merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında üniversiteye gidebilir eğitimine devam edebilir ama bunu da şimdilik yapmıyor yaparmı bilmem kabul edersem bu yaz evleneceğiz bilemiyorum ki ilerde belki gider üniversiteye ama o şuanda çalışmakta okumakta istemiyor
Bunu bahane edip devam ederseniz daha da sarsıcı olabilir her şey.. evladınız için vazgeçin.. büyük konuşup sınanmak istemiyorum o yüzden başka bi şey yazmıycam..haklısınız belki de ama bu son dakika çıkınca çok sarsıldım uzun süredir görüşüyoruz ve nişanlandık 1 yıl evvel ..
şimdi tamda evlilik arifesinde böyle oldu..
sızın kızınız sızınle kalacaksa esınızın bu ıstedıgıne hayır deme luksunuz yok bence hem o sızın evladınız olmayacak sız onun ıcın sadece bır abla esınızde kızınız ıcın bır abıolmalı sadece...merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Beni de üvey annem istemedi, evden kovdu, her şerde bir hayır vardır 18 yaşımda kaçarak evlendim, eşim çok şükür ki iyi bir insan çıktı ama tam tersi de olabilirdi, Allah korudu. Kız çocuğu da olsa gözüne batıyorsun kendi annen baban olmayınca, o sebeple çok zor. Babama bana sebepsiz küfretti dediğimde, gitmek istiyorsan gidebilirsin veya katlanırsın dedi. Ben de hergün aşağılanmak küfür yemekten, şikayet edilip dayak yemekten bıkınca terkettim. Şuan üvey annem rahatsız babam borç içinde, sürekli gel torunumuzu görelim diyorlar, ama unutmak kolay değil bazı şeyleri. Hiçbir çocuk yaşamasın inşallah böyle şeyleri.Evlenmeyin. O çocuğun hayatini karartmayin. Annesi ikinci evliliğini yaptiginda cici kocanin kabullenemedigi icin sokaklarda kalan biri olarak yaziyorum. KENDINIZ ICIN DEGIL O COCUGUN HAYATINI KARARTMAMAK RUHUNDA KAPANMAYACAK YARALAR ACMAMAK ICIN EVLENMEYIN. Size daha cok sey demek isterdim ama sizinki evlat ta o ne ben neydim. Evladin yetiskini olmaz benim de oglum var 18 yasinda ama o hala benim bebegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?