- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.201
Bakayim hemen siteye ama nunaat markasinada baksana guzel yorumlar var onun içinde 300 ml 79 sanırımHangi site sevda hanim
Doğrudur gzldir ama ben sizin birebir kullanıp ta siye ettiğinizi almak isterim nunaati kullanmismiydiniz hiçBakayim hemen siteye ama nunaat markasinada baksana guzel yorumlar var onun içinde 300 ml 79 sanırım
Kozmotek sitesinde 253 tl 370den dusmuaDoğrudur gzldir ama ben sizin birebir kullanıp ta siye ettiğinizi almak isterim nunaati kullanmismiydiniz hiç
Bunumu demiştiniz ama sizin bana attığınız resim bÜrün değildi sevda hanim içeriği aynımı aynı etkiyi veririmi kiKozmotek sitesinde 253 tl 370den dusmua
Evet yukaridaki ürün sadece ambalaji değişti hay8rli olsun simdiden ne kadara aldinizTmm buldum sevda hanimcim teşekkür ederim :)
Birde nasıl uyguladığınızı müsait olduğunuz bir zamanda yazarmisnız ne kadar arayla uyguluyorsunuz saçlarınıza
Yazdim kullanim talimatini saciniz cok yipranmissa ayda bir yapin keratinden sonra sulfatsiz sampuan kullanmalısınız artik ben yag bakimlarinda aritma amaciyla himalaya kullaniyorum arittiktan sonrada davinea oil kullaniyorum253 tl ye sizin dediğiniz siteden birde nasıl uygulamamız gerekecek ne kadar süreyle tekrar uygulamamız lazım
Teşekkür ederim sulfwtsiz şampuan olarak dalın olurmu ki acaba ben onu kullanıyorum birde dermoskin şampuanı var içinde biotun cinko vs. O şampuandan gzlHazir girmişken bakimimida yazayim diplere dax ve karişik bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı
Dqlin olmaz tamam sülfatsız ama çocuklara uygun yetişkinlere olmaz.dermoskin sukfatsizmiTeşekkür ederim sulfwtsiz şampuan olarak dalın olurmu ki acaba ben onu kullanıyorum birde dermoskin şampuanı var içinde biotun cinko vs. O şampuandan gzl
evet sulfatsız yaziyorDqlin olmaz tamam sülfatsız ama çocuklara uygun yetişkinlere olmaz.dermoskin sukfatsizmi
O zaman olurevet sulfatsız yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?