utanıyorum :(

evet her carsamba eskı sevgılıyı merak etmeye gerek yoktu
cok merak ettıysen 1 kere bakar cıkardın..
ama haftalık olarak neyı merak ettı bu kadar onuda anlamadım..

hak veriyorum söylediklerine bende,biraz sert çıkmaya çalıştım ama çok kırılmıştım pek belli edememiş olabilirim , eşimin nöbeti vardı o sıralarda fazla konuşamadıkda, bu yaptığının beni kırdığını çok üzdüğünü söyledim. Ben aynı şeyi yapsam acaba sen nasıl tepki verirdin dedim . Önce birşey demezdim dedi sonra da bilemiyorum ne tepki vereceiğimi belki çok kızardım dedi. beğenebilirim sokaktada beğeniyoruz sadece beğen tuşu yok basamıyoruz dedi, bende artık beni beğenmediğini bu nedenle artık başkalarına baktığını düüşnmeye başlıyorum dedim. Ben seni seviyorum seni hep beğeneceğim dedi. Ama şunu söyledi ki baya düşündürüyor beni , eğer Angelina Jolie ile evlenseydim 6 ay sonra ona karşıda isteksizlik başlardı cinsel anlamda diyorum dedi bu kimle evlensem böyle olacaktı dedi :26::26::26:
Ay çok şaşkınım şuan

(eşin abartıyor)diyenlere hiç katılmıyorum ben ...empati kurarak düşünmelisin,burda hareket dökümlerinden kaç kız sevgilisinin eşinin facesinde arattıkları kısmında eskileri yakaladıkları için olay çıkarttılar 'ayrılcam güvenim sarsıldı vs' tarzında
.ciddice konuşmalısın .
nekadar çok sevdğni anlatıp ondan başkasını gözünün görmeyeceğinden başlayabilirsin .

nasıl böle düşünürsünüz hiçde abartmıyo. Mahremiyet kadının nuru güzelliği herşeyi. Kesinlikle hatalı ama affedilmicek bi hata değil sadece aratmayla kalmışşsa tabi. Rabbim o yavrunun yüzüne baksın inş. yuvaları eski muhabbetine döner

o NASIL Bİ LAF YA HERSEY CİNSELLİKMİYMİŞ EVLİLİK ON DAKİKALIK Bİ ZEVK İÇİN YAPILACAK OYUNCAK DEİL. Arkadaşım biz kadınlara çok iş düşüo eş seçerken ne olur iyi düşünün hayatınıza biri sokarken veeeeeeeeeeeee emin olunnnnn tanışdığınız nişanladığınız dönemlerde kafanıza takılan ama ertelediğiniz bütün şeyle katbe kat karsınıza cıkıcakkk

işte erkeklerın su üstüne cıkması oluyor bu..
her konuda özurlerı kabahatlerınden buyuk masallah..
akım derken *okum dıyorlar..
begenme olayı gercekten can sıkıcı bı durum..
keşke sadece aratma yapmıs olsaydı..
ama verdıgı cevap klasık erkek cevabı..
keske aratıp canını sıkmasaydın hiç yaaaaa

evet hala aynı fikirdeyim abartıyor, kadın hamile yağtığının hata olduğunuda biliyor ee daha fazla yüklenmenin bir alemi varmı yok.

ahh nerden bilecektik ki , daha 4 aylık evliyim birde düşün:18::18:

ya o kadar güveniyordum ki eşime birşey bulacağımı bile düşünmüyordum o kadar emindim yane, gördüğümde şok geçirdiğim gerçekten şok hani filmlerde olur elin ayağın tutmaz, hiçbirşey görmez duymaz olursun ya öyle daldım gittim bir süre , heralde yanlış oldu dedim bi daha baktım ama doğru görüyordum, eşim zaten rahat insandır benim aldatacağını hiç düşünmezdim ama artık hergün bu şüphe ile uyanacağım en kötüsüde bu sanırım:18::18::18:

esın eve gelınce aynen bu duygularını anlat ona..
bu durumu bı sekılde telafı etmesı lazım..
yoksa senın hergun için içini yiyecek..

begen butonunu tıklamak ıcın,karsı tarafla ıletısım halınde olmak gerekmıyor mu..??

Özür diledi gerçi hani bu kadar rahatsız olacağını düşünmemiştim gib şeyler söyledi , bilmiyorum aslında içimden geçenleri söyledim gibi pek konuşmak istemiyorum bile iyi ki bugün nöbetçi ve evde değil . Biraz yalnız başıma kalmış oldum .

sanırım bu kızın fotoğrafları herkese açık bende bakıp beğenebiliyorum .

Hakikatten zaten bu neyin meraki?
Ama yalan soylemek iyice kotuye goturmus isi. Su an zaten olmasa bile yalan soyledigi icin art niyeti var gibi gozukuyor. :44:

bu fotosunu begendıgı kız kım kı?
fotolar acık olabılır,bızımkılerde hep acıktır ama alakasız bırı fotoyu begenmez..
yanı kocanla o kızın bı samımıyetı mı var? veya kız eskı sevgılısıyse kocanla o kızın hala mı bı samımıyetı var?

evet nazi abartmasi lazim
hamile ya belki insafa gelir eni$tee

yok canım seninkiler benimkiler sadece arkadaşlarımızın göreceği şekilde ayarlanmıştır gizlilik ayarlarından. benimkileri beğenmeyi bırak kimse göremez bile arkadaşlarımdan başka. Eski sevgilisi değil eminim arkadaşı da değil çünkü ekli değildi baktım ona da

Sen de beğenebiliyorsan herkese açıktır fotoğrafları denk gelince beğene basmıştır. Erkekler biz kadar detaycı değil işte "iyi foto dedim beğendime tıkladım kapadım" oluyo onlar için:26:

bi diyorum altdan ala sevdigi yemekler surprizler yap
bi diyorum naz ayp
bu kiz ikisini ayni anda nasil yapicak :))

kari$ik bi durum valla
Allah yrdimcisi olsun

Sen de beğenebiliyorsan herkese açıktır fotoğrafları denk gelince beğene basmıştır. Erkekler biz kadar detaycı değil işte "iyi foto dedim beğendime tıkladım kapadım" oluyo onlar için:26:

denk geleceğini sanmıyorum gruplarda falan takılıyor orda denk gelmiştir büyük ihtimal, evet dediğin gibi basit bir cevap verdi zaten

arattığın kişilerin senin eski çıktığın kişiler olduğunu biliyor mu?eğer bilmiyorsa şu bu diye uydursaydın keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…