Yıllar önceki bir hastam geldi aklıma.
14 yaşındaki bir kız çocuğu, aynı evde yaşadıkları 19 yaşındaki üvey abisinden bir çocuk doğurmuştu.
Kötü örnek , örnek değildir derler ama yazmadan edemedim.
Gerçekçi olun lütfen çözüm ve fikir arıyorum kırmadan . Elbetteki benim de ilk aklıma gelen bunu duyunca ayrılmak oldu . Bunu da açık ve net gerekçeleri ile ifade ettim nişanlıma ama o ayrılmak istemiyor.Madem kızınızla aynı evde kalmasını uygun bulmuyorsunuz, kızınızı almayın o zaman.
Ama olur mu? Kızınız sizin biricik piremsesiniz. Diğer çocuk kötü kaka
merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Mizacınız sertte olsa yorumunuz için teşekkür ederim hiç değilse vakit ayırdınız.
Ben ona üvey anne bile olamam ki zaten.
Benim kızım hep benim yanımdaydı ilk tanıştığımızda da . Ayrıca burda sorunum her ikisinin aynı evde olması uygun olmayacağı , bu konunun son dakika çıkması ve bu gencin sorumluluktan kaçan ve saygısız olması . Ergen olduğuna da bağlamak istemiyorum saygısızlığını çünki ben bana saygısızlık yapmasını gerektirecek birşey yapmıyorum örneğin yaptığım yemekleri beğenmediğini annesinin daha güzel yemek yaptığını açıkça yüzüme söyleyecek kadar saygısız
Bayildim yorumunuza +999999999999Madem kızınızla aynı evde kalmasını uygun bulmuyorsunuz, kızınızı almayın o zaman.
Ama olur mu? Kızınız sizin biricik piremsesiniz. Diğer çocuk kötü kaka
Sacma ne yapsin 12 yasindaki bir kiz cocugu nereye yollasin 19 yasinda koca delikanli kendi hayat kurmaya baslamali okumali calismali evde bos bos yatmamali.s.s.Bayildim yorumunuza +999999999999
Ay eveet.s.sSacma ne yapsin 12 yasindaki bir kiz cocugu nereye yollasin 19 yasinda koca delikanli kendi hayat kurmaya baslamali okumali calismali evde bos bos yatmamali.s.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?