1-2 kere aratsaydı evet merak deyince çıkardı işin içinden. Ama dediği gibi defalarca aratınca bu neyin merakı demez mi adam:26: Bebekleri de var inş. düzelirler en yakın zamanda bebeğe yazık hissediyodur huzursuzluğunu
Arkadaşım burdaki bütün yorumları okumuşsundur konu sahibine ne dendi en çok tabiki merak. Sende öyle düşün eşin merak etmiştir diye avut kendini. Bir bayanın yapmasıyla bir erkeğin yapması arasında pek fark görmüyorum ben. Ama benim hemcinsim olarak sana tavsiyem tepkin sert olsun. eğer şimdi bunun üzerini kapatırsan bundan sonrası daha büyük olarak geri dönecektir sana. Erkekte kadında biraz birbirinden çekinmeli. Ben baştan tavrımı koydum eşime eğer ki bişey yapacaksa beni tamamen kaybetmeyi göze alarak yapacak. Eğer beni kaybedeceğini bile bile bunuda yaptıysa kusura bakmasın o erkek için üzülmem bile...Ha bu arada ben bu tepkiyi ortaya koyuyorsam kendi kızacağım şeyleri kendimde yapmam. Geçmişte olan kimsenin hayatınıda zaten merak etmiyorum.
eşin çok abartıyor ,sen suçlandıkca sana daha çok yükleniyor biraz dik dur, ne var bunda canım sıkıldı baktı de.bunda şeytana uyucak ne varki mesajlaşma falanda olmamış kendini bu kadar üzüyorsun, dik durur güven verirsen yüklenmeklen vazgeçer.
hak veriyorum söylediklerine bende,biraz sert çıkmaya çalıştım ama çok kırılmıştım pek belli edememiş olabilirim , eşimin nöbeti vardı o sıralarda fazla konuşamadıkda, bu yaptığının beni kırdığını çok üzdüğünü söyledim. Ben aynı şeyi yapsam acaba sen nasıl tepki verirdin dedim . Önce birşey demezdim dedi sonra da bilemiyorum ne tepki vereceiğimi belki çok kızardım dedi. beğenebilirim sokaktada beğeniyoruz sadece beğen tuşu yok basamıyoruz dedi, bende artık beni beğenmediğini bu nedenle artık başkalarına baktığını düüşnmeye başlıyorum dedim. Ben seni seviyorum seni hep beğeneceğim dedi. Ama şunu söyledi ki baya düşündürüyor beni , eğer Angelina Jolie ile evlenseydim 6 ay sonra ona karşıda isteksizlik başlardı cinsel anlamda diyorum dedi bu kimle evlensem böyle olacaktı dedi :26::26::26:
Ay çok şaşkınım şuan
hak veriyorum söylediklerine bende,biraz sert çıkmaya çalıştım ama çok kırılmıştım pek belli edememiş olabilirim , eşimin nöbeti vardı o sıralarda fazla konuşamadıkda, bu yaptığının beni kırdığını çok üzdüğünü söyledim. Ben aynı şeyi yapsam acaba sen nasıl tepki verirdin dedim . Önce birşey demezdim dedi sonra da bilemiyorum ne tepki vereceiğimi belki çok kızardım dedi. beğenebilirim sokaktada beğeniyoruz sadece beğen tuşu yok basamıyoruz dedi, bende artık beni beğenmediğini bu nedenle artık başkalarına baktığını düüşnmeye başlıyorum dedim. Ben seni seviyorum seni hep beğeneceğim dedi. Ama şunu söyledi ki baya düşündürüyor beni , eğer Angelina Jolie ile evlenseydim 6 ay sonra ona karşıda isteksizlik başlardı cinsel anlamda diyorum dedi bu kimle evlensem böyle olacaktı dedi :26::26::26:
Ay çok şaşkınım şuan
o NASIL Bİ LAF YA HERSEY CİNSELLİKMİYMİŞ EVLİLİK ON DAKİKALIK Bİ ZEVK İÇİN YAPILACAK OYUNCAK DEİL. Arkadaşım biz kadınlara çok iş düşüo eş seçerken ne olur iyi düşünün hayatınıza biri sokarken veeeeeeeeeeeee emin olunnnnn tanışdığınız nişanladığınız dönemlerde kafanıza takılan ama ertelediğiniz bütün şeyle katbe kat karsınıza cıkıcakkk
işte erkeklerın su üstüne cıkması oluyor bu..
