üvey yetişkin çocuk..

B Ende olsam çocuğum için vazgeçerdim. Neler duyuyoruz neler. İnsan bazen en yakınındaki insanlara bile güvenemiyor

Durduk yere basiniza dert aliyorsunuz.

Kiziniz cok ama cok degerli sizin icin eminim. Sorunlu bir ergenle birlikte buyumesi, onu korumaniz zor görünüyor.

Calisiyor olmaniz isi daha zor hale getirir. Akliniz hep evde kalacak :/

Evlenmeyin.

Balık baştan kokar.

İlerde daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Adamın da kendi çocuğu sonuçta,istemiyorum diyemezsiniz.

Ayni sey icin siz nişanliniza baski yapsaniz nasil olurdu. Kiziniz sonradan sizinle yasayacak olsaydi mesela. Iki seceneginiz var ya kabullenmek yada ayrilmak. Sizinki hem ekmegim bitmesin hemde pastam bana kalsin hesabi oluyor. Sizin kiziniz nasil evlatsa oda onun evladi.

Eger kız cocugunuz varken evlenecekseniz tabıkı kabul etmeniz gerekıyor
Ben okudugum haberlerın etkısınden ozelıkle kız cocugu olan kısının ıkıncı evlılıgı yapmasını dogru bulma oldum kusura bakmayın

Bir kız evladınız var, endişenizi anlıyorum ve hak veriyorum ama nişanlınız da haklı, oğlu sonuçta.
Evliliği tekrar düşünün bence.

Bakın,bir yorumda kızım babasından çok nişanlımi tanidi ondan şüphem yok manasına gelen şeyler yazmışsıniz

Şimdi diyeceğim şu. Siz önce güzelce bir şükür edin Allah'a ki evlilik yapamadan size bu yönünü gösterdi

Az şimdi kaç yıldır birlikteyiz sonra nişanladık herkes biliyor olayına da takılıyorsunuz bakın bence evlenmeden görmeniz bişeylere sizin hayriniza

Müstakbel eşiniz gerçekten olumlu özelliklere sahip olsaydı en başta size oğlum gelmeyecek deyip sonradan karar değiştirmezdi

İkincisi son anda size bunu yapması,evlendikten sonra neler olabileceğine dair fikir veriyor

Kızınız kısmını arkadaşlar yazmış sizi incitmek istemiyorum

Lütfen ayrılın , baştan kopsun herkes bilsin sorun değil insanlar neler yaşıyor bitiyor sonra pişman olmak var dönüşü olmayan yollar var nişanlım yapmaz deme en yapmaz denilen yaouyibak bu karar değişikliğini tahmin edebilir mıydın onceden

hayir elbette

Lütfen kararlı olup ayrilin

Nişanliniz oğlu yaninda olursa belki onu hizaya sokarim okumaya ya da çalışmaya ikna ederim umuduyla yanina almak istiyor olabilir. Ne de olsa annesinden daha sert davranacagina güveniyordur. Annesi de aynı düşünceyle ve bir de sizi rahatsiz edecek olmanın keyfiyle bunu istiyordur.

Her türlü korkunç ihtimalin gerçekleşmeyeceğini düşünsek bile 19 yaşındaki bir erkeğin 12 yaşındaki kızınıza kötü örnek olacağı belli. Okumaması ve kaba davranislari gibi. Öz bile olsa bu yaş farkıyla çocukları eğitmek çok zor.

Kusura bakmasin nisanliniz ama bu son dakika haber verilecek bir şey değil. Sizi reddetmenizin çok zor olduğu noktaya kadar bekletmiş sonra bombayı patlatmış. Ben bunda art niyet ararım her şekilde.

haklısınız belki de ama bu son dakika çıkınca çok sarsıldım uzun süredir görüşüyoruz ve nişanlandık 1 yıl evvel ..
şimdi tamda evlilik arifesinde böyle oldu..
Bunu bahane edip devam ederseniz daha da sarsıcı olabilir her şey.. evladınız için vazgeçin.. büyük konuşup sınanmak istemiyorum o yüzden başka bi şey yazmıycam..

sızın kızınız sızınle kalacaksa esınızın bu ıstedıgıne hayır deme luksunuz yok bence hem o sızın evladınız olmayacak sız onun ıcın sadece bır abla esınızde kızınız ıcın bır abıolmalı sadece...
cekıncelerınızı soyleyın esınıze ama kıbar bır dılle bır orta yolu bulunur...

Evde iki delikanlıyla birlikte bir genç kızın yalnız bırakılmasını hiç dogru bulmuyorum,hergün neler okuyoruz..
Sizin önceliğiniz evladınız olmalı,inşallah duyarlı bir annesinizdir ve duygularınıza yenilip mantıksız bir karar almazsınız..

Bence oğluyla da konuşun belki iyi bir çocuktur, önyargılı düşünmeyin, kızınız okula gidiyorsa sık karşılaşmayacaklarsa problem olmaz gibi. Kavga da edebilirler eğer karakterleri zıtsa. Okumuyor ve çalışmıyor demişsiniz, belki işe başlarsa siz de çok kafaya takmazsınız akşamları görüşürsünüz ama bu da zorlamayla olmuyor her zaman. Allah yardımcınız olsun ama potansiyel sapık olarak görmeyin belki annesi yoksa veya istemiyorsa veya babasıyla anlaşamıyorsa hırçınlığı bundandır, o yaşlarda gençler hep hırçın oluyor ama tabi başkasının çocuğu insanın gözüne daha çok batıyor, bir de erkek çocukları kızlardan daha farklı bebeklikten itibaren; tanımaya çalışın anlamaya çalışın mesela kızınızı nişanlınızı oğlunuzu alıp bir yemeğe çıkın veya çay kahve içmeye. Hemen baba ve abi olamazlar tabiki ama zamanla inşallah herşey yoluna girer.

rabbim göstermesin, büyük konuşmaktan imtina ediyorum, yine de; ben evladım benimleyse ki diğer seçeneği de düşünmek istemiyorum ne olursa olsun benimle olsun açlıkta olsa sokakta yatmak da olsa benimle olsun derim ben ve bunları düşünürken; sanıyorum ki ikinci evlilik yapmazdım.
çocuğum kız değil erkek ve bu durumda da yapmazdım sanırıım.
insanlar artık çok manyak gerçekten çok sapık.
ben insanlara ve insanlığa olan güvenimi kaybettim galiba ama neler görüyoruz her gün haberlerde.
herkesten herşeyden korkar hale geldik.
ben evladım için ömür boyu yalnızlığa razıyım galiba kendimden çoktan vazgeçtim.
sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.

Beni de üvey annem istemedi, evden kovdu, her şerde bir hayır vardır 18 yaşımda kaçarak evlendim, eşim çok şükür ki iyi bir insan çıktı ama tam tersi de olabilirdi, Allah korudu. Kız çocuğu da olsa gözüne batıyorsun kendi annen baban olmayınca, o sebeple çok zor. Babama bana sebepsiz küfretti dediğimde, gitmek istiyorsan gidebilirsin veya katlanırsın dedi. Ben de hergün aşağılanmak küfür yemekten, şikayet edilip dayak yemekten bıkınca terkettim. Şuan üvey annem rahatsız babam borç içinde, sürekli gel torunumuzu görelim diyorlar, ama unutmak kolay değil bazı şeyleri. Hiçbir çocuk yaşamasın inşallah böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…