Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

kırıklar da geciyomu uclarına suruyormusun canım

Çok geçmiş olsun.Ben de simsiyah saçlarımı(boyalı) açtırmıştım yaklaşık 3 sene önce.Iki yıl boyunca her ay siyaha boyanan saçların tabiki de kolay acilmasi bayağı uğraştı ve saçlarımı yaktı üstüne bir de kısacık kesti.Kesiş o keşiş 3 senedir uzamıyodu tabi ben de çok hor kullandım postiş takıyodum ve kısacık ve incelen sarı saçları 200 derece ile duzlestiriyordum sürekli kopuyordu ve 3 yıldır hep aynı boydaydı.Şimdi okul bitti evde olduğum için kendi haline bıraktım ve kendi konumda anlatmıştım zaten yaptığım bakımları daha yeni yeni uzamaya başladı.Umarım eski sağlıklı saçlarınıza geri kavuşuruz

sabırve duzenli bakimlarla olur insallah ben sifirdan basladim az kaldi belime ama hep duzenli yaotim bakimlari aksadigim cok nadirdir

bakimim diplere dax karışık bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi

bakimim diplere dax karışık bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi
Before After yapmak için saçlarımı nasıl çekmeliyim üstadım yıkadıktan sonra düxleştirmek istemiyorum , saçlarım dalgalı çünkü , kuruyken bi de ıslakken iki halini cd çeksem mi

Before After yapmak için saçlarımı nasıl çekmeliyim üstadım yıkadıktan sonra düxleştirmek istemiyorum , saçlarım dalgalı çünkü , kuruyken bi de ıslakken iki halini cd çeksem mi
canim ben genellikle banyodan sonrq sacima havlu sarmadan hemen tarayip çekiyorum boyu oyle daha net oluyor

Tamam bugün Hindistan cevizi yağını yıkadıktan sonra çekeceğim yarın sinamekiye başlıyorum arada da Hindistan cevizi yağı şampuanlarım organicum devam, en iyi uzatan şeyler bende bhnlar oldu çünkü

ohhhh ne gguzel canim sifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…