Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

sakın katlarına dokundurma gayrt iyi :))
Canım öne yan kahkül kestirmeyi taktım kafaya bu aralar.Bazen çok dökülüyorlar bende tiroid yapıyor diye endişelenip hemen kestiriyorum.Geçen hafta doktordaydım tahliller iyi çıkınca doktor mevsim değişikliğinden dedi.Ama içim hiç rahat değil tiroid arada beni sarsıyor.İki ayda bi doktordayım.Ne zaman 6 ay da bire tahlilleri atsa orada bi şaşıyor değerler.Olan saçlarıma oluyor.

Çok geçmiş olsun . Ben de bazen kahkül diye delleniyorum ama saç dalgalı ise kahkül be kadar zor bişi kendimden biliyorum. Ünlülerin resimlerine bakıyom çoğu kahkülSüz. Sonuçta onların imaj şeyleri var demekki kahkül insani güzel gösteren bişi diil diyorum cayıyorum . Ama tiroid e rağmen çok çok iyi uzatmışsın

Evet bakıyorum çok emek sarf ediyorum.Yoksa 10 yıldır tiroide dayanmazdı.Eskiden çok iyiydi şimdi bayağı seyreldi.

Diplere dax ve karışık yağ uçlara Hindistan cevizi . Artık komple sülfatsız şampuan a geçtim saç diplerim acayip kaşınıyo

Diplere dax ve karışık yağ uçlara Hindistan cevizi . Artık komple sülfatsız şampuan a geçtim saç diplerim acayip kaşınıyo
İste bunu cok iyi yapmissin dipleein hava aliyordur ondan kasiniyordur ayni zamanda uzamayada isaret ven 3 yildir sulfatsiz kullaniyorum sac dibimdeki kepek değilde boyle beyaz beyaz seyler olurdu kasidimmi tirnklarima hep dolardi o artik hic yok saclarim sac diplerim daha sağlıklı hangisini kullaniyorsun

hc care kullanıyorum . o pahalı diye haftada 1 kullanırdım . 750ml 75 tl idi. şimdi senden kopya çektim arındırma için himalaya aldım. bide otacı nın şeftali aloe veralı sülfatsız parabensiz alkolsüz olanı aldım. gratis de kampanya yapmışlar 13.95 tl.inanılmaz memnun kaldım yumuşacık ediyo. sevda kız iyiki varsın he

Sende iyiki varsin canim cok iyi yapmissin artik bundan sonra sulfatliya dönme en uygunu zaten himalaya oda her daim var

Bakimim dip boy uc sicak zeytinyagi
Pazartesi bakimdan sonra 2 hafta veya 10 gun ara vermeye karar verdim

benimde saç diplerim tatlı tatlı kaşınıyo ara mı versem devam mı etsem bilmiyorum . Kızlar napayım

Valla ben hep Bi hafta yapıyom Bi hafta yapmıyom . Saç diplerim tıkanıyor sürekli yapınca pıtır pıtır dökülüyo . Baktım dökülme var hemen bırakıyorum son 10 gündür düzenli yapıyorum ama

Eger o dokuldugu zaman ; verdigin arayla dokulmelerin azaldiysa ve su anda dokulmelerin arttiysa ver molayı canim

Normalde yay burcunda iesim.yapardim gecen ay kacirdim bende burac ay aslanda kesmeye karar verdim.bugunde aslan burcunda olmamizdan dolayi saclarimin ucundan aldim.

Ay ben de bakim falan yok geçen hafta bir karışık yağ yapmıştım. Sevdacigim uzamış saçlar maşallah benim diplerde koku falan olmaya başlamıştı saçlarımda şimdi bir doktorun verdiği şampuan ve losyon verdi şu gibi onu yapıyorum. Sanırım o kadar bakımdan sonra mikrop kaptı sac derim. 2 aydır böyle kendi halinde uzuyorlar tabi uzama hızı yavaşladı ama uzun ve az sactansa daha kısa ama gür sac daha mantıklı geldi bana da kendi haline bıraktım onları.

Canim.gecmis.olsun tabi onemli.olan.saglik.sac diplerin iyilesince yine baslarsin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…