- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.161
Bende elimdekiler bitsin bi daha dax almayacağım.Triodim olmazsaydı dax devam ederdim.Çünkü bence güzel bi ürün.Bende dax ı kullanamıyorum . Acayip döküyor .
Ben onunla uzattim ha icine yagkar falan hep ekledim ama ana karakter daxBende elimdekiler bitsin bi daha dax almayacağım.Triodim olmazsaydı dax devam ederdim.Çünkü bence güzel bi ürün.
Canım ben Hande Polat ın sitesinden almıştım.Onuda geçen yaz kullanmıştım.Gerçekten güzel ürün ama çok pahalı.Hande polatin yag karışımına baksana bi ben daxin icine ondan ekliyorum kendim yaglari,tedarik edip karistirdim
Ben almadim valla icindeki yaglari alip karistirdim 350 ml nerdeyse ayni fiyata mal oldu banaCanım ben Hande Polat ın sitesinden almıştım.Onuda geçen yaz kullanmıştım.Gerçekten güzel ürün ama çok pahalı.
Sifa olsun canimBakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 adet bemixs ampül
1 adet bepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çamterebenti
karıştırıp diplere sürdüm.
Boylarada zeytin yağı sürdüm.Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.
Konuma bakar mısın :))Bugunku bakimim misafirlerimden dolayi gec vakte kaldi simdi yaptim bakimimi ssabah yikayacagim
Bakimim diplere dax ve karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Bendede bazen oyle oluyor birakiyorum bir sonraki bakimda dax kullanmiyorum yokda mmekadar yikarsam yikayim arinmiyorBu gün 5 kere yıkadım yine arınmamış dax saçımdan bazen inadı tutuyor.Bazen iyi arınırken bazende böyle arınmıyor işte bu dax.
Toplamda 2 defa surebildim canim aam surdugumde hemen bi karincalanma hissediyorum bida etkisi oldugunun kaniti yani yazin yag bakimi falan yapamam sıcaklardan ama kesinlikle bundan uygularim diplerecanım entele serumu nasıl gidiyor. bende sipariş verdim:))
Bakayim hemensen bunu diyorsan ii bişi demekki:)) benim güncel resmi gördün dimi kuzu. iç çamasırı çizgisine kaç ayda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?