Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bakımım dıplere dax ve karısık bakım yağı boylara zeytınyagı

Can'ım Hindistan cevizi yağı niye sürmüyon . Ben senden öğrenmiştim en iyi gelen o oldu. Saol valla

sevda ben bu hindistan cevizini dip uç her yere sürüyom. o anlık psikolojime göre . zararı olur mu

BU arada daXi benmari usulü erittiğimde hemen eski haline dönüyor bunun için ne yapmalıyım ?
Canim ben cezvedeki suyu kaynatip kaseye koyduğum daxi uzerine koyuyorum be banyoda sürerken cezvenin üzerinden almiyorum kalıyor üstünde

Diplere dax uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm . Kırıklarım var ama inatla kestirmeyecem :) böyle yağ bakımları ile dayandığı kadar . Eskiden oryel sürülmüş yerleri azcık azcık keserdim onu da bıraktım. Şekli yamuk yumuk ama olsun :)

Benimde yamuk ama kestirmicem simdilik uzasin sonra esitlicem zaten her ay yay yada aslan burcunda kesiyorum
Bu ay aslan burcunda ozellikle bu uclardaki ssarıları kesecegim sadece sol tarafta var sagda hic yok ama gicikiyorum o sari kisimdan

Tum gun okulda olup birde aksam toplanti olunca eve 22.30da girdim ve nnormalde bakim gunumdu sindi yapacagin bakimi sabaha kadar tutup sabah yikayacagim
Bakimim diplere dax ve karisik bakim yagi boylara zeytinyagi

Bende çoğu zaman akşamdan sürüp sabah yıkıyorum işten 7 gibi çıkıyorum Eve gelmem dokuz oluyor . Zaten onda uyuyorum :) sabah yıkıyorum .

Slm canım ya aslan yada yay burcunda kesmelisin saçını ikisi birden olmaz benim bildiğim en etkili olanı aslandır bunu seçmeni tavsiye ederim

Diplere dax uçlara Hindistan cevizi yağı. Yağımı buldum uçlara hep hindistan cevizi . Artık çıt çık kopmalar bitti. Eskiden uçlar lastik gibi idi . Her duştan sonra çıt çıt elimde makasla 1 cm 1cm keserdim . Karışık yağlar uçları daha da kuruturdu sonradan uyandım .birde saçlarım dalgalı olduğu için uzadığı hiç belli olmuyor . Düz olanlar daha şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…