- Konu Sahibi PastelBoya
ben artik bisey yazmiyorum. On saat düsünüyom, zaten ifade edemiyorum kendimi, mnla sip diye süper bisey yaziyo
Bak arkadasimiz cok hakli....bende uygulamiyorum o baska...pozitif olmaliyiz, su gecmisleri artik silmeliyiz. Bende hic hayal kuramam, hic umutlu bakamam, hep karamsarim ama artik insallah degisecek, daha dogrusu degismeli.
Hayat kisa, öylede böylede hepimizin gidecegi yer belli, niye hayatimizi zindan edelim.
Yaw mnla sen gel yanima ben seni cantamda gezdireyim, aklim gittikce sen bana nasihat ver![]()
canim benim hayat felsefem bu..biraz da inancla ilgili sanirim. mesela gecen ay bir burs icin basvuru yapmistim, ne ugraslarla belgeleri topladim. hocalarimdan referans mektubu aldim. basvuru yaptigim yere de belgelerim ulasti mi diye mail attim. bana 25 gun sonra hicbir belgemin gitmedigini soylediler. MArtin 10una kadar isterseniz tekrar basvuru yapabilirsiniz demisler.10 gunde o belgeri toplamak ne demek.. basimdan asagi kaynar sular dokuldu. ama vardir bunda bir hayir dedim, su gune kadar 1 tane referans mektubu haric herseyi topladim. o mektubu verecek hocama bir turlu ulasamiyorum. ama hala vardir bunda da bir hikmet diyorum. bekliyorum. 10 mart son gun. simdi ben kendimi parcalasm bunun icn bana ne faydasi olcak??? kismetten oteye yol yok. kim bilir belki hocam son anda bana guzel bir haber vericek ve mektubu alicam. ya da eksik mektuba ragmen secilicem. ya da herseyi eksiksiz yollasam da olmayacak. ucu o kadar acikki..ben elimden geleni yapiyorum gerisi Allaha kalmis. bunun icin kendimi parcalamak benim yapima uymuyor. ben de boyle basa cikiyorum sorunlarimla. nacizane ornek olsun diye yazdim. eminim siz de isterseniz basarirsiniz...