Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Uzamayi daha iyi gorursun boyle.çizgili t_shirtte olabilir

Kocaman maşallah maşallah Sevda 15 günde 3 cm e yakın uzama çok iyi gerçekten. Çok kıskandım senin dedikodunu yapsam benim de başıma gelir mi ki :)
Ooooo dedikodu varsa turk kahveside benden o zaman :) yok kuzum 3 yokturda 2 cm olmuştur zannimca kizlar valla aslan burcunda ucundan acicik alin ben bu ay fazla aldim ya neyse :) gercekten etkiai oldubana

Sagol canim,darisi sana insallah
Dediklerinizi temin ediyim bu hafta bu ay öyle deniyim bakalım artık çizgili tshirtte ıslakken ölçücem öyle daha iyi anlarım sanırım gerçekten saçlarınız çok güzel uzamış maşallah ay inşallah sizin boylarınıza geldiğim zamanları görürüm

Hic merak etmeyin sadece duzenli yapin bakimlarinizi ve sabir

Bakimim diplere dax zeytinyagi karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi

Cok şükür aklim basima geldide lifeco hindistan cevizi yagini aldim bugunNelime ulasti:) kac aydir kullanmamistim hep aktardan gramlik aldim mecitefendinin olani ama lifeco bi farkli görünüşü daha sedefimsi kokusuda cok güzel artik bittimi hemen alirim boyle erteleyip durmam

Sevdacım senin saçın ne zamanda bu kadar uzadı?

Saclarinin resmini eklesene canim bi
Bi ara eklerim şu an çok yağlılar.Geçen eklemiştim ya bi resim.Ama uzadılarda acaba 1 yıl için az mı diye sorayım dedim.O kadar bakım yapıyorum.Ben bi şey fark ettim canım bakımıma dax eklediğimde saçım çok dökülüyor.Bide biliyorsun bende triod var.Bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum.Elimde 2 kutu dax var.Bunlar bitince ampüllerle kullanacağım tabi sonra soğan kürüne devam edeceğim. Ne dersin?

Ben şu an uzama artı saç çıksın istiyorum.O yüzden 6 kür oldu ampül kullanıyorum.

Cogu kisiden duydum bunu dwx kullanincw dökülmeyi.bilmiyorumki benimkide bazen dokuluyor ama mevsimsel diye tahkin ediyorum mesela bu ara dokulme cok ama hava ve su degisimi yaptım buyu ihtimalle ondan bakimlarinda daxtan az diger yağlardan fazla kullan o halde belki dokulme azalir boylece

Bende dax ı kullanamıyorum . Acayip döküyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…