her konuda özurlerı kabahatlerınden buyuk masallah..
akım derken *okum dıyorlar..
begenme olayı gercekten can sıkıcı bı durum..
keşke sadece aratma yapmıs olsaydı..
ama verdıgı cevap klasık erkek cevabı..
keske aratıp canını sıkmasaydın hiç yaaaaa
ahh nerden bilecektik ki , daha 4 aylık evliyim birde düşün:18::18:
ya o kadar güveniyordum ki eşime birşey bulacağımı bile düşünmüyordum o kadar emindim yane, gördüğümde şok geçirdiğim gerçekten şok hani filmlerde olur elin ayağın tutmaz, hiçbirşey görmez duymaz olursun ya öyle daldım gittim bir süre , heralde yanlış oldu dedim bi daha baktım ama doğru görüyordum, eşim zaten rahat insandır benim aldatacağını hiç düşünmezdim ama artık hergün bu şüphe ile uyanacağım en kötüsüde bu sanırım:18::18::18:
esın eve gelınce aynen bu duygularını anlat ona..
bu durumu bı sekılde telafı etmesı lazım..
yoksa senın hergun için içini yiyecek..
begen butonunu tıklamak ıcın,karsı tarafla ıletısım halınde olmak gerekmıyor mu..??
Hakikatten zaten bu neyin meraki?1-2 kere aratsaydı evet merak deyince çıkardı işin içinden. Ama dediği gibi defalarca aratınca bu neyin merakı demez mi adam:26: Bebekleri de var inş. düzelirler en yakın zamanda bebeğe yazık hissediyodur huzursuzluğunu
Özür diledi gerçi hani bu kadar rahatsız olacağını düşünmemiştim gib şeyler söyledi , bilmiyorum aslında içimden geçenleri söyledim gibi pek konuşmak istemiyorum bile iyi ki bugün nöbetçi ve evde değil . Biraz yalnız başıma kalmış oldum .
sanırım bu kızın fotoğrafları herkese açık bende bakıp beğenebiliyorum .
evde bır ıkı dusup bayılma rolu kesse..belkı adam vıcdana gelırde affeder kızı..
doktorunuda tembıhlemek lazım,bu kızın uzulmemesı,stresten uzak durması lazım dıye kocayı uyarmalı..
yoksa valla sıkıntıdan bebekte streslı bı cocuk olur..
hem adam kızı sevmese,gözu cocuk falan görmezdı..
gercı son durumları bılmıyorum..
belkı adam dusundu tasındı ve kaldıramadı,hazmedemedı..
bu gece olay patlak vermezse barısma durumu yakındır..
bu fotosunu begendıgı kız kım kı?
fotolar acık olabılır,bızımkılerde hep acıktır ama alakasız bırı fotoyu begenmez..
yanı kocanla o kızın bı samımıyetı mı var? veya kız eskı sevgılısıyse kocanla o kızın hala mı bı samımıyetı var?
Özür diledi gerçi hani bu kadar rahatsız olacağını düşünmemiştim gib şeyler söyledi , bilmiyorum aslında içimden geçenleri söyledim gibi pek konuşmak istemiyorum bile iyi ki bugün nöbetçi ve evde değil . Biraz yalnız başıma kalmış oldum .
sanırım bu kızın fotoğrafları herkese açık bende bakıp beğenebiliyorum .
Sen de beğenebiliyorsan herkese açıktır fotoğrafları denk gelince beğene basmıştır. Erkekler biz kadar detaycı değil işte "iyi foto dedim beğendime tıkladım kapadım" oluyo onlar için:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?