- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ben public bile oynaşırım, genel anlamda kaplan gibiyimdir ama kaynana da battaniye.... psikolojik galibaBaşka insanlar gormuyorsa ve ortalik yerde acıkta degilsek heryerde sevişirim cadir da dahil.
Sevişilen kişi sayısı problem değil dedi ama...Gunluk ev gibi kullaniyor gelen kişiler devai degisiyor demek istiyor galiba. Gunluk iliskiler bana uygun degil o tarz ammmaa yine de anne kişisi rahatsiz degilse bize ne diyorum.Kendi evleri.
Bu ne demek şimdi !! yazdım gayet açık açık anlamadıysan yada anlamak istemiyor polimik çıkarmak istiyorsan onuda ben anlamadımDemeye çalıştığınız şeyi bir tek siz anlayabiliyorsunuz herhalde
Sevişilen kişi sayısı problem değil dedi ama...
Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Benim de bu durumdan anladığım şu, (konu sahibinin yazdıklarından) bu erkek şahıs sırf seks amaçlı bu kızları eve getiriyor. Duygusal bir bağ gütmeden..Demeye çalıştığınız şeyi bir tek siz anlayabiliyorsunuz herhalde
Sadece ben anlamasaydım keşke.Bu ne demek şimdi !! yazdım gayet açık açık anlamadıysan yada anlamak istemiyor polimik çıkarmak istiyorsan onuda ben anlamadım
Sizi böyle biri davet ederse hoş bulmadığınız için gitmezsiniz. Anne oğul hoş buluyorlar demek ki.Benim de bu durumdan anladığım şu, (konu sahibinin yazdıklarından) bu erkek şahıs sırf seks amaçlı bu kızları eve getiriyor. Duygusal bir bağ gütmeden..
Hani olay şu değil, sevgili var, anneden rıza alınıyor, eve davet ediliyor, yemek yeniliyor, odaya çekiliyorlar, sarılma sohbet romantizm derken iş oraya gidiyor vs bu normal olanı ve rahatsız edici değil.. Ama diğer türlüsü hiç hoş değil..
Eş olunca rahat rahat ana baba evinde sevişiliyor ama sevgili olunca olmuyor mu diyorsunuzIyi de biri eşi eşiyle aynı evde yaşıyor yada tatile gidiyor eşi sonuçta
Bu sevgililerini getiriyor sevgili değil evlenmeyi düşündüğü kiz sözlü nişanlı değil sevgililerini getiriyor ha anne evde olmaz oda olur olabilir
Alsın sevgilisini gitsin restoranta yada alsin simit ayran gitsinler otele yada neyse oraya anne evde ağırla sonra odaya geç hadi by by
Anne de tüm bunlara tanik olucak tuhaf garip doğrusu
Bundan bize ne ki siz kimden bahsediyorsunuz veya size ne ki annemin evinde eşimle sevgiliylen seviştim evet ahlaksızım buda sizi ilgilendirmez sanki sizde gelin diyen var kime ne ya bu ne hadsizlik herkes haddini bilsinModernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Uygun değil esasında işte..Sizi böyle biri davet ederse hoş bulmadığınız için gitmezsiniz. Anne oğul hoş buluyorlar demek ki.
Ben sevgilisiyle sevişmesin demiyorum sevişsin birlikte yaşasın sabah akşam sevişsin sadece annesinin olduğu evde bu bana doğru gelmiyor anne olmaz başka yerde olur yine sevişsin ama anne diğer odada bunlar yan odada ve sevgili de değil adam tanıştığı het kadını getirip anne evdeyken o isi yapması doğru gelmiyor banaEş olunca rahat rahat ana baba evinde sevişiliyor ama sevgili olunca olmuyor mu diyorsunuz
Kime göre uygun değil? Size göre. E siz yapmayın işte. Uygun bulanlar yapsın. Genel geçer bir durum değil ki bu.Uygun değil esasında işte..
Ama tabi bu terbiyesizlik, ahlaksızlık ya da suç da değil. Herkesin kendi keyfi..
Ben bir anne olarak düşününce; oğlum sırf o işi yapmak için eve duygusal bağ kurmadığı farklı kızları getirmek istese, kesinlikle kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?