- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
bugun yıkadıktan sonra resmini çekip atarımsaçlarıın fotosunu atarmısınız?
Bende merak ettim fotoğrafını saçlarınızınhaftasonu misafirlerden dolayı bakmımı yapamadımbugünkü bakımımda hande polatı bitirmiştim daxıda bitirdm evdeki akat freedom saç uzatan bakım yağı vardı 2-3 kullanımlık kalmıştı onu kullandım bitirdikten sonra hande polata geri döncem
anam merak edilcek değilki kısa hala ama uzuyor :)Bende merak ettim fotoğrafını saçlarınızın
taze oryal yemişken fotoraflasaydın kafanı kuaföre dava açmanı öneririm hatta kesinlikle açmalı bununla uğraşmalısın ben ceSaclarim platin sariydi kendim boyuyordum.saclar bi kuafor gorsun dedim ayni gun icinde 4 defa oryali yedim kafaya... dipler yarildi su topladi ve kanadi zaten plat in olan saclarim 4 defa oryali gorunce lastik ten daha beter hale geldi...birkac parca sacin disinda kokten yandi. bir ay boyunca hic uzamadi diplerin yarikligi su topladi sonra patladi kabuk bagladi
resimleri vardı sonra çevremdekiler yapma tanıdıktır falan deyınce vazgeçtimtaze oryal yemişken fotoraflasaydın kafanı kuaföre dava açmanı öneririm hatta kesinlikle açmalı bununla uğraşmalısın ben ce
BenceE="sevdabuzer, post: 41224689, member: 432595"]resimleri vardı sonra çevremdekiler yapma tanıdıktır falan deyınce vazgeçtim[/QUOTE]ben ce asıl tanıdıksa yapmamalı öyle bir şey
Bence de madem tanıdıkti böyle birşeyi hiç yapmamaliydi deneme tahtası yapmış seni o zaman. Genelde kuaförler tanıdıklarına çok iyi iş çıkartırlar[/QUOTE]BenceE="sevdabuzer, post: 41224689, member: 432595"]resimleri vardı sonra çevremdekiler yapma tanıdıktır falan deyınce vazgeçtim
benim yöntemimde bu sanırım..belime gelen saçlarımı kırıklardan dolayı göğsümde kestirdim..
eski hali iğrençti uçlar tel tel yoluk yoluk uçuş uçuştu..
haala çok az var..
uzatıyorum yine.. ağustos gibi düğünümüz var düğünden sonra yine kestirecem..
KilicBaligi arkadaşım.. sürekli yorumlarınla karşılaşıyorum.. banada bir el atıver
saçım 1ay oldu kestireli anında kırık doluyor uçlar ipincecik kalıyor.. nedir bunun dermanı ısı kullanmıyorum bile
Sorunun nemsizlik canım, istediğin kadar ısıdan uzak dur saç yeterince nemlendirilemiyorsa kırık ve beyaz nokta sorunu oluşması kaçınılmaz.İyi bir şampuan ve saç maskesi işini görebilir aslında.
Saçında kimyasal işlem var mı, boya röfle gibi?
hayır.. sadece kızıl boya var ama o çoktan aktı gitti.. boyatmadan öncede vardı bu sorun.. saçımı restorex ile yıkıyorum. banyodayken saç kremi kullanırım çok sık olmasada.. banyodan çıktıktan sonra mutlaka elseve mucizevi yağ sürüyorum nemliyken.. kendi halinde kuruyor..barcelino mu dersin z.yağı mı dersin h.cevizi yağı mı dersin.. hiçbirinin faydasını alamadım.. kendi halinde kalsın diyerekten üstte yazdıklarımı uyguluyorum sadece.. uçlar yine yoluk yoluk. hiçbir şekilde tok durmuyor saç uçlarım..
yorumunuz için teşekkürler,ellerinize sağlık..
profesyonel ürünlere yönelmeni tavsiye ederim iyi bir şampuan maske ve serumaynen öyle vallahi.. içim gidiyor.. az evvel banyo yaptım uçlar küttü şimdi yine ince ince kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?