- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.321
Sevda hnm merhaba aslan günlerinde saçımı kuaföre uçuçlarından aldıriyRum bu sefer kendim ucundan bi m kessem.kessem.olurmu nisanda bu 3. Olacak yoksa gene kuaföre mi gitsem bilemedim kırdığım yok çünkübakimim diplere karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı
hic gitmeyin kuaföre bence kirik falan azsa kendiniz evde ucundan azicik alinSevda hnm merhaba aslan günlerinde saçımı kuaföre uçuçlarından aldıriyRum bu sefer kendim ucundan bi m kessem.kessem.olurmu nisanda bu 3. Olacak yoksa gene kuaföre mi gitsem bilemedim kırdığım yok çünkü
MaşalllaaaahhhEki Görüntüle 1971995 18 şubat 8. kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1971996 22 mart 11. kirmizi cizgide
Cokk guzel uzamissEki Görüntüle 1971995 18 şubat 8. kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1971996 22 mart 11. kirmizi cizgide
cok tesekkur ederim darisi sizeCokk guzel uzamiss
Ay çok güzel uzamışş maşallahhhhEki Görüntüle 1971995 18 şubat 8. kirmizi cizgide Eki Görüntüle 1971996 22 mart 11. kirmizi cizgide
teşekkür ederim senin ne alemdeAy çok güzel uzamışş maşallahhhh
Ben bu hafta uygulayamadım pek ailemin yanına gittim dönüyorum şimdi bu akşam yapıcam hemen :) gitmişken zeytinyağıda aldım eve onu da katmayı düşünüyorum da şey düşündüm acaba haftada bir sinemaki bide dax mı yapsam ama sinemakide boya akıtıyomuş diye duydum daha da yeni boyattım hemen açılıyo akıyo saç rengim çok sinir oluyorum napsam sizce öyle birşey oluyormu bi bilginiz varmı acabateşekkür ederim senin ne alemde
sinamekinin sac rengini actigini duymadimda daxin duydum biraz dene bakalim gerci yeni boyattiysan 2 haftada anca renk.oturacagi icin akma olur.renk akmasi cok.olursa bırakırsın sinamekiyiBen bu hafta uygulayamadım pek ailemin yanına gittim dönüyorum şimdi bu akşam yapıcam hemen :) gitmişken zeytinyağıda aldım eve onu da katmayı düşünüyorum da şey düşündüm acaba haftada bir sinemaki bide dax mı yapsam ama sinemakide boya akıtıyomuş diye duydum daha da yeni boyattım hemen açılıyo akıyo saç rengim çok sinir oluyorum napsam sizce öyle birşey oluyormu bi bilginiz varmı acaba
Aaaa dax akıtıyomu ondan mı aktı benimm kuaför bile şaşırdı nasıl aktı açıldı saçın bu kadar diyeesinamekinin sac rengini actigini duymadimda daxin duydum biraz dene bakalim gerci yeni boyattiysan 2 haftada anca renk.oturacagi icin akma olur.renk akmasi cok.olursa bırakırsın sinamekiyi
evwt bi arkadaşımın kullu sari dax kullandığında kullulugu gidip turunculasma.oluyorAaaa dax akıtıyomu ondan mı aktı benimm kuaför bile şaşırdı nasıl aktı açıldı saçın bu kadar diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?