- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.241
10 sefer rahat yapabilirsinizTek şişede kaç sefer kullanabildiniz yani
Teşekkür ederim sevda hanimcim çok saol un peki içine su fln katiyormusunuz10 sefer rahat yapabilirsiniz
rica ederim ne zaman isterseniz sorun hayir hayir icine su eklemiyorsunuz cam kaseye urunden birqz ekleyin firca yardımıyla diplere degdirmeden surin iyice yedirip masaj yapinTeşekkür ederim sevda hanimcim çok saol un peki içine su fln katiyormusunuz
Elbette atarım ama boyamayı düşünüyorum ondan sonra yapıcam inşallah keratin bakımını diplere hiç değdirmeyim ozmn masaj yaparken de öyle. İnşallah çok gzl olur :)rica ederim ne zaman isterseniz sorun hayir hayir icine su eklemiyorsunuz cam kaseye urunden birqz ekleyin firca yardımıyla diplere degdirmeden surin iyice yedirip masaj yapin
islemden sonra ozelden resim ekleyin isterseniz degisimi görmüş oluruz :)
Hangi birde fon cekiyormusunuz yani keratine işi gerekir kusuruma bakmayine çok soruyorum ama sizden örnek alıyorum bende :)rica ederim ne zaman isterseniz sorun hayir hayir icine su eklemiyorsunuz cam kaseye urunden birqz ekleyin firca yardımıyla diplere degdirmeden surin iyice yedirip masaj yapin
islemden sonra ozelden resim ekleyin isterseniz degisimi görmüş oluruz :)
fon cekermis gibi kurutuyorum sqc kurutma makinesiyke firca varsa daha iyi olur arkasindan duzlestiricinin en dusuk isisiyla duZlestirme yapiyorumHangi birde fon cekiyormusunuz yani keratine işi gerekir kusuruma bakmayine çok soruyorum ama sizden örnek alıyorum bende :)
Merhaba :) bu hindistan cevizi yağını daxla karıştırıp diplere de sürsem olurmu acaba birde watsonstan aldım hindistan cevizi yağını aksuvital markası üzerinde %100 orjinal diyor ama öylemidir sizce sizin kullandığınız marka biraz bütçemi aştı bunu diyim dedim malesef daxımda bittiğinden haftalardır indirime girmesini bekledim lakin yok küçük boylarıda satılmıyor artık ikisinide alamadım öğrencilik zor :) inşallah sahte değildir ya içimde bir kuruntu kalmadı değilbakimim diplere dax ve karişik bakım yağı birazdq entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı
bu arada karışık bakim yagi hande polatın sif sac bakim yagi.yaglari kendim alip karistirdim
tabiki olur ben bazen ekliyorum bakimlarima.aksu vitali kullanmadim ama onun buyuk boyu varmiydiki? n11de lifeco 33 tlydi daxta 30 tlMerhaba :) bu hindistan cevizi yağını daxla karıştırıp diplere de sürsem olurmu acaba birde watsonstan aldım hindistan cevizi yağını aksuvital markası üzerinde %100 orjinal diyor ama öylemidir sizce sizin kullandığınız marka biraz bütçemi aştı bunu diyim dedim malesef daxımda bittiğinden haftalardır indirime girmesini bekledim lakin yok küçük boylarıda satılmıyor artık ikisinide alamadım öğrencilik zor :) inşallah sahte değildir ya içimde bir kuruntu kalmadı değil
Bende 2 kutu kullandım bundan fena değil ama lifeco daha 2 kere yapmama rağmen inanılmaz sonuç verdi boyut olarak sa daha büyük. Eline aldığınız anda eriyor Harika saçlardaki etkisiMerhaba :) bu hindistan cevizi yağını daxla karıştırıp diplere de sürsem olurmu acaba birde watsonstan aldım hindistan cevizi yağını aksuvital markası üzerinde %100 orjinal diyor ama öylemidir sizce sizin kullandığınız marka biraz bütçemi aştı bunu diyim dedim malesef daxımda bittiğinden haftalardır indirime girmesini bekledim lakin yok küçük boylarıda satılmıyor artık ikisinide alamadım öğrencilik zor :) inşallah sahte değildir ya içimde bir kuruntu kalmadı değil
Hadi canımm 43 tl verdim bugün daxa 198 grdı galiba Hindistan cevizi yağıda buydu 20 tlye aldım indirimdeydi watsonsta katı halde aldım 150 gr bidaha bittiğinde bunlar artık n11den alırım o zaman daxsızlıktan kafayı yedim artık dayanamadım :) peki ölçü olarak ne kadar karıştırıyım hindistan cevizi yağınıtabiki olur ben bazen ekliyorum bakimlarima.aksu vitali kullanmadim ama onun buyuk boyu varmiydiki? n11de lifeco 33 tlydi daxta 30 tl
ben onun bilmiyodum fiyatını o kadar uygun olduğunu ya lifeco 49 tl gibi bi fiyattı ondan alamadım ikisini birlikte birdahakine onu alıcam ama sizin ne durumda uzama durumunuzBende 2 kutu kullandım bundan fena değil ama lifeco daha 2 kere yapmama rağmen inanılmaz sonuç verdi boyut olarak sa daha büyük. Eline aldığınız anda eriyor Harika saçlardaki etkisi
buda iyi bi marka ama.lifeco.gercekten farkli istediğiniz olcude ekleyebilirsiniz yeterli gördüğünüz miktarda yaniHadi canımm 43 tl verdim bugün daxa 198 grdı galiba Hindistan cevizi yağıda buydu 20 tlye aldım indirimdeydi watsonsta katı halde aldım 150 gr bidaha bittiğinde bunlar artık n11den alırım o zaman daxsızlıktan kafayı yedim artık dayanamadım :) peki ölçü olarak ne kadar karıştırıyım hindistan cevizi yağını
kesinlikle uzatir nemlendirmeside cabasi :)Ayy lifeco çok içimde kaldı biter bitmez onu alıcam :) bu hindistan cevizi yağı uzamaya yardım ediyor dimi 3 ay sonra mezuniyetim var tek şu an düşündüğüm o vallahi
Ay inşallahhh :)kesinlikle uzatir nemlendirmeside cabasi :)
Can'ım n 11 den bak orda 30 tl ye kadar düşüyor dax.Merhaba :) bu hindistan cevizi yağını daxla karıştırıp diplere de sürsem olurmu acaba birde watsonstan aldım hindistan cevizi yağını aksuvital markası üzerinde %100 orjinal diyor ama öylemidir sizce sizin kullandığınız marka biraz bütçemi aştı bunu diyim dedim malesef daxımda bittiğinden haftalardır indirime girmesini bekledim lakin yok küçük boylarıda satılmıyor artık ikisinide alamadım öğrencilik zor :) inşallah sahte değildir ya içimde bir kuruntu kalmadı değil
Saçının resmini koyar mısın rica etsemAy inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?