- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.341
Geçmiş olsun canımm umarım en kısa zamanda düzelirrsac dokulmemin yasadigim.bir sikintidan kaynaklandıği kesinleşti ayrica demir cinko eksikliginden dolayida vitamin takviyesi alacagim bugunden itibaren kullanmaya basladim insallah iyi gelir temennim ve beklentim bu yönde
birzamanlar ssclarim dokulsun diye her banyoda farkli sampuan.kullanırdim simdi dursun diye uğraşıyorum :))
tesekkurederim inşallah canimGeçmiş olsun canımm umarım en kısa zamanda düzelirr
kuzucannnnn kiz anam nerelerdesin iyiyim canim seninde kandilin.mubarek.olsun rabbim yar ve yardımcımız olsunsevdabuzer canım nasılsın hayırlı kandiller rabbim dualarını kabul etsin
Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin inşallahkuzucannnnn kiz anam nerelerdesin iyiyim canim seninde kandilin.mubarek.olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun
Bıraktığın yerdeyim canısı amin rabbim hepimizin yardımcısı olsunkuzucannnnn kiz anam nerelerdesin iyiyim canim seninde kandilin.mubarek.olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun
Saçlarım biraz düzeldi ve kısaltmışdım en son şuan uzunluk önemli değil dökülmesinler yeterki başka birşey istemiyorumHayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
sevdabuzer konuma bakar mısın bildirim gelmedi galiba sana, Miyav_su nerelerdesin sen , napıyosun saçlar ne durumda? Konuma bakar mısın saçlarım uzadı 20 günde biraz resim attım ama geçen seneki halinden incelmiş sanki yağ bakımlarını kessem mi acaba ya
Sevda hanim aldığınız demir ve çinko nin adları nedir açaba bende alacaktım:)sac dokulmemin yasadigim.bir sikintidan kaynaklandıği kesinleşti ayrica demir cinko eksikliginden dolayida vitamin takviyesi alacagim bugunden itibaren kullanmaya basladim insallah iyi gelir temennim ve beklentim bu yönde
birzamanlar ssclarim dokulsun diye her banyoda farkli sampuan.kullanırdim simdi dursun diye uğraşıyorum :))
demir hapini ayri verdiler birde vitsmin var rectiwa gida takviyesi olarak geçiyor onun icindede demir cinko ve birkac vitamin daha varSevda hanim aldığınız demir ve çinko nin adları nedir açaba bende alacaktım:)
İçeriği çok güzel, doktor mu tavsiye etmişti sana? Bende almak istiyorum içinde baya güzel şeyler var hepsi b aradademir hapini ayri verdiler birde vitsmin var rectiwa gida takviyesi olarak geçiyor onun icindede demir cinko ve birkac vitamin daha var
evwt canim doktor tavsiye ettiİçeriği çok güzel, doktor mu tavsiye etmişti sana? Bende almak istiyorum içinde baya güzel şeyler var hepsi b arada
aybus kafana göre vitamin alma bi kan tahlili yaptır ilk önce . karaciğeri çürüteceksin bebeğimİçeriği çok güzel, doktor mu tavsiye etmişti sana? Bende almak istiyorum içinde baya güzel şeyler var hepsi b arada
bende soylucektim ama buyuk ihtimalle doktora sormadan kullanmaz diye düşündümaybus kafana göre vitamin alma bi kan tahlili yaptır ilk önce . karaciğeri çürüteceksin bebeğim
vayyyyy harika uzamis canimCanımm uzaması nasıl sencee 20 günlük ve iki gün önce kestirdim yanıklarımı temizlettim kat attı o yüzden ama ordaki boyundan yarım cm veya bi cm almış olması gerek boylardan hiç elletmedim
Ayyy nasıl moral oldu anlatamamm :) ölçtüm bir kare 2 cmmiş ağustostan beri kestirmiyordum önlerimde yanıklar hala vardı hepsini temizlettim kurtuldum attığım fotoda saçımın doğal hali artık düzleştiricide kullanmama gerek yok sağlıklı daha çok uzar gibi hissediyorummvayyyyy harika uzamis canim2,5 3 cm kesin var artik kestirme boyle sekline cok hos görünüyor
kesinlikle tertemiz olmus artik kestirmede sana tavsiyem her ay aslqn burcundada kendin ucundqn minnacik al faydasi oluyir uzatmayaAyyy nasıl moral oldu anlatamamm :) ölçtüm bir kare 2 cmmiş ağustostan beri kestirmiyordum önlerimde yanıklar hala vardı hepsini temizlettim kurtuldum attığım fotoda saçımın doğal hali artık düzleştiricide kullanmama gerek yok sağlıklı daha çok uzar gibi hissediyorumm
Çok teşekkür ederim bugün bakmıştım ona da kararsızdım kessem mi kesmesem mi diye madem öneriyosunuz onu da yapıyım bu ay :)kesinlikle tertemiz olmus artik kestirmede sana tavsiyem her ay aslqn burcundada kendin ucundqn minnacik al faydasi oluyir uzatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?