- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Ben buradan sinir oldum lütfen siz de artık hanımcık halinizden çıkıp tepki gösterin.Son geldiğinde galiba biz de soğuk davrandigimiz için ikisi de o kadar canımızı yaktı ki... Belki o konuşmalar olmasa yine de takmazdım. Biz çocuk istiyoruz bunu biliyor, 8 aydır deniyoruz nasip olmadı. Bana başbaşa olduğumuzda çocuk yapma der sürekli. Eşimle birlikteyken Firuze nasıl bir anne olurdu acaba çok rahat umursamaz gibi dedi sonra eşime ama sen benim gibisin pinpirikli bir baba olacağından eminim dedi. Daha anne baba olmadık olunca göreceğiz nasıl anne baba olacağımızı dedim. Daha sonra (başka bir gün ) çocuklarının yetiştirme tarzını biraz eleştirmiştik, sürekli elinde tablet olduğu icin. kedi bakmaya benzemez evlat sahibi olmak siz bilmezsiniz evladınız yok olunca öyle söylersiniz dediler. Eşim gücendi baya bu onun açık yarası. Bir yandan da iyi oldu yollarımızın ayrı olduğunu anlamış olduk..
Denk gelme ayağına yatmıyorlar birbirlerini arayıp haber verdiklerini biliyorum bunu saklamiyorlar, doğru diyorsunuz ben başkalarının iliskilerine karışmayan biriyim, açık ilişki yaşamak isteyebilirler bu onların tercihi sonuçta yetişkin insanlar. Sorun bizim evde buluşmaları bile değil bunu biz mecburmuşuz gibi yapmaları... Yani hiç sormak yok eşim de geliyor gece kalacak müsait misin gibi bir soru kesinlikle duymadım. Kendisi geliyorsa onun tamamlayıcı unsuru gibi biliyorum ki eşi de akşama bizde. Sorun yaptığım bu, ben onu kabul ediyor muyum, evimde kalmasına razı mıyım... Ha bir diğer sorun da işte daha önce bahsettiğim, dobralık kisvesi altında bana söyledikleri...Ben tam olarak anlamadım olayı yani kafamda kuramadım.
Şehir dışındaki kadın arkadaşınız sürekli emrivaki bir şekilde sizin evinizi gasp ediyor ve ne hikmetse onun evinizi gasp ettiği hergün boşandığı eski eşi tesadüfmüş gibi evinize kalmaya mı geliyor?
Hadi buraya kadar okey peki aynı oda da mı yatıyorlar?
Bunu nasıl açıklıyorlar veya karşı çıkmıyorlar.
Sizin evde denk gelmiş ayağına mı yatıyorlar yoksa açık açık niyetleri ve birbirlerinden haberdar oluşlarını söylüyorlar mı?
Yani ne yaptıkları yaşayış biçimleri bizleri alakadar etmez sonuçta iki yetişkin insan tahminimce bunu fanteziye çevirmişler.
Ama sizin evinizde istemeyişinizi belli etmenize rağmen en ufak bir çekince duymadan rutin bir biçimde bunu yapıyor oluşları çok ilginç.
Gerçi Erkek olan aile apartmanında yaşıyormuş sizin ev rahattır tabii sorgulayan yok laf eden yok.
Cepten para da çıkmıyor her çapkının hayalindeki arkadaşsınız eşinizle birlikte :)
Ayrıca evinizde çekinceleri olmadan bu kadar rahat olabildiklerine göre ve uzun yıllardır arkadaşlarınız olduklarını göz önüne alırsak sizin düşünce yapınızında çok kapalı olmadığını varsayıyorum.
Yakında grup teklifi bile alabilirsiniz hazırlıklı olun.
Friends with benefits misali
Yaptığı çirkinliğin, duyarsızlığın ve emri vakiliğin yanında bir de benim evimde bana ve eşime böyle hadsiz, densiz cümleler kuracak birini değil evimde yatılı misafir etmek, bir daha çaya bile kabul etmem ben. Bence gereksiz bir şekilde fazlaca alttan alıyorsunuz böyle bir insanıSon geldiğinde galiba biz de soğuk davrandigimiz için ikisi de o kadar canımızı yaktı ki... Belki o konuşmalar olmasa yine de takmazdım. Biz çocuk istiyoruz bunu biliyor, 8 aydır deniyoruz nasip olmadı. Bana başbaşa olduğumuzda çocuk yapma der sürekli. Eşimle birlikteyken Firuze nasıl bir anne olurdu acaba çok rahat umursamaz gibi dedi sonra eşime ama sen benim gibisin pinpirikli bir baba olacağından eminim dedi. Daha anne baba olmadık olunca göreceğiz nasıl anne baba olacağımızı dedim. Daha sonra (başka bir gün ) çocuklarının yetiştirme tarzını biraz eleştirmiştik, sürekli elinde tablet olduğu icin. kedi bakmaya benzemez evlat sahibi olmak siz bilmezsiniz evladınız yok olunca öyle söylersiniz dediler. Eşim gücendi baya bu onun açık yarası. Bir yandan da iyi oldu yollarımızın ayrı olduğunu anlamış olduk..
Çok bile sabretmişsiniz ben bu kadarına müsaade etmez, reddederdim.Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Mantığınızla hareket edin bence eviniz kullanılıyor. Barışıp evlerinde ne halt yapıyorlarsa yapsınlar. Yaşadığınız yer nasıl bir yer bilmiyorum ama konu komşuyu bahane edip gelecekse tek gelmesini Israrla söyleyinEşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Çöp oldu yüzünü yeniletmek gerekirKoltuğunuzu mundar etmişler
Herhangi bir kadın veya arkadaş için böyle bir şeye ihtimal vermek yersiz olur ama evli bi çiftin evine defalarca emrivaki gelerek sevişen bi kadından ben şüphe de duyarım korku daBen begenmedim atmadim ama kendi adima ayni fikirde degilim.
Cevremdeki hicb ir kadindan "eşimin aklini basindan alir" diye korkmam.
O kadar kolay akli basindan gidiyorsa buyuk kaybeder.
Eş falan hiç karıştırmayın. Sizin sorununuz eşin gelmesi değil ki. İkisinin bir arada gelmesi. Kurduğunuz cümle rahatsız olduğunuz şeyi tam açıklamalı.Peki mesela şöyle desem, eski eşinle kalmanı hoş karşılamıyorum lütfen beni yanlış anlama, sen her zaman buyur gel ama eşin geldiğinde rahat edemiyorum ...
Ay bu da olmadı valla sosyal hayat özürlü bir insanım bunu anladım. Kendim 60lar kafasında yaşıyorum kibar ve mesafeliyim herkese. En ufak bir ima çok ayıp çok kaba geliyor
Allahım daha neler duyacagızEşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
O bazıları marjinal gözükecegiz diye diyor kkda böyle seyleri.İşte bazılarına göre bu samimiyet ama bana göre de biraz arsizlik. Yine de buraya yazmak istedim çünkü hakikaten dobra dobra yorum yapanlar var, kendi kendime samimiyet mi arsizlik mi diye çok düşündüm... Dedim ki bir yazayım sen mi yadırgıyorsun sorun sende mi yoksa hakikaten ortada bir sorun mu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?