Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bahsediyorsunuz açıklayıcı olun geriye seks işçisi kalıyor
Gayet açıklayıcı değil mi?

Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak, Sırf bu işi yapmak için eve kız getiren bir erkekden bahsediyorum. Bu erkeğin zihniyeti ne kadar temiz olabilir.
Ve bir annenin bu durumu desteklemesi kimseye göre uygun olmamalı. Belki o eve gelen kız, annesiyle tanıştım eve de geldim, iş ciddiye binecek, herkes samimi öyleyse cinsel ilişkiye de girebilirim diye düşünüp bir hata da yapabilir, kanabilir. Ki oluyor da.. Bu da farklı olaylara davetiye çıkarabilir. Herkes iyi niyetli değil ki.. Belki de o anne ahh oğlum çatır çatır o işi yapıyor, getir oğlum getir elinin kiri de diyordur. Bu bağlam da baktığımız uygun değil elbette..

Ben evlenme teklifi alana kadar eşimin annesiyle tanismayi ozellikle istememistim eşim de tanistirmamisti zaten. Kadin beni esimle evlenmeye karar verdikten sonra gordu, tanidi ve icinden sacimi basimi yolmak gecmis hahaja bunu da bana evlendikten sonra itiraf etmisti.

Anneyi gorunce evlenecek sana kizlar artik bitsin lutfen.

Keşke kalmadı diyebilseydim ama kaldı maalesef.. Üstelik bir çoğu da çocuk denilecek yaşta..

Kız salak o zaman reşit bir kadının ne tarzda düşüneceği beni bağlamaz....
Ki konu sahibinin söylediğinden sadece o iş için eve çağırdığı anlaşılmıyor
İki yetişkin sevişiyor ve bana ne iyi şey derim ben kıza

beni gördün ama evleneceğini düşünme ona göre seks yapıp yapmayacağına karar ver canım derim

ben kaç sevgilimin annesiyle tanıştım hala bekarım yani ayrıldım da
Seviştim ve pişman değilim

Uygun değil!
DAha geçen aynı benzer bir durum duydum oğlu eve kız getiriyormuş annesi de komşulara gidiyormuş. Oğlum işi öğrensin diye evlilik düşündüğü birini herkesin ağzına meze yapmak ne kadar uygun olabilir ki. Ya da diyelim hayat kadını getiriyor ne gerek var annenin buna şahit olmasına.
Eskiler büyüklerin yanında ayaklarını uzatmaya utanırdı. Şimdi aa canım ne olacak oğlu iş öğrensin. Evet karşısındaki kızı düşünen yok

Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkmak için önce konu sahibinin yazdıklarını okumak gerekiyor.
Konuda "kolundan tuttuğu kızı getiriyor" dememiş (ki öyle bile olsa bize ne), "sevgilileri" demiş. Ben buradan o anki sevgilisi kimse onu davet ettiği sonucunu çıkarıyorum. Çoğu kişi de öyle anlamıştır eminim.
Bu, bir erkeği neden pis yapsın?

Rastgele sevişeceği kişileri getiriyorsa bu da yine kendi tercihidir. Ve bize uygun olmayan her tercih anormal demek değildir.

Sevgilisinin annesiyle tanıştığı için "heyoo demek ki benimle evlenecek. Artık rahat rahat sevişebilirim" diyen biri varsa da kendisine akıl fikir dileyebiliriz ancak. Yapacak başka bir şey yok.

Açıkçası ben annesi olsaydım her gun farklı bir kız getirmediği surece kiz arkadaşının gelmesinden memnun olurdum. Cinsellik yasiyorlarsada bana hissettirmeden gözüme sokmadan oldugu surece normal bence. Hergun farklı bir kız olup, sevisme sesleri bana gelicek sekilde birseyde istemezdim. Sonuc itibariyle her insan kendi gorusleriyle yasiyor bu hayati o ev içinde anne oglu icin sorun yoksa kimseyede laf düşmez. Sadece kendi fikirlerimizi soyleriz

Bir kisim tek gecelik iliski gibi yorum yapiyor, bir kisim sevgili seklinde. Ben de sevgili olarak yorumluyorum.

Annesiyle yaşıyorsa sorması normal tabii ki ve ikisi arasında bu problem olmuyorsa kimseyi de ilgilendirmez. Yine de ı-ıh bana göre değil açıkçası. Annesi evdeyken sevgilimle sevişemezdim ben

Hangi mühendis 4000 e çalışıyor ?
Bircok muhendis?

Ozel sektorde işe giris maaslari zaten 3.000 TL civarinda.
TMMOB'nin uygun gordugu asgari mühendis maaşı brut 5.700 tl. Neti 4.500 TL falan yapiyor. Cogu isyeri zaten asagi yukari bu maasi oneriyor. Benimle ayni kidemdeki muhendis arkadaslarim da 4.000-4.500 TL civari aliyor.

Doktorali muhendis arkadasim 5.500 TLye ise basladi.

Daha niş bölümler, yazilimcilar vs daha yuksek kazaniyordur evet ama bu 4.000-4.500 TLye calismak zorunda olan mühendislerin oldugu gerçeğini değiştirmiyor ne yazik ki.

Gerçi ne mühendisi olduğuna bağlı değişir doğru

Öyle bir yazmışsınız ki Emine Şenlikoğlu romanı okuyorum sandım.

Bakın duyar kasmıyorum, aynı çerçeveden bakıyoruz aslında. Ama siz sadece uygun olmamalı kelimesine takıldığınız için geri kalanı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben sadece bu erkeğin sürekli birilerini eve getiriyorsa sapık zihniyetli olabileceğinden ve annenin bunu sürekli tasvip etmemesi gerektiğinden bahsediyorum. Yapmayın lütfen. Hergün haberler, TV kanalları, programlar, burada açılan birçok konu bu tarz olaylarla dolu. Elbette hala kanan hatta hayatından olan kızlarımız var. Herkes aklı başında dolaşsa zaten burası sorunlarla dolup taşar mı sizce.

Peki bundan bize ne? Ciddi soruyorum dalga geçmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…