Üvey kızına yardım etmiyor

Eskiden kadınlar yeniden evlenince çocuğunu bırak derlermiş çocuk baba tarafında kalırmış. Ataerkil cahil zihniyet çocuk baba ve baba tarafının gibi görülüyor. Benim baba tarafımda bildiğiniz manyaktı annem bunu asla kabul etmemiş. Başınız sağolsun büyük fedakarlıklar değil mi kadın olmak çok zor

Aynen maalesef dayimlar afedersiniz tohumuna para mı saydık dediler

Başlık bile bi tuhaf geldi bana..ablam da eşinden ayrı, yeğenim bu yıl başladı üniversiteye,ablam ve dayisi beraber gidip yurduna yerleştirdiler.. üstelik erkek çocuğu..21 yaşında elbet kendi gidebilir ama kızınızın kalacağı yer bile belli değilmiş, kalacagi yerler neresi,güvenli mi ?bir anne olarak bunları gidip sizin görmeniz gerekirdi..eşinize söylemiyor musunuz..o benim kızım, evlâdım sen beni onunla kabul etmedin mi,bu şekilde beni kaybedersin demediniz mi..bu kız çocuğu ekonomik olarak nasıl okuyacak peki..öz babası destek olmuyor mu

Kızın adamın yaptıklarını baz almaz, o adamın böyle davranmasına izin verdiğin için seni suçlar. Belli ki koca çocuktan önce geliyor sizde

Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
11 yaşında çocukla böyle konuşuyorsanız ciddi bir probleminiz var demektir. İki kızınızı da mahvettiniz bravo. Bu şekilde mi anlatılır. Gerçekten herkes anne olmasın ya lütfen.

Yazıklar olsun öyle kocaya. El eli okutuyor bir yerde bir çocuk var okuyacak denildimi herkes bütçesi ölçüsünde yardım yapıyor işide iyiymiş Allah kendine yardım etme kapısını açmış ama kendi reddediyor ne büyük sevap halbuki ah bir bilebilse ne büyük amel. Hadi iyilik yapmayıda geçtim evde boğaz tokluğuna kendi yuvası için çabalayan hanımınındamı hiç hatrı yokmuş. Etimle kemiğimle nefret ettim bu zamanın erkeklerinden

Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi

Tam Drama Queen siniz.

Sadece maddiyatla oldu ya birakin simdi esinizi aklamaya calismayin

Önceden özel yurtta kalmış. Demek ki ilk senesi değil, ortama da pek yabancı değildir. Niye yeni kazanmış gibi yazmışsınız ki? Oraya gidip kendi başına kalacak yer bakacağına evdeyken araştırabilirdiniz. Riskli ve sorumsuzca olmuş.

Bir veya birkaç üye velisiz işlem olmadığına dair yazmış da. Şehir dışında okuyan tanıdıklarım ev tutacağı veya yurda çıkacağı zaman velisiz olarak hallettiler. 18 yaş altı değil sonuçta, reşit. Niye sıkıntı olsun?

Konu sahibi, kocanız olacak kişi para verirken bik bik ötüyormuş ama bu kızın babası yok mu? Kendi sorumsuz diye her şeyi üvey baba mı yapacak? Öz babası da destek olsun.

11 yaşinda cocuga mi anlatiyorsunuz bunlari? Harbiden işiniz gucunuz acinidirmak ya.
Kimseniz yoksa calismak zorundasiniz bir tane cocuga bakmak zorundaydiniz. Rahat etmeye düşkün olan cocuk yapmaz.

Cebinizde 5 kuruş yok hala daha 2. Cocuk yapmissiniz bu adam gitse kime baktiracaksiniz hem cocuklari hem kendinizi? Ben hic bir sekilde hak veremiyorum.

Keşke bu olay yaşanmadan yazsaydınız. Olan olmuş. Kızınız hayatının dersini almış artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…