Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere dax ve karışık bakim yagi boylara zeytinyagi dun gece yatmadan once diplere aldigim entele losyonundan sürdüm

Sevdacım Doğum kontrol hapını denedin mi sen:) ben bu gün Bi paket jasmin aldım 1 litrelik suyun içine ezip katmayı planlıyorum . Fısfıslı bir şişeye. Eczacı Bi arkadaşım şey Dedi gübre gibi düşün Dedi. Sonra bende kendime engel olamadım aldım:)

Bir,ara cok arastirdim canim ama cogu yerde kullanmayi biraktiktan sonra cok fazla dokulme oldu demisler o yüzden kullanmadim

İki resim arasında 15 gunluk mola farki var 9.kirmizi cizgideyken 10.kirmizi cizgiye gelmis:)) masallah diyelim bakimlara devam edelim :)

1.resimde kafaniz one dogru egik o yuzden boyu tan cikmamis bu haliyle sanki az gibi uzama herhangi birsey yaptınızmı bakim falan
Burada daha net anlaşılır diye düşünüyorum bisüre dax yaptım düzenli daha sonra fırsat bulamadım bıraktım dün tekrar başladım daxa onun haricinde başka birşey yapmadım

Eklentiler

• IMG_5222.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Burada daha net anlaşılır diye düşünüyorum bisüre dax yaptım düzenli daha sonra fırsat bulamadım bıraktım dün tekrar başladım daxa onun haricinde başka birşey yapmadım
Böyle biyu tam belli olmus normal bence uzama hizi bakimlara devam edersen dahada hizli uzar daxin icine yaglarda ekleyebilirsin hem daha kolay arinir hemde bereketli olur

Eki Görüntüle 1949908 Merhaba sizce saçlarımın uzaması iyi mi 3 buçuk ayda
Uzama aslında iyi . Kafa öne eğik olduğu için belli olmuyor Sevda büzer in dediği gibi. Ayrıca hepsi aynı boyda görünüyor çok avantajlısınız . Ense kısmı kapanmış bu 5-6 cm lik Bi uzama yapar. Bence iyi :)

Böyle biyu tam belli olmus normal bence uzama hizi bakimlara devam edersen dahada hizli uzar daxin icine yaglarda ekleyebilirsin hem daha kolay arinir hemde bereketli olur
Ne gibi yağlar ekleyebilirim mesela bu ampullerden mi yoksa hindistan cevizi yağı falan mı birde daxları uçlara sürmüyorum kuruma yapar diye boyadan biraz uçlarım kuru malesef

Çok güzel moral oldu teşekkürler :) aslında çok aynı değil ama çok az az farklar var sorun etmiyorum o yüzden bakalım artık dip boyadan anlıcam ayda ne kadar uzadığını kendi rengimle aynıydı belli olmuyordu ordan ölçücem artık :)

Kocaman maşallah maşallah Sevda 15 günde 3 cm e yakın uzama çok iyi gerçekten. Çok kıskandım senin dedikodunu yapsam benim de başıma gelir mi ki :)

sevdabuzer sevdacım ben bu ara ampül bakımına sardım.Düzenli haftada 2 kez yapıyorum.Sen ne düşünüyorsun ampül bakımları için?

Ne gibi yağlar ekleyebilirim mesela bu ampullerden mi yoksa hindistan cevizi yağı falan mı birde daxları uçlara sürmüyorum kuruma yapar diye boyadan biraz uçlarım kuru malesef
Hindistan cevizini uclarada sur daxin icindede kullanabilirsin hint badem corekotu jojoba faydali oldugunu dusundugun yaglari veya direk karışıksac bakim yağlarından ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…