haydaa
ne dedi e$in merak ettimm
aslinda konu sahibinin e$inin ne yapmaya çali$tigini bi erkek daha iyi anlar
aramizda birisi e$ine sorabilirmi?
ben sormam, e$im kizar hatta bunu yaptigimi onu agzini aradigimi bile du$unebilir , biliyorum paranoya gibi ama bu konuda hassas maalesef ..
once den çok samimi oldugu bi arkada$i net yuzunden e$inden ayrildi , bundan sonra daha çok hassasla$ti bende ona gore davraniyorum ..
Daha az önce bir arkadaş bakmış eşinin face dökümüne ve duyguları harap olmuş görünüyor...Kötü birşey kimse kimsenin canını bu şekilde yakmamalı. Valla benim eşim baksa güvenim altüst olur ve kötü sonuçlar doğurur. Bazı şeyleri merak etmemek gerekir...
sizin yazdıklarınızdan sonra bende denedim bunu tesadüfen açıktı facebook u eşimin . Hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm , tanımadığı bir kızın biraz davetkar fotoğraflarını beğenmiş ve de bir sürü kızı aratmış tanımadığı ortak arkadaşı olmayan , ne diyeceğimi bilemedim gösterdim tabe ama verdiği cevapları yazmaya dilim varmıyor
konu sahıbının eşi ne mı yapmaya calısıyor..
bu aralar moda olan bıseyı yapıyor..
facenın bu özellıgı yenı duyulmaya basladı ve her duyan artık bu dökumu yapıyor..
herkes nasıl meraktan eskı sevgılısını aratıyorsa,karsı tarafta meraktan kımler aratılmıs dıye bakıyor..
hepsı bu..
zaten az çok anlarsın kimin neler karıştırdığını bence. küçük bi araştırma yapsan yetiyo bi açık yakalamak için.
kendi açımdan konuşacak olursam ben herşeyi hissederim ve karşıma da şüphelendiğim şeyler pat diye çıkar.( bu durumdan da hiç hoşlanmam zaten herşeyin farkında olma durumundan çünkü tepkisiz kalamam ben)
o halde tercihini yapacaksın önemsemiyosan ya görmezden gelip merak etmiceksin bakmiycaksın
ya da ortaya çıkarıp hesap soracaksın
arkadaşlar yardımınıza o kadar çok ihtiyacım varki işin içinden bir türlü çıkamıyorum. ben öyle geri düşünü imkansız bir hata yaptımki anlattığımda gerçekten inanamayacaksınız. ben 3 yıllık evliyim. hatta 10 haftalıkta hamileyim. eşimle evlenmeden ince çıktığım kişileri facebooktan arattırdım haftalar boyunca. bu hafta sonu eşim görüntü geçmişinden durumu farketti. benim yüzüme bakmıyor şimdi. bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama şunda o kadar eminimki ben onları arattırırken içimden en ufak bir duygu kıpırtısı geçerek arattırmadım. eşime kendimi bir türlü anlatamıyorum inanmıyor bana çünkü ona ben arattırmadım diye de yalan söyledim o da IP numarasından öğrenmiş benim arattırdığımı. lütfen bana yardımcı olun ne derseniz deyin ama yardımcı olun. şeytana uydum defalarca ben şimdi hayatım boyunca eski günlerime özlem duyarak mı geçireceğim? bide eşim hamile olmasan bir dakika yanında durmam senden boşanırım diyor sürekli. ben artık onun gözünde yokum Allahıma yalvarıyorum hergün... lütfen bana yol gösterin....
onu kastedmedimki
tamam aratmi$ onu anladikda
tepkisi çok abrtili deilmi, yuzune bakmama , bo$anicam çocuga dua et deme ler falan
face yok bende , bilemdigim için soruyorum
sadece aratmak dan bu kadar sonuç çikmasi normalmi
e$i gozdagimi veriyor bi daha olmasin diye yoksa gerçekten bu kadar a$agilanip gururu kirilmi$midir
bide bakdigin ki$inin eski sevgilililer oldugunu nerden biliyor ? bu face denen meret okul arkada$lariyla ileti$ime geçilsin diye yapilmami$mi ilk ortaya çikdiginda ..
illa kizlar kiz arkada$lara erkekler erkek arkada$larami bakacakki :)
:) deme yaaaohooo maralcım onlar eskıde kaldı..
face amacından saptı..herkesın özel hayatını uzaktan takıp edebılecegın bı yere dönustu..
nerde o eskı ılkokul arkadaslarını bulmacalar
esı suan bence herkesın verecegı tepkıyı verıyor..
benım kocamda aynı tepkıyı verırdı kesın..
bende olsam aynı tepkıyı verırdım..
ama bu sebepten evlılık bıtmez,sadece bı sure arada uzaklık olusur..
ama sureklı bu konu karsına gelır konu sahıbının..cunku meraktan bakılmıs dahı olsa
sonucta kocasının gururu kırılmıs,guvenı zedelenmıstır..
empatı yapınca kocasına hak vermemek elde degıl..
ama arkadaslarında dedıgı gıbı kocalar neler yapıyor da,yınede baskın cıkıp bızı susturuyorlar..
su dunyada sadece hep onlar haklıdır..onların yanlısları affedılır..
arkadaşlar yardımınıza o kadar çok ihtiyacım varki işin içinden bir türlü çıkamıyorum. ben öyle geri düşünü imkansız bir hata yaptımki anlattığımda gerçekten inanamayacaksınız. ben 3 yıllık evliyim. hatta 10 haftalıkta hamileyim. eşimle evlenmeden ince çıktığım kişileri facebooktan arattırdım haftalar boyunca. bu hafta sonu eşim görüntü geçmişinden durumu farketti. benim yüzüme bakmıyor şimdi. bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama şunda o kadar eminimki ben onları arattırırken içimden en ufak bir duygu kıpırtısı geçerek arattırmadım. eşime kendimi bir türlü anlatamıyorum inanmıyor bana çünkü ona ben arattırmadım diye de yalan söyledim o da IP numarasından öğrenmiş benim arattırdığımı. lütfen bana yardımcı olun ne derseniz deyin ama yardımcı olun. şeytana uydum defalarca ben şimdi hayatım boyunca eski günlerime özlem duyarak mı geçireceğim? bide eşim hamile olmasan bir dakika yanında durmam senden boşanırım diyor sürekli. ben artık onun gözünde yokum Allahıma yalvarıyorum hergün... lütfen bana yol gösterin....
:) deme yaaa
bende hepden geride kalmi$im desene
neyse buda eksik olsun
o zaman kocanin suyuna git konu sahibesi arakada$im, sevdigi yemekler falan yap, surprizler dene
bilgisayara elini bile surme
otur bekle sonrada
hiç olmasa dogumda kesin abri$irsiniz :)
.
Keske ben yapmadim demeseydin. En azindan merak ettim der cikardin isin icinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?