Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bakımım diplere dax super gro elimde kalan kırıntılarlada boylara uyguladım daxda bitti bir başka yağım kaldı onuda bitireyim hande polata geri doncem

haftasonu misafirlerden dolayı bakmımı yapamadım bugünkü bakımımda hande polatı bitirmiştim daxıda bitirdm evdeki akat freedom saç uzatan bakım yağı vardı 2-3 kullanımlık kalmıştı onu kullandım bitirdikten sonra hande polata geri döncem

Bende merak ettim fotoğrafını saçlarınızın

taze oryal yemişken fotoraflasaydın kafanı kuaföre dava açmanı öneririm hatta kesinlikle açmalı bununla uğraşmalısın ben ce

ben ce asıl tanıdıksa yapmamalı öyle bir şey
BenceE="sevdabuzer, post: 41224689, member: 432595"]resimleri vardı sonra çevremdekiler yapma tanıdıktır falan deyınce vazgeçtim[/QUOTE]
Bence de madem tanıdıkti böyle birşeyi hiç yapmamaliydi deneme tahtası yapmış seni o zaman. Genelde kuaförler tanıdıklarına çok iyi iş çıkartırlar

BenceE="sevdabuzer, post: 41224689, member: 432595"]resimleri vardı sonra çevremdekiler yapma tanıdıktır falan deyınce vazgeçtim
Bence de madem tanıdıkti böyle birşeyi hiç yapmamaliydi deneme tahtası yapmış seni o zaman. Genelde kuaförler tanıdıklarına çok iyi iş çıkartırlar[/QUOTE]
aynen öyle valla kurban oldum ben :)

benim yöntemimde bu sanırım..belime gelen saçlarımı kırıklardan dolayı göğsümde kestirdim..
eski hali iğrençti uçlar tel tel yoluk yoluk uçuş uçuştu..
haala çok az var..
uzatıyorum yine.. ağustos gibi düğünümüz var düğünden sonra yine kestirecem..
KilicBaligi arkadaşım.. sürekli yorumlarınla karşılaşıyorum.. banada bir el atıver
saçım 1ay oldu kestireli anında kırık doluyor uçlar ipincecik kalıyor.. nedir bunun dermanı ısı kullanmıyorum bile

Sorunun nemsizlik canım, istediğin kadar ısıdan uzak dur saç yeterince nemlendirilemiyorsa kırık ve beyaz nokta sorunu oluşması kaçınılmaz.İyi bir şampuan ve saç maskesi işini görebilir aslında.

Saçında kimyasal işlem var mı, boya röfle gibi?

hayır.. sadece kızıl boya var ama o çoktan aktı gitti.. boyatmadan öncede vardı bu sorun.. saçımı restorex ile yıkıyorum. banyodayken saç kremi kullanırım çok sık olmasada.. banyodan çıktıktan sonra mutlaka elseve mucizevi yağ sürüyorum nemliyken.. kendi halinde kuruyor..barcelino mu dersin z.yağı mı dersin h.cevizi yağı mı dersin.. hiçbirinin faydasını alamadım.. kendi halinde kalsın diyerekten üstte yazdıklarımı uyguluyorum sadece.. uçlar yine yoluk yoluk. hiçbir şekilde tok durmuyor saç uçlarım..
yorumunuz için teşekkürler,ellerinize sağlık..

Gördüğün gibi kullandığım şampuan ve saç kremi saçlarının sağlığını korumak ve nemlendirmek için yeterli değil. Market şampuanlarından vazgeçmeni ve saçına uygun bir şampuan-saç maskesi ikilisini kullanmanı tavsiye ederim.Aksi halde saçların kırılıyor, kopuyor diyerek kestirir, kestirdikten maksimum 1 ay sonra yine aynı duruma geldiğini görürsün, haliyle saçları uzatmak şöyle dursun, gitgide boyu kısalır

aynen öyle vallahi.. içim gidiyor.. az evvel banyo yaptım uçlar küttü şimdi yine ince ince kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…