Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bu burç olayı nedir canım
canim.her ay ay takvimine gore yapiyorum bu kesimleri.aslan koc ve yay burclari saçlarını uzatmak icin olan kesim günleri.soyle soyleyim mesela aslan burcu bu ay 5 nisan 01.13ten 7 nisan 07.19a kadar olan sureyi kapliyor bu surede sqc kesimi yapmak saclarin daha hizli uzamasıNı onarilmasini gürlesmesini sagliyor ayni şekilde koc burcunun oldugu gunlerde yapilan kesimlerde hemen hemen bu ozellikler var gurlesme yok sanırsam yay burcu sadece uzatmak isteyenler icin keaim gunudur her ayni belli gunleri bu burxlari kapliyor onemli olan bu günlerde kesim yapabilmek kozmik bqkim ssitesinibiraz kurcala canim.daha detayli bilgiler var

Teşekkürler canım

Sevdacım bende şu an kuafördeyim.Aslan gününde 1 parmak kestirdim saçımı boyundan ve kahkül kestirdim.Şimdide keratin bakımı yaptırıyorum.Kuaför saçın çok kurumuş diyor.Çam terabenti mi yaptı acaba kuruluk.Normalde hep yağlıdır benim saçlarım.

buyuk ihtimalle cam terebentindir.gule gule kullan buUarada saclarini :)

Saçım çok kurumuş tam bi parmak aldırdım boydan.Neyse aslan günü yararda inşallah çabuk uzar.

kesinlikle birqbak.keratin bakimi.onarir ama .bende yapacamda ne zaman yapsam bilemedim
Sevdacım ben nasıl böyle bir boşluk yaptım.Saçım yağlı zaten diye çamterabentiyi rahat rahat kullandım.Nasılsa yağlı kurutsun biraz dedim.Benim yağlı saçlarımı böyle yaptıysa kuru saçlılar bence asla kullanmamalı.

ben birde sacim yanikken kullanmıştım sampuanla beraber cope gitti

Evet dax ampüller karışık bakım yağı.Sen beni tanımadın değil mi rumuzumu değiştirdim yine çünkü.Nif19 olympos12 şimdide Dunya1981
allah seni ya iki saattir düşünüyorum ben bu nickli kimseyle konusmadim diye :) gecen gun aklima geldi nerde bu kadin diye nerelerdesin bakam sen

allah seni ya iki saattir düşünüyorum ben bu nickli kimseyle konusmadim diye :) gecen gun aklima geldi nerde bu kadin diye nerelerdesin bakam sen
Buralardayım bakıma ara verdim ya 15 gün ama seni takip ediyorum.Yazmazsamda beğeniyorum mesajlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…