Ne yazacağımı bilemedim ama çok üzüldüm kızınıza halletmiş olsanız bile.
Eşiniz yapsa da yapması gerekeni sizi krize soktuğuna göre kızınız çoktan hissediyordur bu adamın niyetini.
Öz babasına da yazıklar olsun.
Eşinizden boşanın diyemem neler yaşadınız nelere göğüs gerdiniz ve evlenene kadar nasıl ayakta durdunuz bilmediğim için.
Ama rest çekmelisiniz sizin üzerinizde çalışma vs dememeli gerekirse tek başına hayatta kurabileceğinizi hissetsin kukla olmayın lütfen…
Benim annem kardeşim 1 ben 7 yaşında iken evlendi bizi almadı iyi ki de almamış baba tarafımda kaldık. Ama bir kez size iyi bakıyorlarmı diye sormasını bekledim her sene görüştük ama hiç sormadı.
şimdi ben yada kardeşimden boşan gel desek anında gelecek. Şuan anne kız olmayı istiyor bizi suçluyor soğuk diye. O zaman yanımızda olmadığı için şuan bizim için bir yeri de değeri de yok.
Üniversite, doğum vs şuan her daim tek olduğumu hatırladım bende gidip yurdu kendim bulmuştum ve güçlü olmaya çalışmak, tek herşeye göğüs germek
çok yorucu bunu siz yaşatmayın ne olur evladınıza silinmiyor bunlar

Umarım tüm güzellikler kızınızla olur iyi insanlar çıkar karşına bir gün özüde üveyi de muhtaç olur bugünler de yaptıkları Tokat gibi kalsın vicdanlarında