Ben bunu anlamıyorum bu adamın çocuğu olduğunu biliyordunuz.Sizinle kalmayacak olsa bile o adam o çocuğun
babası evlenirsiniz 3 gün sonra burada kalacak da diyebilir.Sizin de hayır kalmasın deme hakkınız yok.
Çocuğu var ama bizle kalmayacak deyip sonradan çocuk gelince ağaç kovuğundan çıkmış muamellesi yapmak
ne kadar doğru? O çocuk var ve o adam babası nokta.
E napayım ben şimdi derseniz.Hatalısınız.Şu yukarıda yazdıklarımı bu işe kalkışmadan düşünmeliydiniz.
Ben olsam hiç böyle bir işe kalkışmam.Ayrılırım.
peki o cocuk nerede kalacak ? baba cocugu istiyor da annesi razı mı ? belki nişanlınız sizden sözü alınca eski karısına ver cocugu diyecek ?merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
BencedeBen olsam kızım için vazgeçerdim , kimseye güvenilmez bu devirde ...
merhaba ,
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
Aşkınızdan yanıp tutuşmuyorsanız hiç bulaşmayın bence. 12 yaşında bir kız çocuğu için üvey baba yeterince zorken bir de üvey abi stresi yaşatmayın. 19 yaş da bana göre çocuk sayılır. O çocuk sizle yaşadığı sürece gözünüze batacak, her yaptığından rahatsız olacaksınız, kızınız onunla evde yalnız kalsa içiniz içinizi yiyecek. Hem kendinizi hem cocukcagizi hem eşinizi mutsuz edeceksiniz. Kızınızında pek mutlu olacağını sanmıyorum. Planladiginiz aile ortami çok sağlıklı görünmüyor banamerhaba ,
baskı yapıyor.
merhaba ,
baskı yapıyor.
Aşkndan yanip tutuşsa da yapmamasi lazm anne ise önce anne olmalı aşk meşk ikinci belki de üçüncü sirada ancak olabilir.Çocuğunu maddi manevi emniyete almadan koca peşine düşmek bir çok yanlış.Aşkınızdan yanıp tutuşmuyorsanız hiç bulaşmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?