Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Baktım bende şimdi nunaata ama o brezilya keratinmis yani bi müddet sonra saçlar daha berbat olur 6 aylık bi ömrü var ben daha one fix nano keratin kullandım ama şimdilerde onu netten orijinalini bulamıyorum en iyisi artego yüzden kullanıyim ben tabi uygun fiyata bulabilirsem

Tmm buldum sevda hanimcim teşekkür ederim :)
Birde nasıl uyguladığınızı müsait olduğunuz bir zamanda yazarmisnız ne kadar arayla uyguluyorsunuz saçlarınıza

Tmm buldum sevda hanimcim teşekkür ederim :)
Birde nasıl uyguladığınızı müsait olduğunuz bir zamanda yazarmisnız ne kadar arayla uyguluyorsunuz saçlarınıza
Evet yukaridaki ürün sadece ambalaji değişti hay8rli olsun simdiden ne kadara aldiniz

253 tl ye sizin dediğiniz siteden birde nasıl uygulamamız gerekecek ne kadar süreyle tekrar uygulamamız lazım

Tabii yazayim hemen oncelikle sülfatsız bi sampuan edinmeniz lazim butceniz uygun degilse gratiste himalaya var oda sülfatsız bu sampuanla sacinizi iki defa yıkıyorsunuz ikincide 3 dk bekletin oyle durulayin dustan sonra sacinizin nemi gittiğinde fircayla parca parca ayırdığınız saca keratini surun tum sqc bittikten sonra iyice masaj yapin ardından fon makinesi ile fircayla saçınızı fon cekermis gibi yaparak iyice kurutun kullanim klavuzundq yok ama ben ardından duzlestiricinin en dusuk isisiyla uzerinden geçiyorum sacinizin ısısı gectiginde durulama yapabilirsiniz ben 1 gece bekletiyorum.durulama anindq krem şampuan kullanmak yok yıkadıktan sonrada birşey surme.hatta ben ilk yikamadan sonra kurutup duzlestiriciyle uzerinden geciyorum keratin iyice tutunsun diye.

253 tl ye sizin dediğiniz siteden birde nasıl uygulamamız gerekecek ne kadar süreyle tekrar uygulamamız lazım
Yazdim kullanim talimatini saciniz cok yipranmissa ayda bir yapin keratinden sonra sulfatsiz sampuan kullanmalısınız artik ben yag bakimlarinda aritma amaciyla himalaya kullaniyorum arittiktan sonrada davinea oil kullaniyorum

Hazir girmişken bakimimida yazayim diplere dax ve karişik bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı

Hazir girmişken bakimimida yazayim diplere dax ve karişik bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı
Teşekkür ederim sulfwtsiz şampuan olarak dalın olurmu ki acaba ben onu kullanıyorum birde dermoskin şampuanı var içinde biotun cinko vs. O şampuandan gzl

Teşekkür ederim sulfwtsiz şampuan olarak dalın olurmu ki acaba ben onu kullanıyorum birde dermoskin şampuanı var içinde biotun cinko vs. O şampuandan gzl
Dqlin olmaz tamam sülfatsız ama çocuklara uygun yetişkinlere olmaz.dermoskin sukfatsizmi

Bakimim diplere dax ve karişikbakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi

bakimim,ddiplere dax karışık bakim yağı birazdq entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı

arindirma amacli kullandigim himalaya sampuanim bitti huncalifenin sarımsaklı sampuanini aldim sulfat paraben içermiyor umarim guzel arindirir bu aksam denicem bakalim

dun aksam denedim şampuanı gayette memnun kaldım neredeyse tek seferde arindirdi garanti olsun diye ikinci sefer daha şampuanladım sifir yag kaldi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…