Bu senelere ne kadar anlam yukluyorsunuz kac yillik evlilikler bitiyor 10 20 30Ben de aynen bu fikirdeyim
Ama bana şimdi nikah tarihi alınma safhasında bunu söylemesi normal mi?
Hadi ben evlenmekten vazgeçtim diyelim kolay değil 3 senedir görüşüyoruz ve 1 yıldır nişanlıyız.
Canımı sıkan da bu .
merhaba arkadaşlar
dünden beri yorumlarınızı okudum herkese gerçekten çok teşekkür ederim.
Kızım benim için çok önemli iyi ve kötü günlerde hiç yanımdan ayırmadım.
asla ayırmamda..
Fakat karşı tarafında çocuğu bir o kadar önemli tabiki kendisi için.
Ona evladını bırak demenin vebali altına giremem
Evet bu konu emrivaki olduğu için çok kızdım önce
Ancak bu bir GERÇEK..
kimsenin evladından vazgeçmesi beklenemez
Ha çözüm bulunabilir miydi bilmem
Benim fikrimi sorarsanız çocuk ve annesi bu evliliğin gerçekleşmemesi için bu şekilde davrandı.
Bu konuda onları art niyetli bulduğum için kızgınım.
19 yaşında bir erkek çocuk bence bir yetişkindir ve pekala benimle yaşasaydı bile rahat edemeyecekti.
EVLENMEKTEN VAZGEÇTİM ..
ÖNCELİKLE KIZIM İÇİN KENDİM İÇİN
DAHA SONRA NİŞANLIM İÇİN ..
neden evlenir ki zaten bir insan mutlu olmak için değil mi? Mutlu olamayacaksak zaten bu evlilik değil eziyet , huzursuzluk olacaktı.
evet ben de şimdi bu sorunun çıktığına seviniyorum ve şükrediyorum.
ya evlendikten sonra olsaydı ?
nişanlımın bakış açısını ve oğlunun karakterini görme şansım oldu.
en önemlisi kızımı korumak için ..
nasıl suçalama ne hakla suçluyor nişanlınızAncak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
Sebep ne merak ettim neye istinaden sucladilar nisanliniz olan adam en basindan soylemeyip sonradan emrivaki yaptigi bise icin sizi suclayamazki hakkinizda hayirlisi olsun insallah herseyi attim kenera zaten huzur vermeyeceklerdi belliydi bence iyi bir karar verdiniz dilerim daha duzgun bir insan cikar karsinizaAncak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
merhaba arkadaşlar
dünden beri yorumlarınızı okudum herkese gerçekten çok teşekkür ederim.
Kızım benim için çok önemli iyi ve kötü günlerde hiç yanımdan ayırmadım.
asla ayırmamda..
Fakat karşı tarafında çocuğu bir o kadar önemli tabiki kendisi için.
Ona evladını bırak demenin vebali altına giremem
Evet bu konu emrivaki olduğu için çok kızdım önce
Ancak bu bir GERÇEK..
kimsenin evladından vazgeçmesi beklenemez
Ha çözüm bulunabilir miydi bilmem
Benim fikrimi sorarsanız çocuk ve annesi bu evliliğin gerçekleşmemesi için bu şekilde davrandı.
Bu konuda onları art niyetli bulduğum için kızgınım.
19 yaşında bir erkek çocuk bence bir yetişkindir ve pekala benimle yaşasaydı bile rahat edemeyecekti.
EVLENMEKTEN VAZGEÇTİM ..
ÖNCELİKLE KIZIM İÇİN KENDİM İÇİN
DAHA SONRA NİŞANLIM İÇİN ..
neden evlenir ki zaten bir insan mutlu olmak için değil mi? Mutlu olamayacaksak zaten bu evlilik değil eziyet , huzursuzluk olacaktı.
ben olsam asla böyle bir ortama kızımı sokmam.merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Eminim sizin ve kızınız için hayırlı bir karar bu,çünkü bende çizdiğiniz evlilik profilinde mutluluk değil,boğuşacağınız bir sürü sorun gördüm,huzurlu hayatınızı bozup huzursuzluklarla boğuşmaya değer mi?Ancak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?