Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Slm canım ya aslan yada yay burcunda kesmelisin saçını ikisi birden olmaz benim bildiğim en etkili olanı aslandır bunu seçmeni tavsiye ederim
Yok hayir ben 5_6 ay yay burcunda kestim,simdi aslanda devam,ediyorumher ay aslanda kesecegim,simdi

Bakimimi yaptim ama yoğunluktan yazamadim diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yağıa

Sifa olsun canim benimde dalgali nen banyodan çıKınca hemen giyinip cekiyorum yoksa oslak halde bile dalgalanmaya başlıyor

Hc care yağı uygulayacam bu gün yağ çok az 100 ml filan ben onu 300 m lik Bi şişeye koyuyom içine hint yağı badem yağı çörek otu yağı elimdeki bütün yağları koyuyom ve çoğaltıyorum vitamin şu bu Bi sürü şeyde atıyorum içine haftada 1 gün onu sürüyorum diplere. Diceksiniz ki var mı Bi etkisi benim olayım belli2 ayda 1 cm:) o yüzden darlamıyorum kendimi :) hc pahalı en azından bana göre yoksa 2-3 haftada bitiririm ben onu .

Zeytinyagi varsa onuda ekle canim sofa olsun simdiden

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size
Gunaydin kuzum şöyle yapsan daxtan cok az alip yaglarla karistirip kullansan cay ksigiNin yarisi kadar mesela

benim saclarimin kendi orjinal hali bildigin cali supurgesi... sert sekil almaz kabarir.. bana onereceginiz birsey var mi ??

bu arada sac bakim yagi aldim gratisten allahim saci nemlendirmek ne mummun.. yarim.sise suruyorum anca sabah kalk ayni sertlik.. usandim valla ya

Aybus Can'ım benim umutsuzluğa kapılma dur bakayım Bi . Dax ı çok az sür ben az dürüyorum . Elinde dursun .
Saç dökülmen ölü saçlardan olabilir .uçlarım yanık iken Bi sürü saçın dökülürdü . Hp biotin var 10 mg 40 tl onu kullansana . Dökülme duruyor

Can'ım benimnsaçım da öyledir hemencecik kabarır bana tek iyi gelen şey Hindistan cevizi yağı oldu. Karışık bakım yağları daha da kurutup kabartıyor . Tek tavsiyem Hindistan cevizi yapı. Ayrıca saçın kısa veya orta boy mu ? Kalın telli ise kısa ise saç kendi ağırlığındaki ile inmeyip kabarıyor

omuzlarimda sacim nasil kullaniyorsun hindistan cevizi yagini ?? birde bunu deneyeyim tesekkur ederim

omuzlarimda sacim nasil kullaniyorsun hindistan cevizi yagini ?? birde bunu deneyeyim tesekkur ederim
Benimde omuzlarıma değiyor ve inanılmaz kabarıyor. Aktardan Hindistan cevizi yağı al 25 tl filan . Dönmüş halde ben yarım saat kaloriferin üzerine koyuyom eriyor bunu saçıma sürüyorum az diplere bol bol uçlara sürüyorum. Sonra uyuyorum sabah yıkıyorum :) benim saçıma tek iyi gelen yağ bu oldu

Ölü saç uçlarım dökülüyor canım, etki eder mi

Öyle yaparken dax donuyor Sevdamm hemen
Kuzum bende nerdeyse oyle yapiyorum cezvede kaynayan suyun uzerine cam kase koyup icine dax ve karisik bakim yagi ekliyorum bakiyorum dax eridiginde biraz daha bekleyip banyoya cezvenin ustunde götürüp hala sicak kalmasini sagliyorum alttaki su kaynar olunca donmaz merak etme

O zaman yeterince kaynatmadım ben tamam öyke de deniyim

Benimde aklima o geliyor uclar koptugu icin uzamayi farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…