- 25 Ocak 2017
- 143
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.221
kırıklar da geciyomu uclarına suruyormusun canımBadem yağı
Karışık bakım yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çam terabenti yağı karıştırıp sürdüm.
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.
kırıkların gectimidun aksam denedim şampuanı gayette memnun kaldım neredeyse tek seferde arindirdi garanti olsun diye ikinci sefer daha şampuanladım sifir yag kaldi :)))
kırıklar gecmez ama yeni kiriklarin olmamasi icin boy ve uclarina hindistan cevizi yagi uyguluyorum nem verme açısından super kiriklarimda olusmuyor boyleliklekırıkların gectimi
kırıkların gectimi canımEki Görüntüle 1949584 Eki Görüntüle 1949585 İki resim arasında 15 gunluk mola farki var 9.kirmizi cizgideyken 10.kirmizi cizgiye gelmis:)) masallah diyelim bakimlara devam edelim :)
keratin bakımı yaptigimda görünmüyor kirik falan ama keratinin etkisi gidince gun yüzüne çıkıyor kiriklari aldirip bakimlarla deateklemek daha mantikli bencekırıkların gectimi canım
teskkur ederimkeratin bakımı yaptigimda görünmüyor kirik falan ama keratinin etkisi gidince gun yüzüne çıkıyor kiriklari aldirip bakimlarla deateklemek daha mantikli bence
sabırve duzenli bakimlarla olur insallah ben sifirdan basladim az kaldi belime ama hep duzenli yaotim bakimlari aksadigim cok nadirdirÇok geçmiş olsun.Ben de simsiyah saçlarımı(boyalı) açtırmıştım yaklaşık 3 sene önce.Iki yıl boyunca her ay siyaha boyanan saçların tabiki de kolay acilmasi bayağı uğraştı ve saçlarımı yaktı üstüne bir de kısacık kesti.Kesiş o keşiş 3 senedir uzamıyodu tabi ben de çok hor kullandım postiş takıyodum ve kısacık ve incelen sarı saçları 200 derece ile duzlestiriyordum sürekli kopuyordu ve 3 yıldır hep aynı boydaydı.Şimdi okul bitti evde olduğum için kendi haline bıraktım ve kendi konumda anlatmıştım zaten yaptığım bakımları daha yeni yeni uzamaya başladı.Umarım eski sağlıklı saçlarınıza geri kavuşuruz
En azimli üyemiz dır kendisi :) emeğine saçına sağlık .sabırve duzenli bakimlarla olur insallah ben sifirdan basladim az kaldi belime ama hep duzenli yaotim bakimlari aksadigim cok nadirdir
sagol kuzum benim sizde cok azimlisiniz olacak olacak insallah :)En azimli üyemiz dır kendisi :) emeğine saçına sağlık .
Before After yapmak için saçlarımı nasıl çekmeliyim üstadım yıkadıktan sonra düxleştirmek istemiyorum , saçlarım dalgalı çünkü , kuruyken bi de ıslakken iki halini cd çeksem mibakimim diplere dax karışık bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi
canim ben genellikle banyodan sonrq sacima havlu sarmadan hemen tarayip çekiyorum boyu oyle daha net oluyorBefore After yapmak için saçlarımı nasıl çekmeliyim üstadım yıkadıktan sonra düxleştirmek istemiyorum , saçlarım dalgalı çünkü , kuruyken bi de ıslakken iki halini cd çeksem mi
Islakken yani çekiyoruzcanim ben genellikle banyodan sonrq sacima havlu sarmadan hemen tarayip çekiyorum boyu oyle daha net oluyor
evet canimIslakken yani çekiyoruz
Tamam bugün Hindistan cevizi yağını yıkadıktan sonra çekeceğim yarın sinamekiye başlıyorum arada da Hindistan cevizi yağı şampuanlarım organicum devam, en iyi uzatan şeyler bende bhnlar oldu çünküevet canim
ohhhh ne gguzel canim sifa olsunTamam bugün Hindistan cevizi yağını yıkadıktan sonra çekeceğim yarın sinamekiye başlıyorum arada da Hindistan cevizi yağı şampuanlarım organicum devam, en iyi uzatan şeyler bende bhnlar oldu çünkü
Sağolasın üstadımohhhh ne gguzel canim sifa olsun
Sevda hanim aldığımız bu artego keratım tek.kullanimlikmi siz kaç sefer kullandınızbakimim diplere dax karışık bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi
Tek şişede kaç sefer kullanabildiniz yaniSevda hanim aldığımız bu artego keratım tek.kullanimlikmi siz kaç sefer kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?