üvey yetişkin çocuk..

Evlenme. 19 ve 12 yasinda cocuklar ayni evde olmaz. Nisanlina da guvenme, evlendikten sonra fikirleri degisebilir.

Aynı evde ergenlikten henüz çıkmamış bir erkek ve ergenlige yeni adım atmış bir kız .
Tehlikeli bi durum. Adam çocuğunu sokağa atacak değil. Evlenmeyin derim

Daha nişanlıyken başlamışsınız üvey annelik yapmaya. Sizinki evlatsa o da evlat. Mademki annesinde kalabilir çocuk diyorsunuz, sizinki de babasında kalabilir o halde.

Çocuğu olan erkeklerle evlilik yoluna giren hanımlar da şunu bilsinler ki, o çocuklar annelerinde olsa da bir gün gelip sizin evlerinize yerleşebilirler. Bunu iyice düşünmeden bu yola girip sonra adamın çocuğu olduğunu yeni öğrenmiş gibi triplere girmeyin litfen, teşekkürler

Ben de işte tam bu yüzden hepimiz mutsuz olacağız korkusu ile içinden çıkamayıp sizlerin fikrini almak istedim ve benim kızımda babasına gittiğinde bir üvey anne yanına gitmiş oluyor bu nedenle iyi bilirim ancak bu durum son dakika çıktı evlilik hazırlıkları yapılırken bir yıl önce nişan takılmışken biz sadece maddi somut anlamda değil manevi anlamdada evliliğe hazır olmuşken .

Benim ablamında 18 inde bir oğlu var bi talip çıktı onunda beraber yaşadığı bi kızı varmış.adam aynı evde olmaları uygun olmaz çocuğun annenlerde kalsın demiş.ablam kabul etmedi ve olmadı.bi baba bu kadar hassasken bir anne nasıl aynı hassasiyeti göstermez.

Normalde ben de tabi ki oğlu da kalabilir derdim ama burda durum farklı. Bugune kadar bizde kalmayacak demis konu sahibi de ona göre hareket etmis. Bir senedir nişanlı akli nerdeymis adamin. Son anda fikir değiştiriyor.

Beni anladığınız için teşekkür ederim bazıları üvey anne kalıbına soktu hemen beni ancak bu çocuk 19 yaşında. Küçük olsaydı bakıma yada yrtiştirilmeye ihtiyaç duyacak yaşta olsaydı seveb seve yapabilirdim hiç değilse ona ablalık ederdim ama bunlara ihtiyacı yok ve bu yaşına rağmen çalışmak okumak gibi bir gayretide yok

mutsuzluğu geç.
çocuklar bu yaşta aynı eve girince üvey olarak değil iki yabancı olarak bilecekler birbirlerini. her durumda olumsuz bu evlilik.

3-5 aylık veya 3-5 yaşında olsaydı kardeş kardeş büyür giderlerdi ama ikisi de ergen genç ve siz istemeseniz de o gençler arasında etkileşim olma ihtimali yüksek. ne o abi olarak bakabilir, ne de diğeri kız kardeş olarak bakabilir.

Simdi tamam dese bile belli evlenince yaninda isteyecek oglunu...

Ogrenci mi? Belki sehir disinda okuma ihtimali vs kabul edilebilir.

Ama boyle bir ihtimal yoksa ve hep sizinle kalacaksa evliligi tekrar gozden gecirin. Sonradan basiniz agrimasin..

Aslında üniversiteye gidebilir eğitimine devam edebilir ama bunu da şimdilik yapmıyor yaparmı bilmem kabul edersem bu yaz evleneceğiz bilemiyorum ki ilerde belki gider üniversiteye ama o şuanda çalışmakta okumakta istemiyor

Evlat bu vazgecmek olmaz,her iki taraf içinde.Ama iki kız evladı annesi olarak ben böyle bir evlilik yapmazdım.Devir kötü ayrı cins olmaları size rahatlık vermeyecek.Karar sizin

Mizacınız sertte olsa yorumunuz için teşekkür ederim hiç değilse vakit ayırdınız.
Ben ona üvey anne bile olamam ki zaten.
Benim kızım hep benim yanımdaydı ilk tanıştığımızda da . Ayrıca burda sorunum her ikisinin aynı evde olması uygun olmayacağı , bu konunun son dakika çıkması ve bu gencin sorumluluktan kaçan ve saygısız olması . Ergen olduğuna da bağlamak istemiyorum saygısızlığını çünki ben bana saygısızlık yapmasını gerektirecek birşey yapmıyorum örneğin yaptığım yemekleri beğenmediğini annesinin daha güzel yemek yaptığını açıkça yüzüme söyleyecek kadar saygısız

Aynı evde yaşamaları doğru değil. Genellikle bu tür ortamları paylaşan çocuklar arasında beklenmedik sorunlar olabiliyor. Ev büyük bir ev ise o zaman belki olabilur.

Bence vazgeçin
Anlattıklarınızdan gözünüzü karartarak evlenin diyebileceğim bir nokta göremedim
Kızınız için yeniden yeniden yeniden düşünün

Bence siz konuyu anlayamamışsınız .

kesinlikle aynı evde kalmanız uygun değil cocuk size olumsuz bakıyor kızınıza neler yapmaz hiç sevemedim cocugu ben lutfen sartlar ya duzelsın bekleyın yada hiç evlenmeyın.

Aşkndan yanip tutuşsa da yapmamasi lazm anne ise önce anne olmalı aşk meşk ikinci belki de üçüncü sirada ancak olabilir.Çocuğunu maddi manevi emniyete almadan koca peşine düşmek bir çok yanlış.
Fark ettiyseniz zaten ben de onu demek istediğim için yanıp tutuşma deyimini kullandım, kız çocuğu olan bir kadın herşeyden önce annedir, aşktan yanıp tutuşmaya hakkı yok genç kızlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…