- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.141
Uzamayi daha iyi gorursun boyle.çizgili t_shirtte olabilirÇok güzel moral oldu teşekkürler :) aslında çok aynı değil ama çok az az farklar var sorun etmiyorum o yüzden bakalım artık dip boyadan anlıcam ayda ne kadar uzadığını kendi rengimle aynıydı belli olmuyordu ordan ölçücem artık :)
Ooooo dedikodu varsa turk kahveside benden o zaman :) yok kuzum 3 yokturda 2 cm olmuştur zannimca kizlar valla aslan burcunda ucundan acicik alin ben bu ay fazla aldim ya neyse :) gercekten etkiai oldubanaKocaman maşallah maşallah Sevda 15 günde 3 cm e yakın uzama çok iyi gerçekten. Çok kıskandım senin dedikodunu yapsam benim de başıma gelir mi ki :)
Okudum canim ffaydasivardir tabiki benimde arindirma sampuaninda bemiks evin var hic sikinti etmekullan bencesevdabuzer sevdacım ben bu ara ampül bakımına sardım.Düzenli haftada 2 kez yapıyorum.Sen ne düşünüyorsun ampül bakımları için?
Sagol canim,darisi sana insallahsevdabuzer bu arada saçların çok güzel uzamış.Maşallah.
Dediklerinizi temin ediyim bu hafta bu ay öyle deniyim bakalım artık çizgili tshirtte ıslakken ölçücem öyle daha iyi anlarım sanırım gerçekten saçlarınız çok güzel uzamış maşallahSagol canim,darisi sana insallah
Hic merak etmeyin sadece duzenli yapin bakimlarinizi ve sabirDediklerinizi temin ediyim bu hafta bu ay öyle deniyim bakalım artık çizgili tshirtte ıslakken ölçücem öyle daha iyi anlarım sanırım gerçekten saçlarınız çok güzel uzamış maşallahay inşallah sizin boylarınıza geldiğim zamanları görürüm
Sevdacım senin saçın ne zamanda bu kadar uzadı?Cok şükür aklim basima geldide lifeco hindistan cevizi yagini aldim bugunNelime ulasti:) kac aydir kullanmamistim hep aktardan gramlik aldim mecitefendinin olani ama lifeco bi farkli görünüşü daha sedefimsi kokusuda cok güzel artik bittimi hemen alirim boyle erteleyip durmam
2yılda canımSevdacım senin saçın ne zamanda bu kadar uzadı?
Sen bu arada kestin tabi değil mi?Benimde 1 yıl oldu sence uzama nasıl?2yılda canım
Ooooo cok kestim kestirdim soyle dusun sacimi kazitip uzatmis gibi oldum cunku tum sacim dipten yanmisti o yaniklarin hepsini kestirdim zamanla.daha gecen ay 3_4 ccmkendim kestimSen bu arada kestin tabi değil mi?Benimde 1 yıl oldu sence uzama nasıl?
Saclarinin resmini eklesene canim biBen hiç kestirmedim 1 yıl boyunca.
Bi ara eklerim şu an çok yağlılar.Geçen eklemiştim ya bi resim.Ama uzadılarda acaba 1 yıl için az mı diye sorayım dedim.O kadar bakım yapıyorum.Ben bi şey fark ettim canım bakımıma dax eklediğimde saçım çok dökülüyor.Bide biliyorsun bende triod var.Bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum.Elimde 2 kutu dax var.Bunlar bitince ampüllerle kullanacağım tabi sonra soğan kürüne devam edeceğim. Ne dersin?Saclarinin resmini eklesene canim bi
Cogu kisiden duydum bunu dwx kullanincw dökülmeyi.bilmiyorumki benimkide bazen dokuluyor ama mevsimsel diye tahkin ediyorum mesela bu ara dokulme cok ama hava ve su degisimi yaptım buyu ihtimalle ondan bakimlarinda daxtan az diger yağlardan fazla kullan o halde belki dokulme azalir boyleceBi ara eklerim şu an çok yağlılar.Geçen eklemiştim ya bi resim.Ama uzadılarda acaba 1 yıl için az mı diye sorayım dedim.O kadar bakım yapıyorum.Ben bi şey fark ettim canım bakımıma dax eklediğimde saçım çok dökülüyor.Bide biliyorsun bende triod var.Bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum.Elimde 2 kutu dax var.Bunlar bitince ampüllerle kullanacağım tabi sonra soğan kürüne devam edeceğim. Ne dersin?
Hande polatin yag karışımına baksana bi ben daxin icine ondan ekliyorum kendim yaglari,tedarik edip karistirdimBen şu an uzama artı saç çıksın istiyorum.O yüzden 6 kür oldu ampül kullanıyorum.
Bende dax ı kullanamıyorum . Acayip döküyor .Bi ara eklerim şu an çok yağlılar.Geçen eklemiştim ya bi resim.Ama uzadılarda acaba 1 yıl için az mı diye sorayım dedim.O kadar bakım yapıyorum.Ben bi şey fark ettim canım bakımıma dax eklediğimde saçım çok dökülüyor.Bide biliyorsun bende triod var.Bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum.Elimde 2 kutu dax var.Bunlar bitince ampüllerle kullanacağım tabi sonra soğan kürüne devam edeceğim. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?