Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Kuzucum saçların çok güzelmiş senin 3 ayda 6 cm kesin uzar ötesini bilemem. Hoş benim ki 3 cm anca uzar da:)) şakın gaflet anında filan kahkülerini kestirme . Kısa perçemli saça şekil vermek çok çöl zor.

Ay aldanmayın uzaktan öyle duruyo uçlarım ölü sayılır :) amaaan kahkül işine bi kere girdim uzatana kadar canım çıktı :)

Bir ayda bu kadar dibim gelmiş cm olarak bilmiyorum da az gibi işte
ama bakim yapmadin.demi bence genede iyi hic dert etme su saatten sonra bakimlari duzenli yap verim.alırsın.
bu arada merak ettim.hangi bolumden mezun.oluyorsun

ama bakim yapmadin.demi bence genede iyi hic dert etme su saatten sonra bakimlari duzenli yap verim.alırsın.
bu arada merak ettim.hangi bolumden mezun.oluyorsun
Teşekkür ediyorum evet bakım yapmadım bu sürede şimdi başladım :) işletmeden mezun olup işsizler ordusuna katılmayı planlıyorum işte :)

Kızlar bir buçuk aydır indirim bekleyip gelmeyince dün aldığım dax bugün gratiste indirime girmiş 30 tlye düşmüş hayattaki şansımı görüyorsunuz dimi :) alcak olan varsa aklınızda bulunsun haftasonu indirimine girmiş :)

malesef benim oldugum yerde gratis yok olsa heralde ordq yatardim

Kızlar bu da yıkadıktan sonraki hali sevdabuzer sizi dinledim çizgiliyle çektim bu sefer :) ilk defa saçımı kremlemeden çıktım ve yumuşacık aşırı mutluyuum :)

Eklentiler

• IMG_5987.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
İnanın kestirmezseniz olur :) uçlarımda hala yanıklar var ama inat ettim cm bile aldırmıyorum belli boyuta gelsin öyle yavaş yavaş temizlemeye başlatıcam :)
Benim saçım yarısından itibaren kopuyor anlamadım neden böyle dipten değil uçlardan aşırı dökülme var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…