Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bakimim diplere karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı
Sevda hnm merhaba aslan günlerinde saçımı kuaföre uçuçlarından aldıriyRum bu sefer kendim ucundan bi m kessem.kessem.olurmu nisanda bu 3. Olacak yoksa gene kuaföre mi gitsem bilemedim kırdığım yok çünkü

hic gitmeyin kuaföre bence kirik falan azsa kendiniz evde ucundan azicik alin

teşekkür ederim senin ne alemde
Ben bu hafta uygulayamadım pek ailemin yanına gittim dönüyorum şimdi bu akşam yapıcam hemen :) gitmişken zeytinyağıda aldım eve onu da katmayı düşünüyorum da şey düşündüm acaba haftada bir sinemaki bide dax mı yapsam ama sinemakide boya akıtıyomuş diye duydum daha da yeni boyattım hemen açılıyo akıyo saç rengim çok sinir oluyorum napsam sizce öyle birşey oluyormu bi bilginiz varmı acaba

sinamekinin sac rengini actigini duymadimda daxin duydum biraz dene bakalim gerci yeni boyattiysan 2 haftada anca renk.oturacagi icin akma olur.renk akmasi cok.olursa bırakırsın sinamekiyi

sinamekinin sac rengini actigini duymadimda daxin duydum biraz dene bakalim gerci yeni boyattiysan 2 haftada anca renk.oturacagi icin akma olur.renk akmasi cok.olursa bırakırsın sinamekiyi
Aaaa dax akıtıyomu ondan mı aktı benimm kuaför bile şaşırdı nasıl aktı açıldı saçın bu kadar diyee

bakimim diplere dax karışık bakim yagi birazda entele losyonu boylara hindistan cevizi yağı

sac dokulmemin yasadigim.bir sikintidan kaynaklandıği kesinleşti ayrica demir cinko eksikliginden dolayida vitamin takviyesi alacagim bugunden itibaren kullanmaya basladim insallah iyi gelir temennim ve beklentim bu yönde
birzamanlar ssclarim dokulsun diye her banyoda farkli sampuan.kullanırdim simdi dursun diye uğraşıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…