- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.181
Haha sagol canim uzun zaman olmuştu iso aletlerini kullanmayaliayy çok güzel olmuş. maşallahh . 14 şubat özel bi gün düzleştirmek lazım :))))
Çok güzel görünüyor saçların canım.
gitmiyecen dimi sonra
Ayyy bi ilk fotoları aklıma geldi bi de şimdi bak rapunzel
Sagol canim benim olur okur hic merak etme senAyyy bi ilk fotoları aklıma geldi bi de şimdi bak rapunzelMaşallahh
Benim böyle olması kaç yıl sürer acaba
Hindistan cevizi yağını kirli mi temiz saça mı süreyim
Merak ettim acaba uzattığı için mi kaşımdırıyorDiplerde nasıl bı kasinmadir allahım beni benden aldı acaba entele losyonunu kullandım ondan olmasın bi sonraki bakimdada böyle uygulayayım bakalım aynısı olursa entele losyonundan derim artıkın
Bilmiyorumki bakalim gorecezMerak ettim acaba uzattığı için mi kaşımdırıyor
Benimde bazen çok kaşınıyor saç diplerim.Diplerde nasıl bı kasinmadir allahım beni benden aldı acaba entele losyonunu kullandım ondan olmasın bi sonraki bakimdada böyle uygulayayım bakalım aynısı olursa entele losyonundan derim artıkın
Kasinma uzamayada isarettir baska bi sorunda olabilir tqbiBEn kaşınma arttığında hemen ara veriyorum. Saç diplerim çok sağlam değil birşey olacak diye çok korkuyorum .
En uygun 248e buldum canim bekkwywlim bakalim belki indirim olurMerhaba yeni üyeyim. Saçlarım berbat durumda kuafor mağduruyum uzun süredir takipteyim sizleri :) bir ricam olucak bu artego keratinden almak istoyorum ama çok pahalı uygun fiyata nerde bulurum sürekli netten araştırıyorum indirime girdiğinde bana hbr edermisin iz
Hangi site sevda hanimEn uygun 248e buldum canim bekkwywlim bakalim belki indirim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?