Yorum yazacaktım ama gerek kalmadı. +1Arkadasim senin nisanlin da az serefsiz degil. Bu zamana kadar ne babalik yapmis acaba o cocuga? O cocuk neden o halde? Ne okuyor ne calisiyor serseri mayin gibi ortalikta dolasiyor? Bu cocugun boyle yetismesinde kimlerin payi var? Anasinin babasinin degil mi? Sen o adama nasil guveniyorsun? Senin kizina sirinlik yapti abilik yapti diye mi? Bak simdi nasil sana son dakka golü atacak? Durmus durmus nikah gunu alinacakken cocuk bizde kalacak diyor. Anasi da sirf eski kocasi evlenecek diye cocugu istemeyip size gonderiyor. Maksat maraz cikarmak. O kadin da cocugunu dusunmuyor. Ben neden isteyeyim cocugum istemedigi halde bir baska kadinla yasamak zorunda kalsin? Anada analik yok babada babalik. Ondan sonra ortaya boyle cocuklar cikiyor. O cocugu o hale getiren ana babasi. Gozunu aç da gercekleri gör azicik. Sen bugun evlenmekten vazgec bakalim o nisanlin olacak baba musveddesi ogluna bakacak mi? Hayir yine bakmayacak. Atacak anasinin ustune hemen baska kadin aramaya koyulacak. Aynen boyle olacak dene de gör. O adamin derdi hazir evlenmisken biri de benim cocuguma baksin hizmetciligini yapsin. Nasilsa ben de onun kizina bakacaksam o da bakacak. Bu kafa neyin kafasi. Oglunun iyiligini dusunseydi bu zamana kadar oglu icin birseyler yapardi ve o cocuk o halde olmazdi. Biraksin bu iyi baba olma ayaklarini. Sen de o adamla evlenirsen hem kendi basini yakacan hem kizinin. Aklinizi basiniza toplayin ya. Hersey evlilik degil.
Beni de üvey annem istemedi, evden kovdu, her şerde bir hayır vardır 18 yaşımda kaçarak evlendim, eşim çok şükür ki iyi bir insan çıktı ama tam tersi de olabilirdi, Allah korudu. Kız çocuğu da olsa gözüne batıyorsun kendi annen baban olmayınca, o sebeple çok zor. Babama bana sebepsiz küfretti dediğimde, gitmek istiyorsan gidebilirsin veya katlanırsın dedi. Ben de hergün aşağılanmak küfür yemekten, şikayet edilip dayak yemekten bıkınca terkettim. Şuan üvey annem rahatsız babam borç içinde, sürekli gel torunumuzu görelim diyorlar, ama unutmak kolay değil bazı şeyleri. Hiçbir çocuk yaşamasın inşallah böyle şeyleri.
Ben cocugum olmasa bile korkarim boyle bir evlilikten. Cocuk gercekten konu sahibinin anlattigi kadariyla cok asi. 19 yasinda ve fiziken kadindan guclu duruma gelmistir bile şu an. Yarin birgun kalkip bana bir zarar vermeyeceginin garantisi olabilir mi? Cocugun psikolojisi bozuk cunku. Neden riske giriyor bu kadinlar anlamiyorum. Bu evlilik neymis boyle arkadas.Yorum yazacaktım ama gerek kalmadı. +1
Ayrıca sadece cinsel manada değil sizin iletişiminizi kıskanıp kızınıza fiziksel zarar da verebilir. Tehdit ederek istemediği şeyler yaptırabilir. Atın gitsin bu adamı. Kızınız da büyüyünceye kadar evlilik düşünmeyin.
haklısınız belki de ama bu son dakika çıkınca çok sarsıldım uzun süredir görüşüyoruz ve nişanlandık 1 yıl evvel ..
şimdi tamda evlilik arifesinde böyle oldu..
Kalbimden geçenlere tercüman oldunuzArkadasim senin nisanlin da az serefsiz degil. Bu zamana kadar ne babalik yapmis acaba o cocuga? O cocuk neden o halde? Ne okuyor ne calisiyor serseri mayin gibi ortalikta dolasiyor? Bu cocugun boyle yetismesinde kimlerin payi var? Anasinin babasinin degil mi? Sen o adama nasil guveniyorsun? Senin kizina sirinlik yapti abilik yapti diye mi? Bak simdi nasil sana son dakka golü atacak? Durmus durmus nikah gunu alinacakken cocuk bizde kalacak diyor. Anasi da sirf eski kocasi evlenecek diye cocugu istemeyip size gonderiyor. Maksat maraz cikarmak. O kadin da cocugunu dusunmuyor. Ben neden isteyeyim cocugum istemedigi halde bir baska kadinla yasamak zorunda kalsin? Anada analik yok babada babalik. Ondan sonra ortaya boyle cocuklar cikiyor. O cocugu o hale getiren ana babasi. Gozunu aç da gercekleri gör azicik. Sen bugun evlenmekten vazgec bakalim o nisanlin olacak baba musveddesi ogluna bakacak mi? Hayir yine bakmayacak. Atacak anasinin ustune hemen baska kadin aramaya koyulacak. Aynen boyle olacak dene de gör. O adamin derdi hazir evlenmisken biri de benim cocuguma baksin hizmetciligini yapsin. Nasilsa ben de onun kizina bakacaksam o da bakacak. Bu kafa neyin kafasi. Oglunun iyiligini dusunseydi bu zamana kadar oglu icin birseyler yapardi ve o cocuk o halde olmazdi. Biraksin bu iyi baba olma ayaklarini. Sen de o adamla evlenirsen hem kendi basini yakacan hem kizinin. Aklinizi basiniza toplayin ya. Hersey evlilik degil.
Niye uzuluyorsun ki? Sadaka verip sevinmen lazim kurtuldugun icin. Basiniza taciz olmasa bile suphesiz cok sacma seyler gelecekti. Nisanlin o hissiyati verdi herkese. Ayrica suclasalar ne olur suclamasalar ne olur onlar haytinin bir evresinde hayatina girmis insanlar. Ana degil baba degil, ortak bir evladiniz bile yok. Bundan sonra da "yeter ki evlenelim her seye raziyim oglum bizimle yasamayacak" gibi palavralar atarsa inanmamayi unutma. Bos laf hepsi.Ancak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
E tabi sizi suclayacaklar. Kimse yogurdum eksi demez. Birak ne halleri varsa gorsunler. Basina bela mi ariyorsun arkadasim. Ilerde ah vah edecegine simdi yol yakinken ayrilman daha iyi olmus.Ancak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?