Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Geçmiş olsun canımm umarım en kısa zamanda düzelirr

kuzucannnnn kiz anam nerelerdesin iyiyim canim seninde kandilin.mubarek.olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
sevdabuzer konuma bakar mısın bildirim gelmedi galiba sana, Miyav_su nerelerdesin sen , napıyosun saçlar ne durumda? Konuma bakar mısın saçlarım uzadı 20 günde biraz resim attım ama geçen seneki halinden incelmiş sanki yağ bakımlarını kessem mi acaba ya

Saçlarım biraz düzeldi ve kısaltmışdım en son şuan uzunluk önemli değil dökülmesinler yeterki başka birşey istemiyorum

Sevda hanim aldığınız demir ve çinko nin adları nedir açaba bende alacaktım:)

demir hapini ayri verdiler birde vitsmin var rectiwa gida takviyesi olarak geçiyor onun icindede demir cinko ve birkac vitamin daha var
İçeriği çok güzel, doktor mu tavsiye etmişti sana? Bende almak istiyorum içinde baya güzel şeyler var hepsi b arada

bakimim diplere dax karışık bakim yağı entele losyonu boylara hindistan cevizi yagi

Canımm uzaması nasıl sencee 20 günlük ve iki gün önce kestirdim yanıklarımı temizlettim kat attı o yüzden ama ordaki boyundan yarım cm veya bi cm almış olması gerek boylardan hiç elletmedim

Eklentiler

• IMG_6990.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Canımm uzaması nasıl sencee 20 günlük ve iki gün önce kestirdim yanıklarımı temizlettim kat attı o yüzden ama ordaki boyundan yarım cm veya bi cm almış olması gerek boylardan hiç elletmedim
vayyyyy harika uzamis canim 2,5 3 cm kesin var artik kestirme boyle sekline cok hos görünüyor

vayyyyy harika uzamis canim 2,5 3 cm kesin var artik kestirme boyle sekline cok hos görünüyor
Ayyy nasıl moral oldu anlatamamm :) ölçtüm bir kare 2 cmmiş ağustostan beri kestirmiyordum önlerimde yanıklar hala vardı hepsini temizlettim kurtuldum attığım fotoda saçımın doğal hali artık düzleştiricide kullanmama gerek yok sağlıklı daha çok uzar gibi hissediyorumm

kesinlikle tertemiz olmus artik kestirmede sana tavsiyem her ay aslqn burcundada kendin ucundqn minnacik al faydasi oluyir uzatmaya

kesinlikle tertemiz olmus artik kestirmede sana tavsiyem her ay aslqn burcundada kendin ucundqn minnacik al faydasi oluyir uzatmaya
Çok teşekkür ederim bugün bakmıştım ona da kararsızdım kessem mi kesmesem mi diye madem öneriyosunuz onu da yapıyım bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…