- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.262
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Adam ailesiyle aynı apartmanda yaşıyor, kadın başka bir şehirde yaşıyor. Keşke adamın ayrı bir yerde evi olsaydı. Dua ediyorum yani ya barışsınlar ya adam kendine ayrı bir ev alsın.Oteller ne güne duruyor ? Koca koca insanlar ana baba yaninda yaşamıyordur bence, birbirlerinin evine gitsinler. Bundan sonra gelmek istediginde bahane falan sunmayın aksama sendeyim diyene tek cumle yazin "musait degiliz kusura bakma" bu kadar. Neden diyemesin.
Oooo bedava sirke baldan tatlı durumu var burda
Tek kelime: Uygun değiliz
Sevismeleri falan dert degil benim icin ama devamli sekilde emrivaki, hele de misafirim var dedigimde sorun degil deyip gelmesi kabul edebilecegim bir sey degil.Benim o kadar samimiyetim yok çift aslında eşimin yıllardır arkadaşları, benim samimiyetim evine davet ettiğinde gidecek şekilde, sanırım direkt söylemeye kendim utanıyorum. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Fesat görünmek, evini kıskanıyor görünmek, yanlış anlaşılmak istemiyorum. Böyle diye diye de kendim dert sahibi oluyorum. Eşime bile göstermedim mesela koltuktaki lekeleri, herkesin hatasını örte örte en sonunda dert sahibi oldum..
Hayır kapina gelirse al iceriye bacım. Çayını kahvesini içerken konuyu açarsın. Net konuş, bunu istemiyorum dersin vur dedik öldürdünüz gibi.Mesela kapıma geldiyse buyur etmeyeyim mio öyle de olmaz ya gerçi bugünkü durum da buna benzerdi, eşimle plan yaptık dışarıda yiyeceğiz dedim artık... geçen gün eşime sormuş mesela, Firuze niye telefonlarıma bakmıyor diye. O da şarjı bitmiştir ya da bir işi vardır demiş...
Böyle pasif bir şekilde onun anlamasını bekliyorum sanırım sorun bu yüzden bende, sert sert söyleyemiyorum yumuşak yüzlü davranıyorum ve kimseyi kırmadan sorunu erteliyorum. İnşallah bundan sonra böyle bir emrivakiyle karşılaşmam..
Bu yoruma dislike atan hangi kafayla atmış acaba. Ben de böyle düşünüyorum. Elin erkeğinin evinde eski kocasıyla ilişkiye girmeye utanmayan bi kadın tabiki de baştan da çıkarır.Arkadaşım evimde eski kocasıyla ilişkiye girecek. E pes yani. Eşinizin de aklını başından alırsa şaşırmam.
Direk sorun yani böyle kabul etmeyerek zaten kaybedeceksiniz onları niye kıvranıyorsunuz ki sorun gitsin neden ikiniz de geliyorsunuz deyin mesela
Bu kibarlik ve mesafelilik degil ki ama. Kendini kullandirmak, sinir cizememek, hakkini koruyamamak.Peki mesela şöyle desem, eski eşinle kalmanı hoş karşılamıyorum lütfen beni yanlış anlama, sen her zaman buyur gel ama eşin geldiğinde rahat edemiyorum ...
Ay bu da olmadı valla sosyal hayat özürlü bir insanım bunu anladım. Kendim 60lar kafasında yaşıyorum kibar ve mesafeliyim herkese. En ufak bir ima çok ayıp çok kaba geliyor
Şimdi gözümle görmedim belki başka bir şey o gördüğüm lekeler bir şey döküldü filan, seviştiler kesin diyemem. Sevişmeleri ihtimali hakikaten çok rahatsız edici ancak o ihtimal olmasa dahi hoş bir durum değil... Yani sevişmekten ziyade bu kadar çok gelinmesine takıyorum sanırım. Bir de arada bana karşı patavatsızlıkları oluyor.Sevismeleri falan dert degil benim icin ama devamli sekilde emrivaki, hele de misafirim var dedigimde sorun degil deyip gelmesi kabul edebilecegim bir sey degil.
Yanlis anlasilacak bir sey yok, eviniz otel degil, siz de resepsiyon görevlisi degilsiniz.
Koca koca insanlar, sevismek istiyorlarsa gitsinler yer bulsunlar madem.
Olayın gidişatı zaten belli değil mi ? En sonunda zaten bu "arkadaşlık" bitecek. İşleri bitince zaten sizlere gerek duymayacaklar. Kadın sizi normal gelmediği zamanlarda da arıyor, hal hatrınızı soruyor mu ?Peki mesela şöyle desem, eski eşinle kalmanı hoş karşılamıyorum lütfen beni yanlış anlama, sen her zaman buyur gel ama eşin geldiğinde rahat edemiyorum ...
Ay bu da olmadı valla sosyal hayat özürlü bir insanım bunu anladım. Kendim 60lar kafasında yaşıyorum kibar ve mesafeliyim herkese. En ufak bir ima çok ayıp çok kaba geliyor
Yani iki eski eş durup durup sizin evinizde gece bulusup beraber uyuyorlarsa sadece sarılıp uyumuyorlardir benceŞimdi gözümle görmedim belki başka bir şey o gördüğüm lekeler bir şey döküldü filan, seviştiler kesin diyemem. Sevişmeleri ihtimali hakikaten çok rahatsız edici ancak o ihtimal olmasa dahi hoş bir durum değil... Yani sevişmekten ziyade bu kadar çok gelinmesine takıyorum sanırım. Bir de arada bana karşı patavatsızlıkları oluyor.
Onun dışında öyle aklına eseni yaptığı için beğendiğim bir kadın kendisi, özgüvenli ve çılgın tipleri hep beğenirim zaten ama yakınımda olunca, muhatabı ben olunca demek rahatsız oluyormuşum..
Haklısınız ne diyeyim ben de kendimi kullandırdığımı rahatsız olduğum halde ilişkiyi sonlandıramadığımı düşünüyorum.Bu kibarlik ve mesafelilik degil ki ama. Kendini kullandirmak, sinir cizememek, hakkini koruyamamak
Hadi sizin evi otel olarak kullanıyor ama insan gene de rahat edemez. Sesleri çıkar , ne bileyim insan duş almak ister. Normal otele gitmek daha rahat olur onlar icin. Sonuçta eski eşler bunların kendilerine ait evleri yok mu , orda buluşsunlar.Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?