OladabilirBence uyanamama değil, istememe durumu var.
Çünkü kendimi bildim bileli uyanmaz bende o yüzden arıyorum sonra bana dönüp arasaydın diyor . Ve yarın gidiyorum 3 ay yokum .Valla beni de 40 defa arasalar acacagim varsa da acmam. İsrar kiyametin ne anlami var?
Canım ilkler değil sonlardır güzel olan bir erkek seviyorsa değer veriyorsa bunu zaten hissettirir beni eşim daha hiç bişey yokken arkadaşken her gün arıyodu ilişkide de öyle ilk beni arardı gece çalıştığı halde gündüz uyanırdı ya da uyanmak istediğinde arardım bizim de benzerdi ama o uykusuz olduğunda işi olduğunda ben uyandırıyodum.Kendime de kızıyorum tabi güzel sözlerle kalbimi alıyor bende güzel zamanlarım geçti . İlk uzun iliskim ilklerim diye kıyamadım hep ama o vermedi o kadar değer .
Doğru söylüyorsunuz.Sorumsuzluk değilde sevgisizlik olmasın.kendince ona bahane bulma uyanmiyor diye direk sevmiyor de kendine dürüst ol
Oladabilirama o kadar hevesle konuşuyor ki örneğin sürekli yarın napalım sevgilim ? Çok güzel olucak deyip duruyor .
Aynısından! Gece uyumaz eşim sabah da kalkmaz. Gece uyumamasına bir süre sonra ben de eşlik etmeye başladım. Mecburen birlikte zaman geçirmek için ben de gece geç yatıyordum ama artık bebek de var. Evlilikte düzen şart. Birlikye uyumanın psikolojik olarak olumlu bir sürü etkisi var. Geceleri uyumayan sabahları uyanmayan biriyle evlilik çok zor inanın. Şimdiden düşünün. Sizin için erken ama benim içim artık durumu kabullenmekten başka çare yok.İşe giderken ben kaldırıyordum . Uykumu bölüp ise gitmesi icin arıyordum onu sorunu bide uyumuyor gece ayakta .Gece uyumuyor sabah kalkmıyor. İlerde ne olacak ben mi kaldıracam hep onu hep diyorum ki erken uyu erken kalk . Bende geç yatıyorum ben ama 20 tane alarm kurarım gerekirse neden böle cidden bimiyorum
Uyanip uyanmamak herkesin kendi sorumlulugu. Cok gorusmek istese saat kurar gene kalkardi. Siz uyandirma servisi degilsiniz ki. Salin ipini gitsin uyusun kis boyunca. Siz yazlik birini bulun gittiginiz yerdeÇünkü kendimi bildim bileli uyanmaz bende o yüzden arıyorum sonra bana dönüp arasaydın diyor . Ve yarın gidiyorum 3 ay yokum .
Bi de 3 ay yoksun seven insan gerekirse hiç yatmaz sevdiğini görsün diyeÇünkü kendimi bildim bileli uyanmaz bende o yüzden arıyorum sonra bana dönüp arasaydın diyor . Ve yarın gidiyorum 3 ay yokum .
Ne diyim artık kendi bilir cidden ama zoruma gitti 3 haftadır ekilmek .Anneme bile bi önceki günden söylüyorum . Yarın buluşmaya gidicem diye sabah oluyor ortada kimse yok annem bile soruyor neden noldu diye .Canım ilkler değil sonlardır güzel olan bir erkek seviyorsa değer veriyorsa bunu zaten hissettirir beni eşim daha hiç bişey yokken arkadaşken her gün arıyodu ilişkide de öyle ilk beni arardı gece çalıştığı halde gündüz uyanırdı ya da uyanmak istediğinde arardım bizim de benzerdi ama o uykusuz olduğunda işi olduğunda ben uyandırıyodum.
Arıyor aramasın da sorun yok güzel sözler söylüyor hediyeler ilgiler ama son zamanlarda böle yaptıCanım ilkler değil sonlardır güzel olan bir erkek seviyorsa değer veriyorsa bunu zaten hissettirir beni eşim daha hiç bişey yokken arkadaşken her gün arıyodu ilişkide de öyle ilk beni arardı gece çalıştığı halde gündüz uyanırdı ya da uyanmak istediğinde arardım bizim de benzerdi ama o uykusuz olduğunda işi olduğunda ben uyandırıyodum.
Cevap veriyorumBütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Gerçekten gece uyumak icin var . Sabah da kalkmak icin var .Coğu yeri kaçırdığı oluyor bu yüzden .Aynısından! Gece uyumaz eşim sabah da kalkmaz. Gece uyumamasına bir süre sonra ben de eşlik etmeye başladım. Mecburen birlikte zaman geçirmek için ben de gece geç yatıyordum ama artık bebek de var. Evlilikte düzen şart. Birlikye uyumanın psikolojik olarak olumlu bir sürü etkisi var. Geceleri uyumayan sabahları uyanmayan biriyle evlilik çok zor inanın. Şimdiden düşünün. Sizin için erken ama benim içim artık durumu kabullenmekten başka çare yok.
Gerçekten ilk başta böle değildi uyumayıp gelirdi gerekirse ama şimdi böle yapıyor sizin dediğiniz gibi yapıcam arayıp sormıcam artık bende insanım ben olsam şimdi onu bida görmicem diye koşa koşa gitmiştim .valla cnm işin zor bende eşimle 6 yıl sevgililk dönemi geçirdim şehirler arası olmasına rağmen 2 haftada bir mutlaka gelirdi ve oda acayip uykucu bıraksam akşama kadar uyur ama ben o zaman aradım mı 3.aramaya açar kalkar otobüse biner gelirdi seven insan bahane üretmez 3 hafta boyunca yanına gelmemsi 1 saat uzaklıkta olmasına rağmen biraz sıkıntılı bir ilişki gibi geldi seviyorsun seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim en güzel bi tatlı söze hemen ayakların yerden kesiliyor gibi oluyor insan ama anladığım kadarıyla bu ilişkide en çok değeri çabayı sen gösteriyorsun kendini üzmekten başka bişeye yaramaz bence senin sevgini hak etmiyor çokta üstüne düşme çünkü önünü alamazsın bi daha bırak o senin peşinden koşsun ben olsam aradım açmadımı msj atarım ben yarın gidiyorum uzun süre yokum sen bilirsin uyumaya devam et sana iyi uykular der bırakırdım
Pardon ama 3 haftadir uyanmadgi icin bulusamiyormusunuz?gercekten uyudugna eminmisiniz?deger vermiyo farkindamsnzUyanamıyormuş cidden sevgimin içine etti . 3 haftadır buluşcaz kalk hazırlan yine ayni sonuc insan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?