Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

dokulme gene vardi ama daha azdi bir sonraki bakimdadq daxi kullanmicam suclu kim araştırmaya devam ins benim askim dax degildir ;((((((((

canım sende mi dax tan dertlisin. acaba içerik mi değişti. eskilerden kimse dökülme şikayetinde bulunmamış
Ben aslında dax tan memnunum ama benim çok döküyor.Trioidim var o yüzden olduğunu düşünüyorum.Yani trioid zaten döküyor.Dax kullanınca daha çok dökülmeye sebebiyet verdiğini düşündüm.Yinede 2 kutu dax ım var onları kullanıp birdaha almayı düşünmüyorum.

Benimde yaparken dax koparak dökülme yapıyo yorumlarıda okuyunca korkmaya başladım
herkeste dokulme olacak diye birşey yokki benim 2 senedir hic dokulme yapamadi bu ara dokulme var sebebini bulmaya calisiyorum tabiki oncelikle ttahlillerimi yaptirdim.tahliller temiz cikinca kullandığım ürünleri sorgulamaya basladim tahlil yaptirdinizmi peki

Geçen yıl yaptırmıştım tahlil hiç bir sorun çıkmadı saçlarım normalde de dökülmüyor aslında duştan sonra da öyle bi dökülme olmuyor belki ölü saçlar bu sayede temizleniyordur diyorum şimdilik çok rahatsız etmiyorda sizde öyle deyince bi tedirgin oldum

yok yok merak etmeyin biraz daha deneyin oyle karar verin dokulmeye sebep olup olmadigina ki bende kesin degil daha daxtanmi dökülüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…