- 11 Aralık 2018
- 41.961
- 260.722
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Felsefe yabma çocukŞeyi düşündüm şu sitede o kadar “ahlaksız” sözcüğü kullanılıyor ki ben terbiyesiz kelimesini kullanırım nadiren de olsa
Ama ahlaksızı neredeyse hiç kullanmadım ya ahlaksızlık birisine zarar verirsen ancak olur
kişinin başkasını etkilemeyen kendi dinamikleri ahlaksızlık mıdır?
Türkiye ekonomisinde degil.En az 30 yaşında desek çok absürt değil mi annesiyle yaşaması ?
Hadi adam ve annesi bi garip onlar için uygun da, bu durumu kabullenip, anne evdeyken eve giden kadın kesin anormaldir,Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Şeyi düşündüm şu sitede o kadar “ahlaksız” sözcüğü kullanılıyor ki ben terbiyesiz kelimesini kullanırım nadiren de olsa
Ama ahlaksızı neredeyse hiç kullanmadım ya ahlaksızlık birisine zarar verirsen ancak olur
kişinin başkasını etkilemeyen kendi dinamikleri ahlaksızlık mıdır?
Ay gören de ülkede her genç 30’una varmadan kendi evine çıkıyor sanacakTürkiye ekonomisinde degil.
Hadi adam ve annesi bi garip onlar için uygun da, bu durumu kabullenip, anne evdeyken eve giden kadın kesin anormaldir,
Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Ama hayır anlamıyorsunuz, kimseye göre uygun olmamalı böyle bir durum.. Ben normal eve gelen sevgiliden, gelişi güzel bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum uzun uzun da yazdım zaten.Kime göre uygun değil? Size göre. E siz yapmayın işte. Uygun bulanlar yapsın. Genel geçer bir durum değil ki bu.
Felsefik dedikodu yapacaz mecbur yoksa ahlksız diye bağırıcam her yerdeFelsefe yabma çocuk
....buddy denilen bir şey var yatak arkadaşı bu insanlarAma hayır anlamıyorsunuz, kimseye göre uygun olmamalı böyle bir durum.. Ben normal eve gelen sevgiliden, gelişi güzel bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum uzun uzun da yazdım zaten.
Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak, Sırf bu işi yapmak için eve kız getiren bir erkekden bahsediyorum. Bu erkeğin zihniyeti ne kadar temiz olabilir.
Ve bir annenin bu durumu desteklemesi kimseye göre uygun olmamalı. Belki o eve gelen kız, annesiyle tanıştım eve de geldim, iş ciddiye binecek, herkes samimi öyleyse cinsel ilişkiye de girebilirim diye düşünüp bir hata da yapabilir, kanabilir. Ki oluyor da.. Bu da farklı olaylara davetiye çıkarabilir. Herkes iyi niyetli değil ki.. Belki de o anne ahh oğlum çatır çatır o işi yapıyor, getir oğlum getir elinin kiri de diyordur. Bu bağlam da baktığımız uygun değil elbette..
Olabilir ama ben böyle bir durumdan bahsetmiyorum, iyice okuyun bence......buddy denilen bir şey var yatak arkadaşı bu insanlar
Birlikte vakit geçirirler ama duygusal bağ yoktur mesela
bunun pis zihniyetle alakası nedir ki?
İki yetişkin bunu seçmiş bunun kendilerine uygun olduğunu düşünmüş
Keske oyle olsa. Asgari ucretin 2.800 TL oldugu, muhendislerin 4.000 TLye calistigi bir ulkede 30 yasinda insanın hele de buyuksehirde aile destegi olmaksizin kendi evine cikmasi cok zor. Anca ev arkadasiyla vs. Ben olsam ev arkadasi yerine annemle yasardim mesela.Ay gören de ülkede her genç 30’una varmadan kendi evine çıkıyor sanacak
Neden bahsediyorsunuz açıklayıcı olun geriye seks işçisi kalıyorOlabilir ama ben böyle bir durumdan bahsetmiyorum, iyice okuyun bence..
Hangi mühendis 4000 e çalışıyor ?Keske oyle olsa. Asgari ucretin 2.800 TL oldugu, muhendislerin 4.000 TLye calistigi bir ulkede 30 yasinda insanın hele de buyuksehirde aile destegi olmaksizin kendi evine cikmasi cok zor. Anca ev arkadasiyla vs. Ben olsam ev arkadasi yerine annemle yasardim mesela.
Ben sizin söylediğinizi anlıyorum, söylediklerinize net bir şekilde cevap da veriyorum ama siz aynı yerde dönüp duruyorsunuz.Ama hayır anlamıyorsunuz, kimseye göre uygun olmamalı böyle bir durum.. Ben normal eve gelen sevgiliden, gelişi güzel bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum uzun uzun da yazdım zaten.
Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak, Sırf bu işi yapmak için eve kız getiren bir erkekden bahsediyorum. Bu erkeğin zihniyeti ne kadar temiz olabilir.
Ve bir annenin bu durumu desteklemesi kimseye göre uygun olmamalı. Belki o eve gelen kız, annesiyle tanıştım eve de geldim, iş ciddiye binecek, herkes samimi öyleyse cinsel ilişkiye de girebilirim diye düşünüp bir hata da yapabilir, kanabilir. Ki oluyor da.. Bu da farklı olaylara davetiye çıkarabilir. Herkes iyi niyetli değil ki.. Belki de o anne ahh oğlum çatır çatır o işi yapıyor, getir oğlum getir elinin kiri de diyordur. Bu bağlam da baktığımız uygun değil elbette..
Olabilir ama ben böyle bir durumdan bahsetmiyorum, iyice okuyun bence..
Ama benim konu sahibinin anlatımından anladığım sizin durumunuz gibi olanlar değildi. Bizde de abimin sevgilisi gelip bizde kalmışlığı olmuştu, hiç de garip değil normal bir durumdu, tanıyıp bildiğimiz biriydi. Ama her tanışıp birlikte olacağı kadını eve getirseydi annem kesinlikle izin vermezdi. Ben birlikte olacağı herkesi eve getiriyor, garsoniyer gibi kullanıyor , anne de ses etmiyor diye anladım.Bence anormal diil ya. Ben gittim kaldim yani. Benim bi erkek arkadaşım vardı başka bi şehirde yaşıyordu ekonomik durumu sebebiyle annesi ve kız kardeşi ile yaşıyordu. Ben ziyarete gidiyordum çocuğu o şehre. Evlerinde kalıyordum. Kaldığım zaman başta biraz yadirgamistim ama erkek arkadaşımin odasında kalmıştım zaten oda yoktu başka. Annesiyle oturup çay içiyorduk. Çocuk çok kötüydü ama annesi çok iyiydi. Bu kadar yuz göz olmak belki iyi olmayabilir. Ama mesela bu arkadaşımın annesi beni hiç onlarda kaldım diye yadirgamamisti. Hatta biz ayrılınca çok üzülmüştü. Başka seçenek varken ille gidip aile evinde kalmak saçma ama ekonomik durumlar yüzünden insan ailesiyle yaşıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?