Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bakimim.diplere dax karisik bakim yagi birazda hindistan cevizi yagi boylara hindistan cevizi yağı

yipranik yerler kopuyordur o halde.guclendirici bi maske kullansan haftada 2 defa falan onerebilecegim selective ammino keratin doanin keratin maskesi yani pro keratinli bi maske kullanman lazim
Evde var ama içerisinde zArarlı maddeler varmış o yüzden kullanmak istemiyorum şampuan olarak güzel organik kullanıyorum organicum bi içeriğine bakar Mısın selectivein

Mrb kızlar bende ıkı haftadır toplam 4 defa dax uyguladım ama saç dökülmesi yapıyo yıkarken sizdede yaptımı bi müddet sonra dökülme dururmu

Mrb kızlar bende ıkı haftadır toplam 4 defa dax uyguladım ama saç dökülmesi yapıyo yıkarken sizdede yaptımı bi müddet sonra dökülme dururmu
Kimi saca etki etmiyi her saç tipi farkını çünkü. Bende de eTKİ etmedi bayağı dokmuştü

Ilk kullanımlarda herkeste dökülme yapmış sanırım benım4. Uygulamam ıkı haftadır kullanıyorum acaba zamanla dökülmesi duran olmuşmu onu merak ettım

Evde var ama içerisinde zArarlı maddeler varmış o yüzden kullanmak istemiyorum şampuan olarak güzel organik kullanıyorum organicum bi içeriğine bakar Mısın selectivein
selective yi ben kullandim cok cok memnun kalmistim canim ama icerigini hatırlamıyorum

2 yildir kullanıyorum daxi hicc dokulme yapnadi bende ki simdiye kadarda dokulme problemi yasamadim ama 1 aydir cok şiddetli dokulme var bendede daxtanmi bilmiyorum deneyerek neyin doktugunu bulmaya çalışıyorum birkac sefer daha yapin eger dökülme devam ederse daxi bırakın bence

1hafta daha şans vercem dax a olmadı bırakcam, yağ bakımları bende dökülme yapıyo bağdem yağı vs gibi nasıl uzatcam ben bu sacları göğüs hizamdan aşağı inmiyo sanki gerçi ıkı aydır sürekli uçlarından kesim yapıyorum cok az

selective yi ben kullandim cok cok memnun kalmistim canim ama icerigini hatırlamıyorum
Dibine kadar paraben içeriyor . Ama Bi blogda okudum duştan sonra uçlara sürüp kurutun diyordu . Bi gün sonda yıkayın . Hatta bu kadınlar kulübünde de bu şekilde yazmışlar bu şekilde kullananlar inanılmaz verim almış. Bende gratis indirim e girsin alıcam . Uçlara sürücem sadece A aybus un saçında illa uçlara gelir . O sadece Hindistan cevizi yağı. Ben bazen duştan sonda elime azcık alıyorum ovalayıp sürüyorum saçıma kolay taranıyor . Çünkü benim de uçlar yıprandık taranmıyor dolaşıyor. Saç açıcı kremler de çok ağırlaştırıyor maalesef tek bu

Diplere tek tip yağı dene Can'ım . Karışım yağ bana da olmuyor . Dax da bana uymadı maalesef

eger dökülme dvm ederse daxi birakin ama hemen pes etmeyin. karisik bakim yağları kullanabilirsiniz veya da kendiniz hazırlayabilirsiniz en basitinden barcelino sac bakim yagini oneririm yok ben kendim hazirlicam dersende badem hint corekotu susam zeytinyagi gibi faydali bulacağınız yaglari karistirip her bakimdan oncede benmari usulü isitip kullanabilirsiniz.ayrica saclarin boy ve uclari icinde hindistan cevizi öneririm nemlendirir guclendirir diplerede kullanabilirsiniz dökülme falanda yapmaz
su ara daxi kim kullansa dokulme sikayeti var icerikte bi degisiklik yaptilar belkide

evetbende oyle kullanıyordum dustan sonra diplere gelmeyecek sekilde surup folyoylada sarardim

evetbende oyle kullanıyordum dustan sonra diplere gelmeyecek sekilde surup folyoylada sarardim
Bende var ama dibine kadar paraben içerdiği için kullanmak istemiyorum ama saç uçlarımda da kırılma var yani

Hatta kırılma ötesi koparak dökülme

Can'ım sorma . Ben eski topikleri okuyordum. Dax şöyle iyi böyle iyi çok şaşırıyordum . Bende felaket oldu . Belki de içerik değişmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…