- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Gayet açıklayıcı değil mi?Neden bahsediyorsunuz açıklayıcı olun geriye seks işçisi kalıyor
Kadınlar aklını başına alsın o kadar saf olmasınlar o zaman,ne diyelim yazdığınız şeye ben anlamadım .''Annesini gördüm'' diye evleneceğini düşünen kadın kaldı mı memlekette ? Kaç tane sevgilimin annesini gördüm,hiçbiriyle de evlenmedim,kandırıldım diye ağlayayım mı şimdi burada ne yapayım ?
Keşke kalmadı diyebilseydim ama kaldı maalesef.. Üstelik bir çoğu da çocuk denilecek yaşta..Kadınlar aklını başına alsın o kadar saf olmasınlar o zaman,ne diyelim yazdığınız şeye ben anlamadım .''Annesini gördüm'' diye evleneceğini düşünen kadın kaldı mı memlekette ? Kaç tane sevgilimin annesini gördüm,hiçbiriyle de evlenmedim,kandırıldım diye ağlayayım mı şimdi burada ne yapayım ?
Kız salak o zaman reşit bir kadının ne tarzda düşüneceği beni bağlamaz....Gayet açıklayıcı değil mi?
Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak, Sırf bu işi yapmak için eve kız getiren bir erkekden bahsediyorum. Bu erkeğin zihniyeti ne kadar temiz olabilir.
Ve bir annenin bu durumu desteklemesi kimseye göre uygun olmamalı. Belki o eve gelen kız, annesiyle tanıştım eve de geldim, iş ciddiye binecek, herkes samimi öyleyse cinsel ilişkiye de girebilirim diye düşünüp bir hata da yapabilir, kanabilir. Ki oluyor da.. Bu da farklı olaylara davetiye çıkarabilir. Herkes iyi niyetli değil ki.. Belki de o anne ahh oğlum çatır çatır o işi yapıyor, getir oğlum getir elinin kiri de diyordur. Bu bağlam da baktığımız uygun değil elbette..
Meali: kimse çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir kızlayım dememeli, diyemez, zinhar aklından bile geçiremez. Hele annesi direkt asılmalı.Neden bahsediyorsunuz açıklayıcı olun geriye seks işçisi kalıyor
Kudra anlamamam normal değil mi konu sahibi ilginç düşünüyor kız zannedermiş evleneceğiz ohooo böyle olacaksa çok işimiz varMeali: kimse çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir kızlayım dememeli, diyemez, zinhar aklından bile geçiremez. Hele annesi direkt asılmalı.
Ama hayır anlamıyorsunuz, kimseye göre uygun olmamalı böyle bir durum.. Ben normal eve gelen sevgiliden, gelişi güzel bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum uzun uzun da yazdım zaten.
Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak, Sırf bu işi yapmak için eve kız getiren bir erkekden bahsediyorum. Bu erkeğin zihniyeti ne kadar temiz olabilir.
Ve bir annenin bu durumu desteklemesi kimseye göre uygun olmamalı. Belki o eve gelen kız, annesiyle tanıştım eve de geldim, iş ciddiye binecek, herkes samimi öyleyse cinsel ilişkiye de girebilirim diye düşünüp bir hata da yapabilir, kanabilir. Ki oluyor da.. Bu da farklı olaylara davetiye çıkarabilir. Herkes iyi niyetli değil ki.. Belki de o anne ahh oğlum çatır çatır o işi yapıyor, getir oğlum getir elinin kiri de diyordur. Bu bağlam da baktığımız uygun değil elbette..
Konu sahibi değil ki o. Duyar kasan bir arkadaşımız.Kudra anlamamam normal değil mi konu sahibi ilginç düşünüyor kız zannedermiş evleneceğiz ohooo böyle olacaksa çok işimiz var
Bu arada konu sahibi tek gecelik ilişki, fuckbuddy gibi kelimeleri kullanmamış ki aslında sevgili demiş. Ha tek gecelik ilişkisi ile de aile evine gelen yok mudur? Vardır ama daha azdır bence. Sevgili demiş ben ona göre yorum yaptım.
Bircok muhendis?Hangi mühendis 4000 e çalışıyor ?
Gerçi ne mühendisi olduğuna bağlı değişir doğruBircok muhendis?
Ozel sektorde işe giris maaslari zaten 3.000 TL civarinda.
TMMOB'nin uygun gordugu asgari mühendis maaşı brut 5.700 tl. Neti 4.500 TL falan yapiyor. Cogu isyeri zaten asagi yukari bu maasi oneriyor. Benimle ayni kidemdeki muhendis arkadaslarim da 4.000-4.500 TL civari aliyor.
Doktorali muhendis arkadasim 5.500 TLye ise basladi.
Daha niş bölümler, yazilimcilar vs daha yuksek kazaniyordur evet ama bu 4.000-4.500 TLye calismak zorunda olan mühendislerin oldugu gerçeğini değiştirmiyor ne yazik ki.
Öyle bir yazmışsınız ki Emine Şenlikoğlu romanı okuyorum sandım.Gayet açıklayıcı değil mi?
Peki bundan bize ne? Ciddi soruyorum dalga geçmiyorum.Bakın duyar kasmıyorum, aynı çerçeveden bakıyoruz aslında. Ama siz sadece uygun olmamalı kelimesine takıldığınız için geri kalanı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben sadece bu erkeğin sürekli birilerini eve getiriyorsa sapık zihniyetli olabileceğinden ve annenin bunu sürekli tasvip etmemesi gerektiğinden bahsediyorum. Yapmayın lütfen. Hergün haberler, TV kanalları, programlar, burada açılan birçok konu bu tarz olaylarla dolu. Elbette hala kanan hatta hayatından olan kızlarımız var. Herkes aklı başında dolaşsa zaten burası sorunlarla dolup taşar mı sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?