- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Evlenmeyin. O çocuğun hayatini karartmayin. Annesi ikinci evliliğini yaptiginda cici kocanin kabullenemedigi icin sokaklarda kalan biri olarak yaziyorum. KENDINIZ ICIN DEGIL O COCUGUN HAYATINI KARARTMAMAK RUHUNDA KAPANMAYACAK YARALAR ACMAMAK ICIN EVLENMEYIN. Size daha cok sey demek isterdim ama sizinki evlat ta o ne ben neydim. Evladin yetiskini olmaz benim de oglum var 18 yasinda ama o hala benim bebegim.
Normalde ben de tabi ki oğlu da kalabilir derdim ama burda durum farklı. Bugune kadar bizde kalmayacak demis konu sahibi de ona göre hareket etmis. Bir senedir nişanlı akli nerdeymis adamin. Son anda fikir değiştiriyor.
mutsuzluğu geç.Ben de işte tam bu yüzden hepimiz mutsuz olacağız korkusu ile içinden çıkamayıp sizlerin fikrini almak istedim ve benim kızımda babasına gittiğinde bir üvey anne yanına gitmiş oluyor bu nedenle iyi bilirim ancak bu durum son dakika çıktı evlilik hazırlıkları yapılırken bir yıl önce nişan takılmışken biz sadece maddi somut anlamda değil manevi anlamdada evliliğe hazır olmuşken .
Simdi tamam dese bile belli evlenince yaninda isteyecek oglunu...
Ogrenci mi? Belki sehir disinda okuma ihtimali vs kabul edilebilir.
Ama boyle bir ihtimal yoksa ve hep sizinle kalacaksa evliligi tekrar gozden gecirin. Sonradan basiniz agrimasin..
Daha nişanlıyken başlamışsınız üvey annelik yapmaya. Sizinki evlatsa o da evlat. Mademki annesinde kalabilir çocuk diyorsunuz, sizinki de babasında kalabilir o halde.
Çocuğu olan erkeklerle evlilik yoluna giren hanımlar da şunu bilsinler ki, o çocuklar annelerinde olsa da bir gün gelip sizin evlerinize yerleşebilirler. Bunu iyice düşünmeden bu yola girip sonra adamın çocuğu olduğunu yeni öğrenmiş gibi triplere girmeyin litfen, teşekkürler
Aynı evde yaşamaları doğru değil. Genellikle bu tür ortamları paylaşan çocuklar arasında beklenmedik sorunlar olabiliyor. Ev büyük bir ev ise o zaman belki olabilur.merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Bence siz konuyu anlayamamışsınız .19 yasinda ve erkek olunca evlatliktan cikiyor mu hanimefendi?
Sizinki nasil evlatsa o da evlat can kan parca.
Ne guzel dunya sizin cocugunuz sizinle yasasin ama onlar babalariyla yasayamasin. Boyle bir sey isteme hakkiniz yok ben nisanlinizin yerinde olsam bu isi bitirirdim.
Ben de işte tam bu yüzden hepimiz mutsuz olacağız korkusu ile içinden çıkamayıp sizlerin fikrini almak istedim ve benim kızımda babasına gittiğinde bir üvey anne yanına gitmiş oluyor bu nedenle iyi bilirim ancak bu durum son dakika çıktı evlilik hazırlıkları yapılırken bir yıl önce nişan takılmışken biz sadece maddi somut anlamda değil manevi anlamdada evliliğe hazır olmuşken .[/QUOTE
Mizacınız sertte olsa yorumunuz için teşekkür ederim hiç değilse vakit ayırdınız.
Ben ona üvey anne bile olamam ki zaten.
Benim kızım hep benim yanımdaydı ilk tanıştığımızda da . Ayrıca burda sorunum her ikisinin aynı evde olması uygun olmayacağı , bu konunun son dakika çıkması ve bu gencin sorumluluktan kaçan ve saygısız olması . Ergen olduğuna da bağlamak istemiyorum saygısızlığını çünki ben bana saygısızlık yapmasını gerektirecek birşey yapmıyorum örneğin yaptığım yemekleri beğenmediğini annesinin daha güzel yemek yaptığını açıkça yüzüme söyleyecek kadar saygısız
Biz hepimiz burada gayet iyi anladikBence siz konuyu anlayamamışsınız .
Fark ettiyseniz zaten ben de onu demek istediğim için yanıp tutuşma deyimini kullandım, kız çocuğu olan bir kadın herşeyden önce annedir, aşktan yanıp tutuşmaya hakkı yok genç kızlar gibiAşkndan yanip tutuşsa da yapmamasi lazm anne ise önce anne olmalı aşk meşk ikinci belki de üçüncü sirada ancak olabilir.Çocuğunu maddi manevi emniyete almadan koca peşine düşmek bir çok yanlış.
Konu sahibi siz biraz daha erteleyin evlenmeyi, seneye askere gidecek zaten, e bi zahmet dönünce de kendi evini kursun, 21 yaşında hala babası bakacak değil ya, ayrı ev açmasa bile işe gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?