- 3 Şubat 2018
- 26.056
- 112.129
- 598
- Konu Sahibi cemredurulmaz
Ah yavrum benim umarım hayat ona bundan sonra tüm güzellikleri sunsun. Başına ne gelirse gelsin masumlukları gitmiyor bu tarz insanların.
Benim eşiminde çok çok çok zor kelimesinin az kalacağını hayatı olmuş.
Ta ki evlenene kadar.
Yeni evliyiz ben yiyiyorum, içiyorum. Bi süre sonra bişey dikkatimi çekti. Sofraya çağırıyorum. Ya geliyor oturuyor boynu bükük ben yemeden yemiyor, az az yiyor, beni bekliyor, ben doydum diyor.
Ben fark ettiğimde ağlama krizlerine girdim.
Size anlatamam içimde ki yangını.
Yemek konusunda anlattığı sadece bir detayı yazıcam üvey annesi buzdolabının önünde otururmuş ki buzdolabından bisey alip yemesinler diye. Kahvaltıda o kadar küçük peynir kesermiş ki.. Bunlar en kaldırılabilir olanları.
Günlerce kendime gelemedim.
Bi gün aldım eşimi önüme, burası senin evin istedigin gibi yiyeceksin, hatta istediğini öyle bi yiyeceksin ki bana bırakmayacaksın dedim.
Baya uzun sürdü ama başardım.
Bigün tatlı yapmıştım, buzdolabını açtım yemis bitirmiş o kadar sevinmiştim ki.
Benim esim bi süre de yurtta kalmış.
Allah akıl üflenmiş sen hayatını kurtar der gibi.
Cok başarılı eğitim hayatı, üni vs.
Şu an üst düzey yönetici ama inanın fotoğraflarda hep bi hafif boynu eğiklik, mahsun bi bakış var. Bağlı çalışanlara asla yüksek sesle konuşmayı bırakın incitmemek için çaba sarf ediyor.
Hep eşime derim kayıp bi hayat olmaman mucize.
Bu sebeplerden dolayı üni’de okuyan üvey anne/ baba eziyeti çeken, kimsesi olmayan ya da maddi durumu olmayan kişilere elimizden geldigince destek oluyoruz.
Iyi ki esinizin önüne sizin gibi bir insan cikmis. ❤