Uygunsuz Misafir

Olayın gidişatı zaten belli değil mi ? En sonunda zaten bu "arkadaşlık" bitecek. İşleri bitince zaten sizlere gerek duymayacaklar. Kadın sizi normal gelmediği zamanlarda da arıyor, hal hatrınızı soruyor mu ?
Evet normalde de arayıp dertleşir ancak kafayı boşanma olayı ile bozmuş durumda. Her konuşma boşanmaya gidiyor.

Öyle de kalıyorlar zaten ama adam bizim şehrimizde daha önce burada bir hayatları vardı şimdi boşandıktan sonra kadın başka bir şehre gitti. Elbette orada da eşi ile birlikte kaldığı haftasonlari oluyor ancak bizim şehre gelindiğinde adamın evi aile apartmanı olduğundan kayınvalide görmesin kavga çıkmasın diye bizim eve geliyorlar.

Hiç hoşlanmadım. Ne kadar münasebetsizler ya. Müsait değilim diyorsunuz, misafirim var diyorsunuz yine de çıkıp geliyor. Bunun samimiyetle güvenle bir alakası yok valla direkt yüzsüzlük hadsizlik bu. Eşiyle buluşmasalar bile, her daim müsait olmayabilirsiniz. Ağırlamak istemeyebilirsiniz. Kendinize göre planlarınız da olabilir. Ben zaten bu çat kapı gelmelerle emrivakileri hiç sevmem. Ama arkadaşlarınız resmen had hudud bilmiyor. Niyeti bozduğunuzu da düşünmüyorum açıkçası ben size hak verdim. Boşanmışlar madem, ne işleri var akşam akşam sizin evde, gelip kalıyorlar hem de bu kadar sık. Ortak arkadaşın evinde buluşulur konuşulur anlarım da böyle sürekli sürekli yatıya gelmeler de hiç hoş değil. O değil imadan da anlamıyor belli ki. Açık açık söyleyin. Böyle emrivakilerden hoşlanmıyorum müsait değilim deyin. Eşiniz de bir şeyler söylese çok iyi olur valla.

Orada bile bencillik yapıyor sizi kendi dertleriyle boğuyor. Üzerinize bu kadar negatif enerji yüklemeyin kesip atın derim.
O kadar anormal bir psikolojide ki kendisine psikologa git bile dedim. Bana bir dönem sürekli senin eşin (bekarliktan tanidigi için) çok çapkın zaten seninle de mesleğin için evlendi senin yerinde olsam şimdiden çocuk yokken bosanirdim diyordu. En sonunda Allah aşkına boşatıp kendi evine alacaksın herhalde beni dedim.
Eninde sonunda aldatacak seni şimdiden boşan der mesela. Bir ara bu sebepten paranoya başladı bende, bir şey biliyorsun da mı söylemiyorsun diyordum hep. Daha sonra başka bir ortak arkadaşımıza da benzer şeyler söyleyince dedim ki bu kadının kafası başka bir alem, psikolojisi iyi değil...

Ay kadın dengesiz, evinizde alıp durmayın sürekli.

Evinizi randevu evine çevirmışler resmen, sizide ortam hazirlayici olarak goruyorlar heralde yatagim hazirmi ne demek ya.
Birde ortami sahiplenmiş yatagim diyor yuzsuzluk arşa çıkmış
İşte bazılarına göre bu samimiyet ama bana göre de biraz arsizlik. Yine de buraya yazmak istedim çünkü hakikaten dobra dobra yorum yapanlar var, kendi kendime samimiyet mi arsizlik mi diye çok düşündüm... Dedim ki bir yazayım sen mi yadırgıyorsun sorun sende mi yoksa hakikaten ortada bir sorun mu var...

Bu yoruma dislike atan hangi kafayla atmış acaba. Ben de böyle düşünüyorum. Elin erkeğinin evinde eski kocasıyla ilişkiye girmeye utanmayan bi kadın tabiki de baştan da çıkarır.

Ben begenmedim atmadim ama kendi adima ayni fikirde degilim.
Cevremdeki hicb ir kadindan "eşimin aklini basindan alir" diye korkmam.
O kadar kolay akli basindan gidiyorsa buyuk kaybeder.

Tamam da sorun sadece eski eşiyle buluşup sevişmesi değil ki. Hiç sınır bilmeden evinize istediği zaman istediği şekilde girip çıkıyor. Ne münasebet yani. Uygunluk durumunuzdan bile anlamıyor hiç kibar olmayın. Böyle emrivakilerden çat kapı gelmelerden hiç hoşlanmıyorum deyin. Eşiniz de söylemiş sizin arkadaşlığınızı istemiyorlarmış ki işlerine geldiği gibi davranıyorlar resmen.

Sizin mutluluğunuzu kıskanıyor buna izin vermeyin. Bir dahasına bu konuyu açarsa eşimin geçmişi beni ilgilendirmiyor seni de ilgilendirmemeli diyin.

Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi.
Kardeşinize bu detayı söyleseydiniz size hak verirdi buna eminim.
Kırıcı olun, benim için sorun değil dediğinde ama benim için sorun üzgünüm diyip kestirip atmanız lazımdı. Ne bu yüzsüzlük ya, oldu.

Tabiki ortada bir sorun var, benim icin sorun degil dediginde, ama benim icin sorun diyip kapatacaktiniz.
Birde madem adamla yatip kalkmaya merakliydin niye bosandin, evlenmeyeceksin niye hala yatip kalkiyosun bisandigin adamla cok sacma

Ben tam olarak anlamadım olayı yani kafamda kuramadım.
Şehir dışındaki kadın arkadaşınız sürekli emrivaki bir şekilde sizin evinizi gasp ediyor ve ne hikmetse onun evinizi gasp ettiği hergün boşandığı eski eşi tesadüfmüş gibi evinize kalmaya mı geliyor?
Hadi buraya kadar okey peki aynı oda da mı yatıyorlar?
Bunu nasıl açıklıyorlar veya karşı çıkmıyorlar.
Sizin evde denk gelmiş ayağına mı yatıyorlar yoksa açık açık niyetleri ve birbirlerinden haberdar oluşlarını söylüyorlar mı?

Yani ne yaptıkları yaşayış biçimleri bizleri alakadar etmez sonuçta iki yetişkin insan tahminimce bunu fanteziye çevirmişler.
Ama sizin evinizde istemeyişinizi belli etmenize rağmen en ufak bir çekince duymadan rutin bir biçimde bunu yapıyor oluşları çok ilginç.

Gerçi Erkek olan aile apartmanında yaşıyormuş sizin ev rahattır tabii sorgulayan yok laf eden yok.
Cepten para da çıkmıyor her çapkının hayalindeki arkadaşsınız eşinizle birlikte :)

Ayrıca evinizde çekinceleri olmadan bu kadar rahat olabildiklerine göre ve uzun yıllardır arkadaşlarınız olduklarını göz önüne alırsak sizin düşünce yapınızında çok kapalı olmadığını varsayıyorum.
Yakında grup teklifi bile alabilirsiniz hazırlıklı olun.
Friends with benefits misali

Boşanmakta çozum degil heralde donup dolasip hala ayni pilavi yiyenler var deseydiniz keske.

Iyy hastalıklı resmen ruh hastası.
Hadi oradan, herkes senin gibi açık ilişki yaşayıp milletin evinde eski eşiyle seks partisi yapmıyor deseydin. Fantezi bile olabilir bu. Sizi kıskanıyor, hatta kocanızı evinizi mutluluğunuzu. Bu rezil cümlelerin başka açıklaması olamaz, sizde biraz safsınız sanırım bu sözlerden sonra hala evinize aldığınıza göre.

Aaa anormal ya. Gece gece iyice kuruldum ben bu kadına

Sizin mutluluğunuzu kıskanıyor buna izin vermeyin. Bir dahasına bu konuyu açarsa eşimin geçmişi beni ilgilendirmiyor seni de ilgilendirmemeli diyin.
Son geldiğinde galiba biz de soğuk davrandigimiz için ikisi de o kadar canımızı yaktı ki... Belki o konuşmalar olmasa yine de takmazdım. Biz çocuk istiyoruz bunu biliyor, 8 aydır deniyoruz nasip olmadı. Bana başbaşa olduğumuzda çocuk yapma der sürekli. Eşimle birlikteyken Firuze nasıl bir anne olurdu acaba çok rahat umursamaz gibi dedi sonra eşime ama sen benim gibisin pinpirikli bir baba olacağından eminim dedi. Daha anne baba olmadık olunca göreceğiz nasıl anne baba olacağımızı dedim. Daha sonra (başka bir gün ) çocuklarının yetiştirme tarzını biraz eleştirmiştik, sürekli elinde tablet olduğu icin. kedi bakmaya benzemez evlat sahibi olmak siz bilmezsiniz evladınız yok olunca öyle söylersiniz dediler. Eşim gücendi baya bu onun açık yarası. Bir yandan da iyi oldu yollarımızın ayrı olduğunu anlamış olduk..

Boşanmakta çozum degil heralde donup dolasip hala ayni pilavi yiyenler var deseydiniz keske.
Şu cevap aklıma gelseydi derdim kesinlikle, ben olumsuz eleştiride gardını dusurenlerdenim. O sırada acaba gerçekten haklı mı diye düşünmekten başka bir şeye odaklanamıyorum.

Ya soyle diyeyim, ben mesela arkadasima evimin anahtarini veririm gerekirse ama bu benim inisiyatifimde olur. Emrivaki degil. Belki sizin planınız var, belki hastasiniz, belki caniniz istemiyor. Bir olur iki olur ama yok artik yani.

Evinizde misafir varken nasil gelip rahat rahat iceride odada takiliyor siz istemiyorken?

Oldu olacak sabah pecete ve kolonya tutun kapida tovbe estagfurullah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…