- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
kurdelam,arkadaşım küsme...kırıp terslemek değil gayem.sana yardım edebileceğim,net olarak konuya hakim olduğum bir şey sormadın ki bana.bunu anlatmaya çalıştım ben.millet nedense benim konuşma stilime takılmış durumdaya arkadaşlar sormasaydım keşke..lütfen bir daha sormuyorum yorumda yapmıyorum.
önceki sayfaları okursanız o kadar bilgili o kadar net şeyler yazıldı kii
bir kişi tarafından bende bunada bir yorum getirilir diye sormuştum sormaz olaydım.
burda ne medyum nede başka kimse var ama önceki sayfalarda ne değişik kelimelerle ne değişik yorumlar var.
bunlara dayanarak sormuştum.tamam ben kapattım bu konuyu...
kurdelam,arkadaşım küsme...kırıp terslemek değil gayem.sana yardım edebileceğim,net olarak konuya hakim olduğum bir şey sormadın ki bana.bunu anlatmaya çalıştım ben.millet nedense benim konuşma stilime takılmış durumdabunu da ben garipsedim.:44:...bildiğin bi ev hanımıyım ben.bende bulaşık yıkıyorum ben de ütü yapıyorum:90:.belki beni genelden ayıran şey günde 3gazete okuyorum dizi takip etmiyorum ve toz alırken rammstein dinliyorum...bi de arada bi gece uyurken ölü görüyorum....bunun dışında benim diğer insanlardan bi farkım yok,tabi bunları elzem olarak sayacaksan eğer...kal lütfen,konuşalım.
"toz alırken rammstein dinliyorum...bi de arada bi gece uyurken ölü görüyorum...."
flockeeee öldürdün beni burda :90:
rammstein ben de severim
Pardonda bu sitede kimse din alimi değil, parapsikoloji alimi değil, psikiyatrist hiç değil...
Kalkıpta, "ben böyle böyle gördüm bu nedir" gibilerinden ondan bundan yorum beklemeniz çok garip...
Lütfen, bu konuya %100 hakim olmayanlar ve bilgisi dahilinde olmayan kişiler bu tarz şeylere yorum getirmesin.
Konu saptı yine abuk subuk yerlere gidecek...Zaten yakında kapatırlar bu konuyu böyle giderse...
hadislere göre cinlerde yeryüzünde yaşıyor ama bizden uzak yerlerde ıssız yerlerde yani her hangi bir boyut söz konusu değil.peygamberimizin nüzulundan önce cinlerin gökyüzünde yerleri vardı oralarda bekler melekler konuşurken haber alırlar onları dinlerlerdi.sonra kahin büyücülere duydukları şeyleri anlatırlardı. ama peygamberimizin risaletinden sonra bu haber alma işi onlara yasaklandı cin suresinde de geçer bu konu. evet bazı vakitler var melekler yer yüzüne iner mesela sabah vakti ikindiden akşam ezan okunana kadar.ne denli doğru bilmiyorum ama derler ki;yatsı ezanında melekler cinlere yaşadığımız boyuta geçiş verirler,sabah ezanında da melekler tekrar yeryüzüne inip onlara kapıyı kapatır.bu yüzden cinleri gece anmak,fal bakmak,tenha yerlerde dolaşmak iyi değil.ve aynı sebepten sabah edilen dua daha hayırlı ve makbul ve kabul edilme olasılığı daha yüksek.nitekim sabah ezanında bi bölümünde de namaz uykudan hayırlıdır der.cinlere çok şükür ben hiç denk gelmediysem de bu iki vakitte raslamak daha yüksek bi olasılık-MIŞ.
Uykuda korkanlar için dualar var arkadaşlar onlardan okuyun yatmadan önce. Bi arkadaş ayetel kürsiyi sağına soluna önüne arkana oku en sonda okuyup içine çek yazmıştı. dün öyle uyudum çok şükür çok rahat uyudum.
