- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.361
yapin yapin hicbir kısalma olmuyorÇok teşekkür ederim bugün bakmıştım ona da kararsızdım kessem mi kesmesem mi diye madem öneriyosunuz onu da yapıyım bu ay :)
Bu burç olayı nedir canımgunduz saçlarımın ucundan aldim aslan burcunda olmamızdan dolayı
canim.her ay ay takvimine gore yapiyorum bu kesimleri.aslan koc ve yay burclari saçlarını uzatmak icin olan kesim günleri.soyle soyleyim mesela aslan burcu bu ay 5 nisan 01.13ten 7 nisan 07.19a kadar olan sureyi kapliyor bu surede sqc kesimi yapmak saclarin daha hizli uzamasıNı onarilmasini gürlesmesini sagliyor ayni şekilde koc burcunun oldugu gunlerde yapilan kesimlerde hemen hemen bu ozellikler var gurlesme yok sanırsam yay burcu sadece uzatmak isteyenler icin keaim gunudur her ayni belli gunleri bu burxlari kapliyor onemli olan bu günlerde kesim yapabilmek kozmik bqkim ssitesinibiraz kurcala canim.daha detayli bilgiler varBu burç olayı nedir canım
Teşekkürler canımcanim.her ay ay takvimine gore yapiyorum bu kesimleri.aslan koc ve yay burclari saçlarını uzatmak icin olan kesim günleri.soyle soyleyim mesela aslan burcu bu ay 5 nisan 01.13ten 7 nisan 07.19a kadar olan sureyi kapliyor bu surede sqc kesimi yapmak saclarin daha hizli uzamasıNı onarilmasini gürlesmesini sagliyor ayni şekilde koc burcunun oldugu gunlerde yapilan kesimlerde hemen hemen bu ozellikler var gurlesme yok sanırsam yay burcu sadece uzatmak isteyenler icin keaim gunudur her ayni belli gunleri bu burxlari kapliyor onemli olan bu günlerde kesim yapabilmek kozmik bqkim ssitesinibiraz kurcala canim.daha detayli bilgiler var
buyuk ihtimalle cam terebentindir.gule gule kullan buUarada saclarini :)Sevdacım bende şu an kuafördeyim.Aslan gününde 1 parmak kestirdim saçımı boyundan ve kahkül kestirdim.Şimdide keratin bakımı yaptırıyorum.Kuaför saçın çok kurumuş diyor.Çam terabenti mi yaptı acaba kuruluk.Normalde hep yağlıdır benim saçlarım.
Sağol canım.Nasıl fark etmedim.Resmen kendi ellerimle saçımı kurutmuşum.Çamterabentiyi bugün itibari ile bırakıyorum.buyuk ihtimalle cam terebentindir.gule gule kullan buUarada saclarini :)
kesinlikle birqbak.keratin bakimi.onarir ama .bende yapacamda ne zaman yapsam bilemedimSağol canım.Nasıl fark etmedim.Resmen kendi ellerimle saçımı kurutmuşum.Çamterabentiyi bugün itibari ile bırakıyorum.
Sevdacım ben nasıl böyle bir boşluk yaptım.Saçım yağlı zaten diye çamterabentiyi rahat rahat kullandım.Nasılsa yağlı kurutsun biraz dedim.Benim yağlı saçlarımı böyle yaptıysa kuru saçlılar bence asla kullanmamalı.kesinlikle birqbak.keratin bakimi.onarir ama .bende yapacamda ne zaman yapsam bilemedim
boşver yipranmis kısımdan kurtuldun en azindan k8sa zamanda uzar insallahSaçım çok kurumuş tam bi parmak aldırdım boydan.Neyse aslan günü yararda inşallah çabuk uzar.
ben birde sacim yanikken kullanmıştım sampuanla beraber cope gittiSevdacım ben nasıl böyle bir boşluk yaptım.Saçım yağlı zaten diye çamterabentiyi rahat rahat kullandım.Nasılsa yağlı kurutsun biraz dedim.Benim yağlı saçlarımı böyle yaptıysa kuru saçlılar bence asla kullanmamalı.
İnşallah uzar.boşver yipranmis kısımdan kurtuldun en azindan k8sa zamanda uzar insallah
bakim yapiyormusun cam terebentin haricindeİnşallah uzar.
Evet dax ampüller karışık bakım yağı.Sen beni tanımadın değil mi rumuzumu değiştirdim yine çünkü.Nif19 olympos12 şimdide Dunya1981bakim yapiyormusun cam terebentin haricinde
allah seni ya iki saattir düşünüyorum ben bu nickli kimseyle konusmadim diye :) gecen gun aklima geldi nerde bu kadin diye nerelerdesin bakam senEvet dax ampüller karışık bakım yağı.Sen beni tanımadın değil mi rumuzumu değiştirdim yine çünkü.Nif19 olympos12 şimdide Dunya1981
Buralardayım bakıma ara verdim ya 15 gün ama seni takip ediyorum.Yazmazsamda beğeniyorum mesajlarını.allah seni ya iki saattir düşünüyorum ben bu nickli kimseyle konusmadim diye :) gecen gun aklima geldi nerde bu kadin diye nerelerdesin bakam sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?