Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sevdacım ben bakımlarıma bemik-evigen-bepantene ampül ekliyorum.Bu konuda bir fikrin var mı?

Elimde 1 kere kullanılmış büyük boy dax supergro satıyorum sadece 20 lira, düşünen özelden mesaj atsın

Badem yağı
Karışık bakım yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çam terabenti yağı karıştırıp sürdüm.
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

SABaha kadar çok değil mi

Badem yağı
Karışık bakım yağı
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çam terabenti yağı sürdüm.
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Kizlar merhaba :)
Tatil bitti molada bitti bakimlara baslama zamani geldi yarindan itibaren tekrar start veriyorum yarin aksamda resim cekip eklerim.
Enteleli serum aldim daha nasil kullanacagima karar vermedim ama

Aaa sevdacım bende çok merak ediyorum onu. Hatta n 11 de 50 tl ye otunu satıyorlar . Olmadı önümüzdeki ay onu alacağım. Kaynatıp şişeye koyup kullanmak daha avantajlı sanırım . Bi ara bende almayı düşünüyordum . Sonra Bi tanıdığım bulabilirsen otunu al dışardaki solisyonlar nerdeyse sirke entele oranı çok düşük Dedi kaldı öyle.

Otunu bende dusundumde canim balkonda tek entele icin kullanacağın bi.kapta kaynatin falan diye okudum simdilik hazirunu deneyeyim.dedim benimkinde sadece entele sirke yok papatya ısırgan e vitaminide var

Güle güle kullan. İnş çok uzatır .:) senden be bu entelecikten güzel haberler bekliyoruz .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…