- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.981
Bitti canim yeniden,alcamda su ara limitim dolu :))Can'ım Hindistan cevizi yağı niye sürmüyon . Ben senden öğrenmiştim en iyi gelen o oldu. Saol valla
Yok canim tam ttersine faydasi olursevda ben bu hindistan cevizini dip uç her yere sürüyom. o anlık psikolojime göre . zararı olur mu
BU arada daXi benmari usulü erittiğimde hemen eski haline dönüyor bunun için ne yapmalıyım ?Yok canim tam ttersine faydasi olur
Ben suyu kettleda kaynatıp plastik bir kabın içine koyuyorum, daxıda cam kaseye alıp, su dolu kabın içine koyup sürerken içinde tutuyorum o zaman donmuyor beklerken.BU arada daXi benmari usulü erittiğimde hemen eski haline dönüyor bunun için ne yapmalıyım ?
Canim ben cezvedeki suyu kaynatip kaseye koyduğum daxi uzerine koyuyorum be banyoda sürerken cezvenin üzerinden almiyorum kalıyor üstündeBU arada daXi benmari usulü erittiğimde hemen eski haline dönüyor bunun için ne yapmalıyım ?
Benimde yamuk ama kestirmicem simdilik uzasin sonra esitlicem zaten her ay yay yada aslan burcunda kesiyorumDiplere dax uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm . Kırıklarım var ama inatla kestirmeyecem :) böyle yağ bakımları ile dayandığı kadar . Eskiden oryel sürülmüş yerleri azcık azcık keserdim onu da bıraktım. Şekli yamuk yumuk ama olsun :)
Ay ama sabaha kadar uyanip durdum haşır husur poset sesleri :)))))Bende çoğu zaman akşamdan sürüp sabah yıkıyorum işten 7 gibi çıkıyorum Eve gelmem dokuz oluyor . Zaten onda uyuyorum :) sabah yıkıyorum .
Slm canım ya aslan yada yay burcunda kesmelisin saçını ikisi birden olmaz benim bildiğim en etkili olanı aslandır bunu seçmeni tavsiye ederimBenimde yamuk ama kestirmicem simdilik uzasin sonra esitlicem zaten her ay yay yada aslan burcunda kesiyorum
Bu ay aslan burcunda ozellikle Eki Görüntüle 1934506 bu uclardaki ssarıları kesecegim sadece sol tarafta var sagda hic yok ama gicikiyorum o sari kisimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?