Uygunsuz Misafir

Adam ailesiyle aynı apartmanda yaşıyor, kadın başka bir şehirde yaşıyor. Keşke adamın ayrı bir yerde evi olsaydı. Dua ediyorum yani ya barışsınlar ya adam kendine ayrı bir ev alsın. Bize de eşimle sonradan dank etmiş gibi oldu. Eşim bana samimi olmadıklarını, bizim dostluğumuzu istemediklerini kendi çıkarları için bizi kullandıklarını söyledi. Bir sustum kaldım. Haklı olabilirsin dedim, en başta onun arkadaşları sonuçta nifak tohumunu ben serpmiyim gaza getirmiyim dedim... Biraz da o gözümü açmış oldu. Düşünün ki ister istemez misafirimize ikimiz de soğuk davranıyoruz...

Oooo bedava sirke baldan tatlı durumu var burda
Tek kelime: Uygun değiliz

Mesela kapıma geldiyse buyur etmeyeyim mi o öyle de olmaz ya gerçi bugünkü durum da buna benzerdi, eşimle plan yaptık dışarıda yiyeceğiz dedim artık... geçen gün eşime sormuş mesela, Firuze niye telefonlarıma bakmıyor diye. O da şarjı bitmiştir ya da bir işi vardır demiş...
Böyle pasif bir şekilde onun anlamasını bekliyorum sanırım sorun bu yüzden bende, sert sert söyleyemiyorum yumuşak yüzlü davranıyorum ve kimseyi kırmadan sorunu erteliyorum. İnşallah bundan sonra böyle bir emrivakiyle karşılaşmam..

Sevismeleri falan dert degil benim icin ama devamli sekilde emrivaki, hele de misafirim var dedigimde sorun degil deyip gelmesi kabul edebilecegim bir sey degil.

Yanlis anlasilacak bir sey yok, eviniz otel degil, siz de resepsiyon görevlisi degilsiniz.

Koca koca insanlar, sevismek istiyorlarsa gitsinler yer bulsunlar madem.

Hayır kapina gelirse al iceriye bacım. Çayını kahvesini içerken konuyu açarsın. Net konuş, bunu istemiyorum dersin vur dedik öldürdünüz gibi.

Çocuğunuz var mi bilmiyorum ama onu da nedenler arasina alabilirsiniz. Ayip oluyor ya evlenin yuvanızı kurun ya otelde kalin.

Net olun, utanmayin, söylemediğiniz hersey size hastalık olarak geri döner. Içinizde lutfen birsey bırakmayın.

Arkadaşım evimde eski kocasıyla ilişkiye girecek. E pes yani. Eşinizin de aklını başından alırsa şaşırmam.
Bu yoruma dislike atan hangi kafayla atmış acaba. Ben de böyle düşünüyorum. Elin erkeğinin evinde eski kocasıyla ilişkiye girmeye utanmayan bi kadın tabiki de baştan da çıkarır.

Direk sorun yani böyle kabul etmeyerek zaten kaybedeceksiniz onları niye kıvranıyorsunuz ki sorun gitsin neden ikiniz de geliyorsunuz deyin mesela

Peki mesela şöyle desem, eski eşinle kalmanı hoş karşılamıyorum lütfen beni yanlış anlama, sen her zaman buyur gel ama eşin geldiğinde rahat edemiyorum ...
Ay bu da olmadı valla sosyal hayat özürlü bir insanım bunu anladım. Kendim 60lar kafasında yaşıyorum kibar ve mesafeliyim herkese. En ufak bir ima çok ayıp çok kaba geliyor

Bu kibarlik ve mesafelilik degil ki ama. Kendini kullandirmak, sinir cizememek, hakkini koruyamamak.

Valla sizin arkadasa bunu derseniz "tamam, esim geldiginde rahat edemiyorsan evi bize birakin" bile diyebilir, o ışık var kendisinde

Şimdi gözümle görmedim belki başka bir şey o gördüğüm lekeler bir şey döküldü filan, seviştiler kesin diyemem. Sevişmeleri ihtimali hakikaten çok rahatsız edici ancak o ihtimal olmasa dahi hoş bir durum değil... Yani sevişmekten ziyade bu kadar çok gelinmesine takıyorum sanırım. Bir de arada bana karşı patavatsızlıkları oluyor.
Onun dışında öyle aklına eseni yaptığı için beğendiğim bir kadın kendisi, özgüvenli ve çılgın tipleri hep beğenirim zaten ama yakınımda olunca, muhatabı ben olunca demek rahatsız oluyormuşum..

Olayın gidişatı zaten belli değil mi ? En sonunda zaten bu "arkadaşlık" bitecek. İşleri bitince zaten sizlere gerek duymayacaklar. Kadın sizi normal gelmediği zamanlarda da arıyor, hal hatrınızı soruyor mu ?

Yani iki eski eş durup durup sizin evinizde gece bulusup beraber uyuyorlarsa sadece sarılıp uyumuyorlardir bence

Bu kibarlik ve mesafelilik degil ki ama. Kendini kullandirmak, sinir cizememek, hakkini koruyamamak
Haklısınız ne diyeyim ben de kendimi kullandırdığımı rahatsız olduğum halde ilişkiyi sonlandıramadığımı düşünüyorum.

Hadi sizin evi otel olarak kullanıyor ama insan gene de rahat edemez. Sesleri çıkar , ne bileyim insan duş almak ister. Normal otele gitmek daha rahat olur onlar icin. Sonuçta eski eşler bunların kendilerine ait evleri yok mu , orda buluşsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…