Uygunsuz Misafir

Ben buradan sinir oldum lütfen siz de artık hanımcık halinizden çıkıp tepki gösterin.

Sizlerin daha iyi bir ebeveyn olacağınız belli, başından atmaya çalışarak eline tablet tutuşturunca bilge anne olunmuyor.
İnşallah dilekleriniz yakın zamanda kabul olur, stres yapmayın ve böyle stres yaratacak sözde arkadaşlardan uzak durarak başlayın.

Ben olsam açıkça söylerim. Arkadaşım biz eşimle sizi bir araya getirip barıştırmak için bizde buluşturuyorduk. Ama artık bu iletişimi kurduğunuza inanıyoruz. Malum evli değilsiniz. Böyle bizde devamlı ikinizin birlikte kalması olmuyor. Hem bizim de bir aile mahremiyetimiz var, ayrıca misafirimiz oluyor, yorgun oluyoruz, bir yere gidecek oluyoruz, annem kalacak oluyor vs. Özetle artık eşimle ben böyle sürekli ve birlikte bizde yatılı kalmanızı doğru bulmuyoruz. Biz elimizden geleni yaptık sizi barıştırdık. Artık bu yatılı kalma işi olmasın lütfen arkadaşım. Ben de senden bu konuda anlayış bekliyorum derim. Aklı başında bir insansa özür diler, hak verir. Yok bunu bana söylettiği için mahçup olmayıp üste çıkmaya kalkacak kadar hadsizse de hiç kusura bakma ben konu hakkında kararımızı söyledim, kapatalım lütfen! derim tepkili bir şekilde . Küsüyorsa da Valla kapı orada. Bu ne böyle randevu evi mi benim evim, emrivaki tavırlarla sürekli benim evimde buluşup birleşecekler. Kocaman insanlar ne kadar yüzsüz ve iyi niyetinizi suistimal eden insanlarmış öyle.

Denk gelme ayağına yatmıyorlar birbirlerini arayıp haber verdiklerini biliyorum bunu saklamiyorlar, doğru diyorsunuz ben başkalarının iliskilerine karışmayan biriyim, açık ilişki yaşamak isteyebilirler bu onların tercihi sonuçta yetişkin insanlar. Sorun bizim evde buluşmaları bile değil bunu biz mecburmuşuz gibi yapmaları... Yani hiç sormak yok eşim de geliyor gece kalacak müsait misin gibi bir soru kesinlikle duymadım. Kendisi geliyorsa onun tamamlayıcı unsuru gibi biliyorum ki eşi de akşama bizde. Sorun yaptığım bu, ben onu kabul ediyor muyum, evimde kalmasına razı mıyım... Ha bir diğer sorun da işte daha önce bahsettiğim, dobralık kisvesi altında bana söyledikleri...

Yaptığı çirkinliğin, duyarsızlığın ve emri vakiliğin yanında bir de benim evimde bana ve eşime böyle hadsiz, densiz cümleler kuracak birini değil evimde yatılı misafir etmek, bir daha çaya bile kabul etmem ben. Bence gereksiz bir şekilde fazlaca alttan alıyorsunuz böyle bir insanı

Çok bile sabretmişsiniz ben bu kadarına müsaade etmez, reddederdim.

Mantığınızla hareket edin bence eviniz kullanılıyor. Barışıp evlerinde ne halt yapıyorlarsa yapsınlar. Yaşadığınız yer nasıl bir yer bilmiyorum ama konu komşuyu bahane edip gelecekse tek gelmesini Israrla söyleyin

Buraya yazıp dökülene kadar içimde bu kadar biriktirdigimin ben bile farkında değilmişim. Sanırım bir daha konusu geçerse açık açık her düşündüğümü söyleyeceğim.
Eski eşiyle olan ilişkisi hakkında da yorum yapacağım. Normalde amaan banane herkesin hayatı kendine modunda biriydim ama anladım ki işin ucu bana dokunuyor...
Bir konuşma yapma fırsatı olduğunda mutlaka bu sayfaya da yazıp anlatırım.

Ahh ah feruze..senin rahatsız olduğunu anlamıyormu sanki bal gibide biliyor anlıyor ama sorun değil onun için..nasılsa ekmek elden su gölden.çayi yemeği kahvesi yatağı herşeyi hazırlanıyor ediyor,akşamda özel ihtiyaçlarını karşılıyor.niye gelmesinki sende yüzün yumuşak,kalp kırmayım diye kibar kibar iyilik meleği gibi dolanıp duruyorsun,bu zaten konak,yapışacak yer arıyor.emecek,tüketecek seni.sen müsade ediyorsun bunlara.Ne husdut koyuyorsun ne de sınır.Kalbi kırılır mı diye düşünüyorsun kadın zaten senin bu iyimser tarafını bilip sürekli kullanıyor.kendine bu kötülüğü etme lütfen ve hayır demesini öğren yetişkin ol.cocuk değilsin hayır de görüşme.bu arada çılgın insanlardan hiç hoşlanmam.cilginlik edeceksede evinden uzak yerde çılgınlık yapsın onun ebeveyni degilsinki çekip idare edesin.lutfen kendini düşün.onlar hep kendini düşünüyor.

Ben begenmedim atmadim ama kendi adima ayni fikirde degilim.
Cevremdeki hicb ir kadindan "eşimin aklini basindan alir" diye korkmam.
O kadar kolay akli basindan gidiyorsa buyuk kaybeder.
Herhangi bir kadın veya arkadaş için böyle bir şeye ihtimal vermek yersiz olur ama evli bi çiftin evine defalarca emrivaki gelerek sevişen bi kadından ben şüphe de duyarım korku da o kadın arsızdır utanması olmaz her şey beklenir başarıya ulaşmasa da deneyebilir baştan çıkarmayı, bilemeyiz ki

Eş falan hiç karıştırmayın. Sizin sorununuz eşin gelmesi değil ki. İkisinin bir arada gelmesi. Kurduğunuz cümle rahatsız olduğunuz şeyi tam açıklamalı.
Demeniz gereken şey: "misafirim olduğu halde bile emrivaki yapıp geliyorsun müsait olup olmadığımı sormuyorsun burası bekar evi değil biz evli bi çiftiz ve kendimize göre planlarımız var. Ayrıca kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama eski eşinle benim evimde buluşup durmanızdan çok rahatsız oluyorum ve yine emrivaki yaparak yatıya kalıyorsunuz. Bundan sonra birlikte zaman geçirmek istiyorsanız otele gidin" diyeceksiniz.

Allahım daha neler duyacagız
İkisini karsınıza alıp,otele gidin diyin acık acık.
Eski esle biraraya gelip gece kLmak nedir ya

O bazıları marjinal gözükecegiz diye diyor kkda böyle seyleri.
Ölüyorlar geleneksel gözükecegiz diye
Aynı sey kendi baslarına gelse evi yakmıslardı emin olun

E çüş ama gerçekten. Tamam ilk seferde olur, anlarım; ama her seferinde emrivaki, “yatağım hazır mı” demeler falan, yüzsüzlüğün bir kaç adım ötesi bu!

Siz niye kırmaktan çekiniyorsunuz ki? Arkadaşınız sizin evinizi randevu evi gibi kullanmaktan çekinmiyor! Tekrar aynı taleple gelirse, alın karşınıza, benim evimi buluşma noktanız olarak kullanıyorsunuz ve ben çok rahatsız oluyorum, o yüzden yatılı misafir almıyorum sizi, gidin bir otelde kalın diyin. Bu kadar sessiz kalmayın, edepsizlere paye vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…