- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.301
bence dax . garezim var dax adokulme gene vardi ama daha azdi bir sonraki bakimdadq daxi kullanmicam suclu kim araştırmaya devam ins benim askim dax degildir ;((((((((
2 yildir gül gibi gecinip gidiyordukbence dax . garezim var dax a
Ah canım kıyamam hadi bize neysede sana nasıl yaptı bunu.2 yildir gül gibi gecinip gidiyorduksimdi aldatmanin sirasimi
hic sormaAh canım kıyamam hadi bize neysede sana nasıl yaptı bunu.
canım sende mi dax tan dertlisin. acaba içerik mi değişti. eskilerden kimse dökülme şikayetinde bulunmamışAh canım kıyamam hadi bize neysede sana nasıl yaptı bunu.
Ben aslında dax tan memnunum ama benim çok döküyor.Trioidim var o yüzden olduğunu düşünüyorum.Yani trioid zaten döküyor.Dax kullanınca daha çok dökülmeye sebebiyet verdiğini düşündüm.Yinede 2 kutu dax ım var onları kullanıp birdaha almayı düşünmüyorum.canım sende mi dax tan dertlisin. acaba içerik mi değişti. eskilerden kimse dökülme şikayetinde bulunmamış
Bence bırakın bende biraktimBenimde yaparken dax koparak dökülme yapıyo yorumlarıda okuyunca korkmaya başladım
herkeste dokulme olacak diye birşey yokki benim 2 senedir hic dokulme yapamadi bu ara dokulme var sebebini bulmaya calisiyorum tabiki oncelikle ttahlillerimi yaptirdim.tahliller temiz cikinca kullandığım ürünleri sorgulamaya basladim tahlil yaptirdinizmi pekiBenimde yaparken dax koparak dökülme yapıyo yorumlarıda okuyunca korkmaya başladım
Geçen yıl yaptırmıştım tahlil hiç bir sorun çıkmadı saçlarım normalde de dökülmüyor aslında duştan sonra da öyle bi dökülme olmuyor belki ölü saçlar bu sayede temizleniyordur diyorum şimdilik çok rahatsız etmiyorda sizde öyle deyince bi tedirgin oldumherkeste dokulme olacak diye birşey yokki benim 2 senedir hic dokulme yapamadi bu ara dokulme var sebebini bulmaya calisiyorum tabiki oncelikle ttahlillerimi yaptirdim.tahliller temiz cikinca kullandığım ürünleri sorgulamaya basladim tahlil yaptirdinizmi peki
yok yok merak etmeyin biraz daha deneyin oyle karar verin dokulmeye sebep olup olmadigina ki bende kesin degil daha daxtanmi dökülüyor diyeGeçen yıl yaptırmıştım tahlil hiç bir sorun çıkmadı saçlarım normalde de dökülmüyor aslında duştan sonra da öyle bi dökülme olmuyor belki ölü saçlar bu sayede temizleniyordur diyorum şimdilik çok rahatsız etmiyorda sizde öyle deyince bi tedirgin oldum
Birde iki günde bir yapıyorum daxı fazla mı oluyor sizce araya zaman mı koysamyok yok merak etmeyin biraz daha deneyin oyle karar verin dokulmeye sebep olup olmadigina ki bende kesin degil daha daxtanmi dökülüyor diye
bende 2 gunde 1 yapıyorum istersen bir bakimda dax kullan digerinde kullanma hep yogun bir yağ dax temizlenmiş okur böylelikle diplerinBirde iki günde bir yapıyorum daxı fazla mı oluyor sizce araya zaman mı koysam
Haklısınız orta güne de sadece boylarına hindistan cevizi yağı yapıyım o zaman dipler hava alsın birazbende 2 gunde 1 yapıyorum istersen bir bakimda dax kullan digerinde kullanma hep yogun bir yağ dax temizlenmiş okur böylelikle diplerin
diplerede uygulayabilirsiniz hind cevizi hem yumuşatır nemlendirir hemde iyi bir temizleyecidirHaklısınız orta güne de sadece boylarına hindistan cevizi yağı yapıyım o zaman dipler hava alsın biraz
Normalde daxla karıştırıp uyguluyorum hindistan cevizi yağını vallahi uzatmasa bile çok şükür saç kremini bıraktırttı bana normalde saçlarım kremsiz katiyen açılmazdı :)diplerede uygulayabilirsiniz hind cevizi hem yumuşatır nemlendirir hemde iyi bir temizleyecidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?