Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sevdam seni dinledim bu gün kemik aldım ve sığır iliği kürü yaptım. 3 tane de buz kalıbı doldu diğerini de onda kullanırım haftada 2-3 kere elimden geldiğince yapıcam valla havuç veya turp olayından daha kolay heryer vıcık vıcık olmuyo daha temiz. Şimdi streçledim sardım uyuycam. Gündüz vaktim Yok maalesef

İyi yapmissin canım bunun faydası daha cok olacak bence sifa olsun

Bakimim diplere daxve karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi ve zeytinyagi karisimi.mecburi molaya ( 15 tatilden dolayı) 1 bakim kaldi.hindistan cevizi yagim bitti tatilde denk gelirsem alarim yoksada netten isterim artik

Benim katlar da çok acayip acayip . Katdan önce önemli olan sağlık senin ki sağlıklı . Bence ense kısmındaki saçlar kesinlikle önlerden hızlı uzuyor. Katlar arasındaki farkım açılması o yüzden. Bakıyorum dümdüZ kesim bile Bi müddet sonra v şeklini alıyor. Veya ense demi saçlar dökülmüyor . Saçma gelicek ama:)) o resmî atabilir misin zahmet olmazsa tam çıkartamıyorum . Bırak uzasın yaza 4-5 cm kısalttırırsın uçları hiç stres yapma. Zaten kışın topluyoruz

Canım aynen öyle ensedeki saçlar daha çabuk uzuyor. Benim genel dökülüyor.Resim var ama konuyu bulamıyorum.

Aslında hatırlıyorum hayal meyal çünkü buradaki bütün konuları hatim ettim :)ama tam çıkartamıyorum işte

Senin iki çocuğun mu vardı :) acaba doğru mu hatırlıyorum eşine de mi ilik sürmüştün:)

Eki Görüntüle 1941587 Saçımın son hali bayanlar.Uzadıkça o bozuk katlar iyice ortaya çıktı.
Evet katlar var ama goze batmıyor cirkinde durmuyor hic takilma ona benim gibi elinle sirtinin neresine geldigine bak moralin duzeliyor kati falan umursamıyorsun.
Yalniz nasil kuaförlere denk gelmissek hepimizin katli yamuk yumuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…