Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim dip boy uc zeytinyagi ve hindistan cevizi yagi karisimi
Can'ım sen turp suyu kürünü denedin mi tavsiye eder misin . Ben hardal dan memnun kalmadım devam etmedim inanılmaz zor geldi her yer batıyordu birde yanlış hardal almışım aktar da çekmedi doğru düzgün yalan oldu. Turplu suya başlasam diyorum Bi 10 cm uzasa rahatlıycam valla buna şükür ne diyelim :)

Yok kuzum yaomadim hic sinameki denedim cik sevmedim tarcin yaptim anam cikmadi sacimdan hardal kuru yaptim baya en son cok fena yakinca ( gozumden yas gelene kadar ) biraz mola verdim.aslinda hardal dogru olsaydi emin olki memnun kalırdin.ama baska kurlerde bakin istersen turp hardaldan daha fazla ugrastiriyor

Ben sinameki denedim saçımı bir kuruttu bir kuruttu anlatamam bıraktım o yüzden. Turpu mu denesek:) yada sığır iliği ?:) Bi kür yapayım diyorum ama karar da veremiyorum.

Ben sinameki denedim saçımı bir kuruttu bir kuruttu anlatamam bıraktım o yüzden. Turpu mu denesek:) yada sığır iliği ?:) Bi kür yapayım diyorum ama karar da veremiyorum.
Dene bakalim kuzim turpu memnun kalmazsanda sigir iligine gecersin

Ben turp değilde havuç kürünü denedim saçları uzatıyor hemen 1 kere yapınca ama çok uğraştırıcı kızlar

Saclarimin sari olan yerlerinden alacahini soylemistim sag tarafta hic yok ama solda baya vardi 2 cmlik kadar.temizlemeye calistim ama bazi yerlerde illallah geldi toptan makasi vurdugum yerler oldu :)) ( sonradan pişman olsamda ) biraz biraz gitti ama genede var.oyle,tamaminda degil ttutam tutam bazi yerlerinde vardi

Kesimin ardindan bakimida yapalim diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi ve zeytinyagi karışımı

Sacimim uclarindaki sari yerlerden alacagimi soylemistim sag tarafta hic yok solda tutam tutam vardi elimden geldigince temizlemeye calistim genede kaldi bazi yerlerde illallah edip vurdum makasi ( sonradan pisman olsamda) :))

Bende bu gün entele losyonu alsam mı diye düşündüm 25 tl . Ama göZüme küçük göründü. Ay ay Bi 10 cm uzasa nasıl rahatlıycam

Bende bu gün entele losyonu alsam mı diye düşündüm 25 tl . Ama göZüme küçük göründü. Ay ay Bi 10 cm uzasa nasıl rahatlıycam
Yok yok.kuzum hic ssikinti yapmiyom boydan 1cm gitmistir oda birsey olmaz ya
Aslinda.denemk icin.alabilirsin kac ml peki

50 ml bişi . 25 tl haklısın valla denemekte fayda var. Birde yılan yağı diyorlar . Ben artık milletin dediklerine inanmıyorum. Tamamen bünyesel sanırım. Ve sabır senin konunu defalarca okudum. Gecen sene senin de bu zamanda bu hizada imiş. Bunu görüp mutlu oluyorum benimde Bi taraf uzun ama pek umursamıyorum . Hatta kılıç bakışı diye Bi arkadaş var onun da dediklerini acayip ciddiye aldım valla :) hatun akıllı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…