..
ama sureklı bu konu karsına gelır konu sahıbının..cunku meraktan bakılmıs dahı olsa
sonucta kocasının gururu kırılmıs,guvenı zedelenmıstır..
empatı yapınca kocasına hak vermemek elde degıl..

ama arkadaslarında dedıgı gıbı kocalar neler yapıyor da,yınede baskın cıkıp bızı susturuyorlar..
su dunyada sadece hep onlar haklıdır..onların yanlısları affedılır..

:) deme yaaa
bende hepden geride kalmi$im desene
neyse buda eksik olsun
o zaman kocanin suyuna git konu sahibesi arakada$im, sevdigi yemekler falan yap, surprizler dene
bilgisayara elini bile surme
otur bekle sonrada
hiç olmasa dogumda kesin abri$irsiniz :)
.

eşin çok abartıyor ,sen suçlandıkca sana daha çok yükleniyor biraz dik dur, ne var bunda canım sıkıldı baktı de.bunda şeytana uyucak ne varki mesajlaşma falanda olmamış kendini bu kadar üzüyorsun, dik durur güven verirsen yüklenmeklen vazgeçer.

Facebookun hakkaten b...... Cikti yaaa.
Amacini asti artik su face...İyice sinir etmeye basladi artik...

Keske ben yapmadim demeseydin. En azindan merak ettim der cikardin isin icinden.

evde bır ıkı dusup bayılma rolu kesse..belkı adam vıcdana gelırde affeder kızı..
doktorunuda tembıhlemek lazım,bu kızın uzulmemesı,stresten uzak durması lazım dıye kocayı uyarmalı..
yoksa valla sıkıntıdan bebekte streslı bı cocuk olur..

hem adam kızı sevmese,gözu cocuk falan görmezdı..
gercı son durumları bılmıyorum..
belkı adam dusundu tasındı ve kaldıramadı,hazmedemedı..

bu gece olay patlak vermezse barısma durumu yakındır..

Bence az bile tepki veriyo. İnsanın kocası ilki olmalı eski sevgili yeni sevgili muhabbetleri beni çok üzüyo. Millet şimdi ortaöğretimden baslıo bu işlere. Eski sevgilinizin olması bile onun için bi kırgınlıkken bide gidip merak edip aratmışsınız. Hatalısınızzz

Ancak hata insanlara mahsus. Affedilmicek değilsiniz bence ama sıkıntılı ve çok sabretmeniz gereken bi süreç sizi beklio. COK DUA EDİN. Eş arasındaki muhabbet için tesbihler var. taha süresi 39. ayet veelgaytü aleyke muhabbeten minni. kurandan bakarsanız daha ii olur. günde 41 defa çekin.

Keske ben yapmadim demeseydin. En azindan merak ettim der cikardin isin icinden.

1-2 kere aratsaydı evet merak deyince çıkardı işin içinden. Ama dediği gibi defalarca aratınca bu neyin merakı demez mi adam:26: Bebekleri de var inş. düzelirler en yakın zamanda bebeğe yazık hissediyodur huzursuzluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…