üvey yetişkin çocuk..

Bu senelere ne kadar anlam yukluyorsunuz kac yillik evlilikler bitiyor 10 20 30

Hem ben elin adamina da guvenemem adam birsey yapmaz onu demiyorum ama benim birsey olurmu kotuluk gelirmi diye kendimi strese uzuntuye girmeme bile degmez

19 Yaşına kadar anne ile yaşamış bir çocuk evlilik arifesinde baba ve yeni eşine yollanıyorsa ortada eski eş faktörü vardır. Maksatları belli. Babasıyla yaşamak en doğal hakkı demiş çoğu hanımefendi ancak 19 yaşında bir gençten bahsedildiğini unutmuşlar. Kızınız olmasa dahi 19 yaşında kocaman bir çocukla yaşamak istememeniz çok doğal kaldı ki bir kız evladınız var. Nişanlınız da sıkıştırılmış, eski eş emrivaki yapmış ve amaç belli huzur vermemek. Sonunuz ne olur bilmiyorum ama sonuna kadar kararınızda diretin ve kabul etmeyin.

Canim kesinlikle böyle bi evlilik mantikli degil evladinzida dusunun bu devirde kimseye güven olmaz madem adam çocuğunu yanina almayi düşünüyorsa en iyiysi yolari ayirmak

O yaşlarda 2 çocuk aynı evde yaşaması sakıncalı Allah korusun taciz falan gerçi ben kız çocuğunun üvey baba elinde büyümesinden de rahatsızım neler duyuyoruz benim yakın arkadaşım üvey abisinin tacizine uğramıştı anlatamadı kimseye insanın aklına neler gelir geler

olmamış malesef
çocuk sokağa atılmaz oda çocuğundan vazgeçemez
eee sizde kızınızdan vazgeçemeyeceğinize göre
ayrılmak en doğrusu gibi duruyor
hakkınızda hayırlısı

ben açık açık yazayım.
artıları ve eksileri düşünmelisi. önce ilk eksiyi düşünürüm. ya çocuk kızımı taciz ederse??
ha burda bütün artılar gider. vazgeçmelisin! zaten adam değişken fikirli (kibarca yazdım)
tamam kabul senin dediğin deyip evlensen, sonra hop oğlan evde napacaksın o zaman??
kaldı ki onun da evladı vazgeçilmeyecek birisi yani. ama sana uygun değil. vazgeç! böyle belirsiz riskli bir evlilikten.

tebrık ederım ..nısanlınıza soyledınız mı ,yoksa suan sadece sızın almıs oldugunuz bır karar mı

Ancak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
Sebep ne merak ettim neye istinaden sucladilar nisanliniz olan adam en basindan soylemeyip sonradan emrivaki yaptigi bise icin sizi suclayamazki hakkinizda hayirlisi olsun insallah herseyi attim kenera zaten huzur vermeyeceklerdi belliydi bence iyi bir karar verdiniz dilerim daha duzgun bir insan cikar karsiniza
COLIN in yazdiklarinada katiliyorum evlatlari referansi bence de cok iyi bir baba degil mis

Önceliğiniz kızınız olmalı ..ben ergenlige yeni girmiş bir kız çocuğuyla ergenlikteki yabancı bir erkekle 19 yasinda aynı evde olmalarını doğru bulmuyorum ...ortalik kötü ki çalışan bir bayansiniz evde onlar yalnız kalacak ....bu evlilik hiç mantıklı değil ...iki tarafında kızı yada oğlu olsa daha uygun olurdu

Bravo gerçekten doğru bir karar vermişsiniz zira bu evliklte mutluluk pek olamayacak gibiydi bende çoğu arkadaş gibi asla evlenmezdim önceliğim evladım olur.
sizi neden suçladılar tahmin edeyim oğlunu kabul etmediğiniz için kötü üvey anne oldunuz hemen değilmi amann boşverin kim ne isterse öyle düşünsün siz doğru olanı yaptınız.

ben olsam asla böyle bir ortama kızımı sokmam.
üstelik sorunlu bir gençmiş.
pek çok sorun yaşayacağınız ortada.
öz anne babalar kendi çocuklarını zapdetmekte zorlanırken bir tarafın üvey olduğu ailelerde
çocuk ve gençlerle ilgili sorunlarla başetmek çok zor herkes başaramıyor ne yazık ki.
dilde kolay da uygulaması zor.
kaldı ki senin kızın da ergenlik dönemine girecek.
nasıl olur o ev düşünemiyorum.
evlilikte kararlımısın?

Ancak çok üzgünüm ve aldığım bu karar bile beni suçlamaları ile sonuçlandı.
Eminim sizin ve kızınız için hayırlı bir karar bu,çünkü bende çizdiğiniz evlilik profilinde mutluluk değil,boğuşacağınız bir sürü sorun gördüm,huzurlu hayatınızı bozup huzursuzluklarla boğuşmaya değer mi?
Üstelik bir evlat yetiştiriyorsunuz,bu sorunların içinde onuda ruhen yormaya değer mi?(belki dahada kötü şeyler yaşayacaktı Allah korusun)risk almaya deger mi?
Daha önceki yorumumda da dediğim gibi sizin önceliğiniz kızınız olmalı,hayatınızda mutluluklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…