Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bende indirimden iki kutu dax aldım.24.90 adedi.Birde üşenmesem yapsam.Hindistan cevizi yağıda almam lazım ama onda indirim yoktu.

2 haftalik mola bitti ve bakimlara baslama zamani
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara zeytinyagi ( hindistan cevizi yagim kalmadi yakin zamanda alicam tekrardan)
Kullandigim sampuanlar yagi arindirabilmek icin himalaya arindiktam sonrada bir kez davinesle yikiyorum krem olarak orofluido arganli kremini kullaniyorum ve asiri memnunum
Aksam resim cekip eklerim
bu arada bakim suresince keratin yükleme yaptim

Aynı anda ara verip aynı anda bakımlara devam :) bende bugün kaldığım yerden devam, Sinameki kürüyle başladım hayırlısı ikimiz içinde :)

Yok canim ben onu sevemedim araştırıyorum bakalimiyo birsey bulursam yaparim
Bu arada saçlarımı şekillendirmek için keratini düzleştirici buldum, sence alsam mı ? Çok değil nadir de olsa yapmam lazım, her seferinde Deniz kuaföre gitmek istemiyorum

Bu arada saçlarımı şekillendirmek için keratini düzleştirici buldum, sence alsam mı ? Çok değil nadir de olsa yapmam lazım, her seferinde Deniz kuaföre gitmek istemiyorum
Anlamadim canim keratınlı,duzlestırıcımı,alacaksın yoksa brezilya fonu ıcın keratınmı.
Duzlestırıcı ıse evet bende arıyorum bırkac model var phılıpa keratınlı rowenta sf7460 keratınlı ve arganlı buda senın baktığın model hangısı
Keratın ıse alacağın hangı marka

Bırıncı,resım ıle ıkıncı,arasında 2 hafta var 1.resım molanın bıttıgı gun 2.resım molaya baslagçdıgım zaman çektim.
yerlerı ters olmus ama olsun o,kadar
2.resım 8. Kırmızı,cızgıde
1.resım 10. Kırmızı cızgıde
2,haftalık molada 2 kırmızı cızgı,kadar uzama olmus
UUzama oldugunu hissediyordum zaten kasıntıdan ama maşallah bu kadar beklemiyordum

Bayıldım bayıldım . Maşallah ya . Yaza kadar tam Bi rapunzelsin . Bizim de rapunzelimiz oldu :))

Ben modellere bakamadım tam olarak, yok yok Brezilya fönü falan değil normal şekillendirmek için, düzleştirici alıcam ama keratinli falan istiyorum ki fazla zarar vermesin, sence hangi model iyidir sen hangisini alacaksın, zarar verir mi saçlarıma düzleştirici benimde uzat ve kes yaptığım için :)

Canim benim tek denedigim philips keratinli bayilmistim ona %90 bende bunu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…