Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Evet katlar var ama goze batmıyor cirkinde durmuyor hic takilma ona benim gibi elinle sirtinin neresine geldigine bak moralin duzeliyor kati falan umursamıyorsun.
Yalniz nasil kuaförlere denk gelmissek hepimizin katli yamuk yumuk
Aynen bi kurtulsam şu katlardan.Resmen koyun gibi kırpmıştı benim saçlarımı.

Sevda bazen umutsuzluğa kapılıyorum önden bakıyorum saçlarıma milim milim uzuyo. Kahküllere bakıyorum genelde. Bende nerdeyse sıfırdan uzattım çok zormuş bu iş. Sabır diyoruz artık napalım

Sevda bazen umutsuzluğa kapılıyorum önden bakıyorum saçlarıma milim milim uzuyo. Kahküllere bakıyorum genelde. Bende nerdeyse sıfırdan uzattım çok zormuş bu iş. Sabır diyoruz artık napalım
Aynen aynen kuzum sabir.Zamanla uzayacak sende sasiracaksin ki bence uzuyorda senin saclarin hic oyle deme.
Benimde yarin aksama misafirim var valiz neyinde hazirlicam yarinda bakim günü yapamam hallice.bende geceden surup oglene dogru yikayayim diyorum yarin ogleden sonra dersim basliyor.15 tatilden onceki son bakim artikin molaya gircem

Bencede sür akşamdan sürünce yumuşacık oluyor. Ben de Hindistan cevizi yağını öle yapıyorum. Dax almam sanırım Bi daha. Hindistan cevizini sevdim krem bile sürmüyorum çoğu zaman. Gündüz yapamıyorum işten geç çıkıyorum Eve gel yemek şu bu saat 10 ü buluyor . Kız saçları uzatınca bide zayıflama konusu mu açsak ki :))

Bakinmaya basladim.bile ben cooookkk zor veriyorum ama kafaya koydummu tamamdir baslayalim valla değişimi her telden yasayalim.benimde dax almam lazim hindistan cevizim bitti almam lazim

Dax alma Can'ım ya . Afedersin yanlış anlama işine karışmak istemiyorum da:)içeriğine bakıyom bakıyom vazelin ve Hindistan cevizi yağı sanırım . Mineraller yazıyo filan da öle Bi bilgi de Yok. Masaj uzatıyo olabilir mi . Ne bileyim şaşırdım kaldım valla

Kuzum ben,simdiye kadar onunla uzattim icine yaglar neyinde ekledim ama daxtan cok memnunum ben arindirma sorunu disinda )))

Bugun bakimimi yyapamayacagim icin dun geceden yaptim birazdan yikayacagim
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara birsey uygulamadim.
15 gunluk molamda başlamış bulunmakta .somestr tatilinden sonra bakimlara devam fotograf cekmeye caliscam cekersemde yuklerim

bebeğim noldu biliyon mu ben dün gece kafama sığır iliği ve hindistan cevizi sürdüm yattım sabah uyuya kalmışım. patron aradı evin önündeyim gel diye benim kafa kaldı mı yağlı yağlı. taktım bereyi napayım ya:))allahtan şehir dışında çalışıyorum kimseyi görmüyorum fazla. bi ton da arfüm sıktım. normalde hiç sevmem parfümü. yandan yandan dolaşıyorum. bu haftaki 3 kürü atlatayım haftaya daha düzenli yapıcam . bu saç uzatma maymun etti beni bu yaşımda.

Molaya basladigim gun resim cekmistim atmayi unutmusum 19 ocak 9.kirmizida
Normalde 31 aralikta celtigim resimde 10.kirmizi cizgideydi bir,anlik delilikle kestim 3-4 cm (( 9. Kirmiziya düşürmüşüm bakalim molanin sonunda ne olacak

Sevdacım maşallah iyi uzamış.Sanırım senin saçların dalgalı yani bi fön çeksen daha uzun yanılıyormuyum yoksa.Maşallah.

Sevdacım maşallah iyi uzamış.Sanırım senin saçların dalgalı yani bi fön çeksen daha uzun yanılıyormuyum yoksa.Maşallah.
Cok sagol canim ama 20 gun oncesine gore kisa kestim cunku evet dalgali ama hem duzlestiricim yok hemde nemli haldeyken orta kismini elimle duzeltip cektim tabii bilmiyorum fonluyken nasil gorunur :)

Can'ım çok güzel olmuş ya. Bayıldım bayıldım . Ayy birde fönlü iken Harika olur. Hiç kafana takma Yok Bi kısalma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…