- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.858
- 798
- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
Eskiden kadınlar yeniden evlenince çocuğunu bırak derlermiş çocuk baba tarafında kalırmış. Ataerkil cahil zihniyet çocuk baba ve baba tarafının gibi görülüyor. Benim baba tarafımda bildiğiniz manyaktı annem bunu asla kabul etmemiş. Başınız sağolsun büyük fedakarlıklar değil mi kadın olmak çok zorBenim annemde genç yasinda dul kaldı 3 küçük çocukla en küçük 6 aylık ben 3 Ablamda 6 yaşındaydı babam vefat ettiğinde. Annemide evlendirmek istediler bizi yuvaya verip ama annem ben çocuklarıma üvey baba getirmem yuvaya da vermem ben aç onlar aç ben tok onlarda tok yanımdan ayırmam dedi ve evlenmeden binbir zorlukla bizi büyüttü Allah ondan razı olsun mekanı cennet olsun inşallah
Aynen maalesef dayimlar afedersiniz tohumuna para mı saydık dedilerEskiden kadınlar yeniden evlenince çocuğunu bırak derlermiş çocuk bana tarafında kalırmış. Ataerkil cahil zihniyet çocuk baba ve bana tarafının gibi görülüyor. Benim baba tarafımda bildiğiniz manyaktı annem bunu asla kabul etmemiş. Başınız sağolsun büyük fedakarlıklar değil mi kadın olmak çok zor
Başlık bile bi tuhaf geldi bana..ablam da eşinden ayrı, yeğenim bu yıl başladı üniversiteye,ablam ve dayisi beraber gidip yurduna yerleştirdiler.. üstelik erkek çocuğu..21 yaşında elbet kendi gidebilir ama kızınızın kalacağı yer bile belli değilmiş, kalacagi yerler neresi,güvenli mi ?bir anne olarak bunları gidip sizin görmeniz gerekirdi..eşinize söylemiyor musunuz..o benim kızım, evlâdım sen beni onunla kabul etmedin mi,bu şekilde beni kaybedersin demediniz mi..bu kız çocuğu ekonomik olarak nasıl okuyacak peki..öz babası destek olmuyor muMerhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
11 yaşında çocukla böyle konuşuyorsanız ciddi bir probleminiz var demektir. İki kızınızı da mahvettiniz bravo. Bu şekilde mi anlatılır. Gerçekten herkes anne olmasın ya lütfen.Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Akrabaların zaten bir faydası olduğunu görmedim. Genelde düğünde, cenazede dedikodu yapmak için ortaya çıkıyorlar.Aynen maalesef dayimlar afedersiniz tohumuna para mı saydık dediler
Hepsini sildim zaten hayatimdan büyüyüp ise yarayinca paylasamaz oldular.Akrabaların zaten bir faydası olduğunu görmedim. Genelde düğünde, cenazede dedikodu yapmak için ortaya çıkıyorlar.
Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Sadece maddiyatla oldu ya birakin simdi esinizi aklamaya calismayin15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
Önceden özel yurtta kalmış. Demek ki ilk senesi değil, ortama da pek yabancı değildir. Niye yeni kazanmış gibi yazmışsınız ki? Oraya gidip kendi başına kalacak yer bakacağına evdeyken araştırabilirdiniz. Riskli ve sorumsuzca olmuş.15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Hepsini sildim zaten hayatimdan büyüyüp ise yarayinca paylasamaz oldular.
Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?