- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.961
Aynen canim simdi daha saglikli hem.sagol kuzummaşallahh. ayy çok güzel. boşver bebeğiim bi musibet bin nasihatten iyidir. boyasız daha güzel hem.
İyidir canim 8_9 gun düşünüyordum ama 2 hafta tam olsun bari dedim.cumaya basliyorum canimkuzu nasıl gidiyo siz olmayınca bende ara verdim gelin artık
Gule gule kullan canimBende indirimden iki kutu dax aldım.24.90 adedi.Birde üşenmesem yapsam.Hindistan cevizi yağıda almam lazım ama onda indirim yoktu.
Aynı anda ara verip aynı anda bakımlara devam :) bende bugün kaldığım yerden devam, Sinameki kürüyle başladım hayırlısı ikimiz içinde :)2 haftalik mola bitti ve bakimlara baslama zamani
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara zeytinyagi ( hindistan cevizi yagim kalmadi yakin zamanda alicam tekrardan)
Kullandigim sampuanlar yagi arindirabilmek icin himalaya arindiktam sonrada bir kez davinesle yikiyorum krem olarak orofluido arganli kremini kullaniyorum ve asiri memnunum
Aksam resim cekip eklerim
bu arada bakim suresince keratin yükleme yaptim
İnsallah canim bende bi kur dusunuyorum bakalimAynı anda ara verip aynı anda bakımlara devam :) bende bugün kaldığım yerden devam, Sinameki kürüyle başladım hayırlısı ikimiz içinde :)
Sinamekiye mi başlayacaksın, bence en çok uzatan(dökse de) Sinameki kürüİnsallah canim bende bi kur dusunuyorum bakalim
Yok canim ben onu sevemedim araştırıyorum bakalimiyo birsey bulursam yaparimSinamekiye mi başlayacaksın, bence en çok uzatan(dökse de) Sinameki kürü
Banada haber verirsinYok canim ben onu sevemedim araştırıyorum bakalimiyo birsey bulursam yaparim
Bu arada saçlarımı şekillendirmek için keratini düzleştirici buldum, sence alsam mı ? Çok değil nadir de olsa yapmam lazım, her seferinde Deniz kuaföre gitmek istemiyorumYok canim ben onu sevemedim araştırıyorum bakalimiyo birsey bulursam yaparim
Anlamadim canim keratınlı,duzlestırıcımı,alacaksın yoksa brezilya fonu ıcın keratınmı.Bu arada saçlarımı şekillendirmek için keratini düzleştirici buldum, sence alsam mı ? Çok değil nadir de olsa yapmam lazım, her seferinde Deniz kuaföre gitmek istemiyorum
Ben modellere bakamadım tam olarak, yok yok Brezilya fönü falan değil normal şekillendirmek için, düzleştirici alıcam ama keratinli falan istiyorum ki fazla zarar vermesin, sence hangi model iyidir sen hangisini alacaksın, zarar verir mi saçlarıma düzleştirici benimde uzat ve kes yaptığım için :)Anlamadim canim keratınlı,duzlestırıcımı,alacaksın yoksa brezilya fonu ıcın keratınmı.
Duzlestırıcı ıse evet bende arıyorum bırkac model var phılıpa keratınlı rowenta sf7460 keratınlı ve arganlı buda senın baktığın model hangısı
Keratın ıse alacağın hangı marka
Canim benim tek denedigim philips keratinli bayilmistim ona %90 bende bunu alacağımBen modellere bakamadım tam olarak, yok yok Brezilya fönü falan değil normal şekillendirmek için, düzleştirici alıcam ama keratinli falan istiyorum ki fazla zarar vermesin, sence hangi model iyidir sen hangisini alacaksın, zarar verir mi saçlarıma düzleştirici benimde uzat ve kes yaptığım için :)
Bayıldım bayıldım . Maşallah ya . Yaza kadar tam Bi rapunzelsin . Bizim de rapunzelimiz oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?