- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.041
Kuzummmmm masallah uzamis ya bak gördünmü sende emeklerinin karsiligini alıyorsunEki Görüntüle 1938977 Bak kuzu saçlarım
Valla benim yamuk gram tinladigim yok50 ml bişi . 25 tl haklısın valla denemekte fayda var. Birde yılan yağı diyorlar . Ben artık milletin dediklerine inanmıyorum. Tamamen bünyesel sanırım. Ve sabır senin konunu defalarca okudum. Gecen sene senin de bu zamanda bu hizada imiş. Bunu görüp mutlu oluyorum benimde Bi taraf uzun ama pek umursamıyorum . Hatta kılıç bakışı diye Bi arkadaş var onun da dediklerini acayip ciddiye aldım valla :) hatun akıllı :))
Kuruyken kestim işte dun onemli bi tahlilimin aonucunu bekliyordum sikintidan bari uclardaki sarilari alayim dedim bazi yerlerdede toptan aldim neyse bir sey olmaz gene uzar arada lazim zaten boyle kesimler ( kendimi boyle uzuntuden kurtariyorum ) :))))) ssifa olsun kuzumKuzum ıslakken kesme biZim saçlar dalgalı ya anlayamıyoruz . Bizde ki Bi santim 3-4 cm e bedel . Uzatırken de bu yüzden çok zor . Bende şimdi evde oturuyordum boş boş oturmayayım bari dedim saçıma havuç maskesi yaptım . Bunu aklıma geldikçe yapıcam valla.
Yazayim canim L sistein demi hic duymadim kuzum ben bi daha sacimi kescem diyince beni durdur ya anam nasil kıymışım küçücük geliyor ya :)))))Kuzum sana Bi ricam var Kılıçbalığı varsa akıllı olan ona sorar mısın . L sistein diye Bi madde den bagsediyorlar saç uzatma için bilgisi var mı imiş:)
Kiz iste dedim ya onemli bi tahlildi saatlerce bekledim cikmadi ahanda kotu cikti ondan sisteme yuklemediler diye manyakca dusunceye kapilinca bi baktim 3 _4 cmlik kesmisim bi yandanda iyi oldu ordaki buyuklu kucuklu sari yerler sertti simdi yumusacik olmus beyse neyse bi daha oyle delilik yok :)YOK yok Bi daa hayatta iZin vermem biz onları kolay mı büyüttük bebeğim . Milim anca keseriz boşver sarı ise sarı nolucak . Ben bir buçuk yıldır oğlan çocuğu gibi dolaşıyorum. Birde orası burası yamuk yumuk yumuk kendim kesince tabi. Uçlar farklı dipler farklı Bi sene dolaştım gıkımı çıkartamadım millet paçoz gözüyle baktı aylarca . Aman kuzum aman töbe
*Güncel resim olsa güzel olurdu canımmm
Bence süper olmuş, bir süre engel olalım kestirmene:) Kestirmene hiç gerek yok çok güzel , bence kestirsende kestirmesende maşallah çok uzun ve gür.İlk resim 2 hafta onceki.son hli böyleydi bi hafta 3_4 cm kısalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?