Uygunsuz Misafir

Bu ne sabır arkadaşım ? Fazla mı iyi niyetlisin ne ? Uyan artık.

En sevmediğim şeydir yatılı misafir. Evim benim mahremim. Çay, kahve içmeye gelir ama yatılı istemem. Herşeyi bıraktım rahat rahat gecelikle gezemem kendi evimde. Eşim bir kaç kere ben yokken şehir dışından gelen bekar arkadaşlarını çağırdı. Ama onun dışında kalamaz kimse.
Nikahı düşen insanların otel masrafı yapmamak için kutsalımı fuhuş yuvasına çevirmelerine müsade etmem. Kardeşinizde saf. Size güvenmiyor bu insanlar. Sizin zayıflığınızı suistimal ediyor. Siz gündelikçi misiniz başkasının spermini koltuktan temizliyorsunuz?

Hayatınızdan çıkarsanız ne kaybedersinizki ? Açık açık konuşun gelmesin gitsinler otele resmen arsızlık

yaptıkları çok ayıp ve hatta yüzsüzlük.
ister alınsın ister kırılsın, görüşmek istiyorsanız kendi evlerinizde görüşün diyin.

Bu tarz insanlar hep başkalarını kullanır, sizin işiniz düştüğünde ise asla üzerlerine alınmazlar. Bir başkasının evinde eski eşiyle sevişecek kadar cesur bir kadın pekala kendilerine başka yer de ayarlayabilir. Gitsin günübirlik ev tutsun.
Böyle insanları kaybetmekten korkmayın. Doğrudan, hiç dolandırmadan fikrinizi söyleyin.

Ya Allah aşkına ya, böyle konulara gerçekten cokk sinir oluyorum. Siz ve eşiniz, resmen kendinizi ve evinizi suistimal ettiriyosunuz, hala da "müsait değilim YATILI misafirim var, Firuze telefonunu duymamıştır :)))" falan gibi bahaneler üretmek pesindesiniz. Bir insan nasıl diyemez ya kendi evi için, "ben evimi eski eşinle randevu mekanı olarak kullanmandan çok rahatsızım ve artık böyle bişey istemiyorum, gidin bi otelde kalın mümkünse bi süre ayrı ayrı da olsa bize gelmeyin, yeter biraz ozleyelim birbirimizi" diye. Bu insanlar arsız, yüzsüz ve hadsiz. Sizin suratınızı falan ciddiye almiyo kimse yani. Ya ciddi bi konuşma yapıp bi sonraki girişimlerinde "bu konuyu konuşmamış mıydık, hayır tabii ki gelemezsiniz" falan diyceksiniz ya da bu devran böyle gidecek. Siz ayrı pasifsiniz eşiniz ayrı pasif

ya yok artık bana en yakın arkadaşım bile böyle birşeyi kolay kolay diyemez.
kadın anormal adam ondan anormal.

ben olsam bulunduğum ilde uygun fiyatlı hafifte metres oteline benzeyen bir otel bulup bu akşam burada kalın diye linkini atarım bana "yatağım hazır mı?" dediğinde.

bence susmayın o ne öyle gitsinler otele terbiyesizler açmayın kapınızı

bence fantezikli işler peşindeler, orada daha heyecanlı diye dadanmışlar dflgkş
Aklıma ilk o geldi ama bilemedim. Yakalanma fantezisi istiyorsan git asansörde, merdiven boşluğunda, kumsalda seviş. Elalemin evini niye kirletiyorsun ahsjahjsja bari ıslak mendille silselerdi hemen.

Okurken evimden kovasım geldi.
Açık açık gelmeyin istemiyoruz deseniz ne kaybedersiniz ki? Soyleyemiyorsaniz yine bir gün geliyorum dediğinde kilitleyin kapıyı bacayı gidin annenize eşinizle birlikte. Ararlarsa geldik neredesiniz diye ay bizim planlarımız vardı unutmuşum söylemeyi, bu gece evde olmayacağız, bir otelde kalın isterseniz deyin.
Sonra yine gelirse yine aynı şeyi yaparsınız. Saçma sapan bir çözüm belki ama laftan anlamayana yaparım ben, gelme dediğim halde geliyorsa evime giremez. Haaa hiç evden gitmeme bile gerek kalmaz, gelince kapıyı açmam müsait değilim sana gelme demiştim derim ama siz söyleyemiyorsunuz diye evden çıkıp gidin dedim.

Aklıma ilk o geldi ama bilemedim. Yakalanma fantezisi istiyorsan git asansörde, merdiven boşluğunda, kumsalda seviş. Elalemin evini niye kirletiyorsun ahsjahjsja bari ıslak mendille silselerdi hemen.

ay işte evet
bence sadece heyecan arıyorlar
dışarıda görüşseler etkilenmezler bile birbirlerinden
kaçamak hoşlarına gitmiş
hem de bedava

ay işte evet
bence sadece heyecan arıyorlar
dışarıda görüşseler etkilenmezler bile birbirlerinden
kaçamak hoşlarına gitmiş
hem de bedava
Aslında hep duyarız günlük apart daireler oluyormuş. Günlüğü 50-100 lira, 1+0. Herkes o iş için kullanıyormuş falan. Öyle bir yere de gitseler yakalanma fantezisi yaşayabilirler bak. Polise yakalanma.

Aslında hep duyarız günlük apart daireler oluyormuş. Günlüğü 50-100 lira, 1+0. Herkes o iş için kullanıyormuş falan. Öyle bir yere de gitseler yakalanma fantezisi yaşayabilirler bak. Polise yakalanma.

kadın bir daha yatağım hazır mı diye mesaj atarsa konu sahibi sahibinden'den öyle bir ilanın linkini atsın :)

Sanırım okuduğum en ilginç konulardan biri bu.
Kardeşinize ayrıntı vermediğiniz için öyle düşünmüş olabilir ama durum kötü.
Dolaylı olarak anlamıyor, açıkça durumdan hoşlanmadığınızı belirtmeniz gerek.

Arkadaşımın evimde ne işi var , benim karekterim bu gerçekten hoşlanmadığım şeyler üstüne birde ex eşi ,sevgilisi ile ... Üstelik aynı yatakta yemedikleri b..k kalmıyor , evimin ,eşyamın hakkını veriyorlar ... Defolup gitsinler, nerede ne yapıyorlarsa yapsınlar . Esinizde normal değil . İğrenç gerçekten karakterleri leş

Çok çirkin bir durum resmen randevu evi gibi kullanıyorlar sizin evi. Eğer bir daha arayıp gelmek istediğini söylerse 'canim koltukları yıkattık sizin yattiginiz koltukta bazı lekeler fark ettik şu an kalabileceginiz müsait bir yerim yok' deyin. Essek değilse anlar ne lekesi olduğunu. Böyle soylerseniz bir daha kalmak isteyecegini zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…