- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.021
Canım kuaförde keratin bakımı yaptır.3 seans.Yıkarken bile moralim bozuluyor eğip yıkadığım için saçlarımı uçlar ipince
Kuzum zamanla kesilerek bitecek merak etme inanki bende dayanamıyordum her banyodan sonra makas elimde kes kes bitmiyordu ama sabirYıkarken bile moralim bozuluyor eğip yıkadığım için saçlarımı uçlar ipince
Yaptırdım kaç seansCanım kuaförde keratin bakımı yaptır.3 seans.
İnşallahKuzum zamanla kesilerek bitecek merak etme inanki bende dayanamıyordum her banyodan sonra makas elimde kes kes bitmiyordu ama sabir
Can'ım sen turp suyu kürünü denedin mi tavsiye eder misin . Ben hardal dan memnun kalmadım devam etmedim inanılmaz zor geldi her yer batıyordu birde yanlış hardal almışım aktar da çekmedi doğru düzgün yalan oldu. Turplu suya başlasam diyorum Bi 10 cm uzasa rahatlıycam valla buna şükür ne diyelim :)Bakimim dip boy uc zeytinyagi ve hindistan cevizi yagi karisimi
Yok kuzum yaomadim hic sinameki denedim cik sevmedim tarcin yaptim anam cikmadi sacimdan hardal kuru yaptim baya en son cok fena yakinca ( gozumden yas gelene kadar ) biraz mola verdim.aslinda hardal dogru olsaydi emin olki memnun kalırdin.ama baska kurlerde bakin istersen turp hardaldan daha fazla ugrastiriyorCan'ım sen turp suyu kürünü denedin mi tavsiye eder misin . Ben hardal dan memnun kalmadım devam etmedim inanılmaz zor geldi her yer batıyordu birde yanlış hardal almışım aktar da çekmedi doğru düzgün yalan oldu. Turplu suya başlasam diyorum Bi 10 cm uzasa rahatlıycam valla buna şükür ne diyelim :)
Dene bakalim kuzim turpu memnun kalmazsanda sigir iligine gecersinBen sinameki denedim saçımı bir kuruttu bir kuruttu anlatamam bıraktım o yüzden. Turpu mu denesek:) yada sığır iliği ?:) Bi kür yapayım diyorum ama karar da veremiyorum.
Eh gülü seven dikenine katlanır, eğer gerçekten saç uzatmak istiyorsan üşenmek yokBen turp değilde havuç kürünü denedim saçları uzatıyor hemen 1 kere yapınca ama çok uğraştırıcı kızlar
Yok yok.kuzum hic ssikinti yapmiyom boydan 1cm gitmistir oda birsey olmaz yaBende bu gün entele losyonu alsam mı diye düşündüm 25 tl . Ama göZüme küçük göründü. Ay ay Bi 10 cm uzasa nasıl rahatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?