dediklerinize kısmen katılıyorum,yanlız cinler yeryüzünde her yerlerdeler uzaklarda değil.çevremizde ve hatta evimizde.melekler de öyle ama.insanların bulunduğu ve bulunmadığı her ortamda varlar.cinler tıpkı biz insanlar gibi normal yaşantılarına devam ediyolar,evliler çoğalıyorlar ve yaşıyorlar.tıpkı bizim gibi.kendilerine yer seçerlerler ve orda yaşarlar,bu sizin eviniz de olabilir ağırı dağın tepesi de...ancak;onları bizden ayıran,hayatımıza müdahale ettirmeyen bi unsur var.biz buna halk arasında 'perde'diyoruz.sanırım daha ilmi açıklaması 'boyut' oluyo.cinlerin kabiliyeti insanlardan üstündür.şekil değiştirebilir anında başka ortama geçebilir.tıpkı biz insanlarda olduğu gibi onlarda da iyileri kötüleri vardır.biz insanlar onları rahatsız etmediğimiz süre boyunca onlar da bu 'perdeyi' yırtıp bizim yaşadığımız ortama gelmez.yani boyutlarını değiştirmezler.ana kural budur onlarda aslında.ama biz insanlar nasıl koyduğumuz yasalara bazı insanlar uymuyorsa (katil,hırsız vb.) cinlerde de kötü olanlar buna uymadığı olabiliyor.bizim varlığımızı küçümseyip hakir gördüğü için musallat olduğu kişiyle eğleniyo.korkutma sebebi de bu...eğleniyo.boyut denildiği zaman öyle milyonlarca ışık yılı uzakları düşünmeyin.bi bebek için anne karnı onun bütün dünyası ama o aslında kocaman bi dünya ile çevrili ve bunu bilmiyo.boyutlar da aynen böyledir.bizim hayatımız da kocaman bi dünya ile çevrilidir.hadislere göre cinlerde yeryüzünde yaşıyor ama bizden uzak yerlerde ıssız yerlerde yani her hangi bir boyut söz konusu değil.peygamberimizin nüzulundan önce cinlerin gökyüzünde yerleri vardı oralarda bekler melekler konuşurken haber alırlar onları dinlerlerdi.sonra kahin büyücülere duydukları şeyleri anlatırlardı. ama peygamberimizin risaletinden sonra bu haber alma işi onlara yasaklandı cin suresinde de geçer bu konu. evet bazı vakitler var melekler yer yüzüne iner mesela sabah vakti ikindiden akşam ezan okunana kadar.
buna benzer olayları bende yaşadım kızlar.
ilk defa lisedeyken gelmişti karabasan, o zaman çok kormuştum.arada bi gelip gidiyodu.sonra epey bi süre gelmedi ki ben bile unutmuşum.evlendikten sonra tekrarlanmaya başladı bu durumlar.çok alışmıştım, artık korkmamaya başlamıştım.
hatta şu kadarını söliyim o geldiğinde diyodumki ooff yinemi geldin hadi git beni uğraştırma ben okucam sen gitcen bu hep böle oluyo,, ve pat gidiyodu.
sonra bunun tamamen psikolojik bişi olduğunu düşünmeye başladım.uyku felci gibi.
en son defa da flocke arkadşın dediği gibi bir gece kendimi havada aşağıda yine kendime bakarken buldum.okudum yine uyandım, o zaman da çok ürpermştim.adına astral yolculuk deniyormuş.bazı kişilerin böle şeylere yeteneği varmış, bi ara densemmi bi yolculuk yapmayı düşünsem de cesaret edemedim.6aydır falan olmadı.
Her şey Allah'tan gelir arkdaşlar.bütün kötülüklerden Allah'a sığının...Gece yatarken duanızı okuyun, kendiniz, allaha emanet edin.onun koruduğu gibi kimse korumaz...
buna benzer olayları bende yaşadım kızlar.
ilk defa lisedeyken gelmişti karabasan, o zaman çok kormuştum.arada bi gelip gidiyodu.sonra epey bi süre gelmedi ki ben bile unutmuşum.evlendikten sonra tekrarlanmaya başladı bu durumlar.çok alışmıştım, artık korkmamaya başlamıştım.
hatta şu kadarını söliyim o geldiğinde diyodumki ooff yinemi geldin hadi git beni uğraştırma ben okucam sen gitcen bu hep böle oluyo,, ve pat gidiyodu.
sonra bunun tamamen psikolojik bişi olduğunu düşünmeye başladım.uyku felci gibi.
en son defa da flocke arkadşın dediği gibi bir gece kendimi havada aşağıda yine kendime bakarken buldum.okudum yine uyandım, o zaman da çok ürpermştim.adına astral yolculuk deniyormuş.bazı kişilerin böle şeylere yeteneği varmış, bi ara densemmi bi yolculuk yapmayı düşünsem de cesaret edemedim.6aydır falan olmadı.
Her şey Allah'tan gelir arkdaşlar.bütün kötülüklerden Allah'a sığının...Gece yatarken duanızı okuyun, kendiniz, allaha emanet edin.onun koruduğu gibi kimse korumaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?