- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.081
Hayır 1 çoçuğum var.Eskiden Nif19 du kullanıcı adım.Senin iki çocuğun mu vardı :) acaba doğru mu hatırlıyorum eşine de mi ilik sürmüştün:)
Aynen bi kurtulsam şu katlardan.Resmen koyun gibi kırpmıştı benim saçlarımı.Evet katlar var ama goze batmıyor cirkinde durmuyor hic takilma ona benim gibi elinle sirtinin neresine geldigine bak moralin duzeliyor kati falan umursamıyorsun.
Yalniz nasil kuaförlere denk gelmissek hepimizin katli yamuk yumuk
Önemli değil canım.Ayyyyy:)) çok özür dilerim . Sevda saol :)
Kizzzz o senmisinHayır 1 çoçuğum var.Eskiden Nif19 du kullanıcı adım.
Dimi dimi :) omuzların hizasında saçları vardı . Saçları çok çok uzamışKizzzz o senmisin
Anam Maşallah ne guzel uzamis oyle saclarin
Aynen aynen kuzum sabir.Zamanla uzayacak sende sasiracaksin ki bence uzuyorda senin saclarin hic oyle deme.Sevda bazen umutsuzluğa kapılıyorum önden bakıyorum saçlarıma milim milim uzuyo. Kahküllere bakıyorum genelde. Bende nerdeyse sıfırdan uzattım çok zormuş bu iş. Sabır diyoruz artık napalım
Bakinmaya basladim.bile ben cooookkk zor veriyorum ama kafaya koydummu tamamdir baslayalim valla değişimi her telden yasayalim.benimde dax almam lazim hindistan cevizim bitti almam lazimBencede sür akşamdan sürünce yumuşacık oluyor. Ben de Hindistan cevizi yağını öle yapıyorum. Dax almam sanırım Bi daha. Hindistan cevizini sevdim krem bile sürmüyorum çoğu zaman. Gündüz yapamıyorum işten geç çıkıyorum Eve gel yemek şu bu saat 10 ü buluyor . Kız saçları uzatınca bide zayıflama konusu mu açsak ki :))
Kuzum ben,simdiye kadar onunla uzattim icine yaglar neyinde ekledim ama daxtan cok memnunum ben arindirma sorunu disindaDax alma Can'ım ya . Afedersin yanlış anlama işine karışmak istemiyorum da:)içeriğine bakıyom bakıyom vazelin ve Hindistan cevizi yağı sanırım . Mineraller yazıyo filan da öle Bi bilgi de Yok. Masaj uzatıyo olabilir mi . Ne bileyim şaşırdım kaldım valla
meraba buldum 135. sayfada resmin var. acayip gaza geldim. allam onasıl uzamak öyle yaÖnemli değil canım.
Cok sagol canim ama 20 gun oncesine gore kisa kestim cunkuSevdacım maşallah iyi uzamış.Sanırım senin saçların dalgalı yani bi fön çeksen daha uzun yanılıyormuyum yoksa.Maşallah.
Can'ım çok güzel olmuş ya. Bayıldım bayıldım . Ayy birde fönlü iken Harika olur. Hiç kafana takma Yok Bi kısalma :)Molaya basladigim gun resim cekmistim atmayi unutmusum Eki Görüntüle 1943005 19 ocak 9.kirmizida
Normalde 31 aralikta celtigim resimde 10.kirmizi cizgideydi bir,anlik delilikle kestim 3-4 cm(( 9. Kirmiziya düşürmüşüm bakalim molanin sonunda ne olacak
Kuzum benim tesekkur ederimCan'ım çok güzel olmuş ya. Bayıldım bayıldım . Ayy birde fönlü iken Harika olur. Hiç kafana takma Yok Bi kısalma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?