- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.101
Can'ım sen hala devam ediyor musun ben bıraktın sanıyordum . Saçların çok güzel maşallah uzat uzat.Sevdacım ben bakımlarıma bemik-evigen-bepantene ampül ekliyorum.Bu konuda bir fikrin var mı?
Canim kusura bakma dugun telasindayiz giremiyorum sik sik faydasi olur tabiki kullan ben şampuanada bemiks evin ekledimSevdacım ben bakımlarıma bemik-evigen-bepantene ampül ekliyorum.Bu konuda bir fikrin var mı?
Evet canım şu katlardan kurtulmak istiyorum.Can'ım sen hala devam ediyor musun ben bıraktın sanıyordum . Saçların çok güzel maşallah uzat uzat.
SABaha kadar çok değil miBadem yağı
Karışık bakım yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çam terabenti yağı karıştırıp sürdüm.
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.
Ben hep sabaha kadar bekletiyorum.Sanki böyle daha çok etki ediyor.SABaha kadar çok değil mi
Bende sinamekiyi öyle mi yapsam acabaBen hep sabaha kadar bekletiyorum.Sanki böyle daha çok etki ediyor.
Bilmiyorum ki ben hiç sinemaki kürü yapmadım.Soğan kürü yaptım onuda sabaha kadar bekletiyordum.Bende sinamekiyi öyle mi yapsam acaba
ben sığır iliğini beklertiyorum . çok zor oluyo ama napacaaannBen hep sabaha kadar bekletiyorum.Sanki böyle daha çok etki ediyor.
Otunu bende dusundumde canim balkonda tek entele icin kullanacağın bi.kapta kaynatin falan diye okudum simdilik hazirunu deneyeyim.dedim benimkinde sadece entele sirke yok papatya ısırgan e vitaminide varAaa sevdacım bende çok merak ediyorum onu. Hatta n 11 de 50 tl ye otunu satıyorlar . Olmadı önümüzdeki ay onu alacağım. Kaynatıp şişeye koyup kullanmak daha avantajlı sanırım . Bi ara bende almayı düşünüyordum . Sonra Bi tanıdığım bulabilirsen otunu al dışardaki solisyonlar nerdeyse sirke entele oranı çok düşük Dedi kaldı öyle.
Resmini koyar mısun Can'ım müsait olduğunda :)
Netten aldim canim 26 tl150 ml :) ben en fazla 50 ml olanı görmüştüm . Fiyatı ne kadar Can'ım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?