- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.261
Arkadan net olarak yakın zamanda fotom yok malesef şu anda dax var saçımda yarın yıkadıktan sonra arkadan da atarım :)Saçının resmini koyar mısın rica etsem
daha kisaydi sanki benmi yanlış hatırlıyorumArkadan net olarak yakın zamanda fotom yok malesef şu anda dax var saçımda yarın yıkadıktan sonra arkadan da atarım :)
En son şubatın 7sinde bunu atmışım kusura bakmayın fotoyu silmişim ss olarak attım bana da uzadı gibi geliyo açıkçası ama biraz biraz iştedaha kisaydi sanki benmi yanlış hatırlıyorum
Ay aldanmayın uzaktan öyle duruyo uçlarım ölü sayılır :) amaaan kahkül işine bi kere girdim uzatana kadar canım çıktı :)Kuzucum saçların çok güzelmiş senin 3 ayda 6 cm kesin uzar ötesini bilemem. Hoş benim ki 3 cm anca uzar da:)) şakın gaflet anında filan kahkülerini kestirme . Kısa perçemli saça şekil vermek çok çöl zor.
bence harikaEn son şubatın 7sinde bunu atmışım kusura bakmayın fotoyu silmişim ss olarak attım bana da uzadı gibi geliyo açıkçası ama biraz biraz işte
Bir ayda bu kadar dibim gelmiş cm olarak bilmiyorum da az gibi iştebence harika
ama bakim yapmadin.demi bence genede iyi hic dert etme su saatten sonra bakimlari duzenli yap verim.alırsın.Bir ayda bu kadar dibim gelmiş cm olarak bilmiyorum da az gibi işte
Teşekkür ediyorum evet bakım yapmadım bu sürede şimdi başladım :) işletmeden mezun olup işsizler ordusuna katılmayı planlıyorum işte :)ama bakim yapmadin.demi bence genede iyi hic dert etme su saatten sonra bakimlari duzenli yap verim.alırsın.
bu arada merak ettim.hangi bolumden mezun.oluyorsun
:)) niye oyle.diyorsun hayirlisiyla olur insallahTeşekkür ediyorum evet bakım yapmadım bu sürede şimdi başladım :) işletmeden mezun olup işsizler ordusuna katılmayı planlıyorum işte :)
Şaka bir yana son aylarım diye psikolojim bu yönde büyük ihtimalle :) inşallahh :):)) niye oyle.diyorsun hayirlisiyla olur insallah
malesef benim oldugum yerde gratis yok olsa heralde ordq yatardimKızlar bir buçuk aydır indirim bekleyip gelmeyince dün aldığım dax bugün gratiste indirime girmiş 30 tlye düşmüş hayattaki şansımı görüyorsunuz dimi :) alcak olan varsa aklınızda bulunsun haftasonu indirimine girmiş :)
olsun sizde aynı fiyata temin ediyorsunuz zatenn :)malesef benim oldugum yerde gratis yok olsa heralde ordq yatardim
omuzlarından asmis artik ccok iyi cizgiyle daha iyi anlasiliyor uzamasiKızlar bu da yıkadıktan sonraki halisevdabuzer sizi dinledim çizgiliyle çektim bu sefer :) ilk defa saçımı kremlemeden çıktım ve yumuşacık aşırı mutluyuum :)
Teşekkür ederim :)omuzlarından asmis artik ccok iyi cizgiyle daha iyi anlasiliyor uzamasi
Benim ne zaman bu kadar olur :))omuzlarından asmis artik ccok iyi cizgiyle daha iyi anlasiliyor uzamasi
İnanın kestirmezseniz olur :) uçlarımda hala yanıklar var ama inat ettim cm bile aldırmıyorum belli boyuta gelsin öyle yavaş yavaş temizlemeye başlatıcam :)Benim ne zaman bu kadar olur :))
Benim saçım yarısından itibaren kopuyor anlamadım neden böyle dipten değil uçlardan aşırı dökülme var yaİnanın kestirmezseniz olur :) uçlarımda hala yanıklar var ama inat ettim cm bile aldırmıyorum belli boyuta gelsin öyle yavaş yavaş temizlemeye başlatıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?