Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ama artık değiştirmeyeceğim rumuzumu Dunya1981 kalacak.Kararsız bir insan olunca böyle oluyor.

Ama artık değiştirmeyeceğim rumuzumu Dunya1981 kalacak.Kararsız bir insan olunca böyle oluyor.
seni aklima.nif diye kaydetmisim ya imkani yok deg8smez kolay kolay :) merak ettiğim seyi sorayim :) keratin bakimi hangi markanin

Sevdacım ben bu Çarşamba keratin bakım yaptırdım ya bu akşam saçlarıma yağ bakımı yaptırmak istiyorum.Bi sakıncası olur mu?Yani keratinden sonra yağ bakımlarına ara veriyor musunuz?

Sevdacım ben bu Çarşamba keratin bakım yaptırdım ya bu akşam saçlarıma yağ bakımı yaptırmak istiyorum.Bi sakıncası olur mu?Yani keratinden sonra yağ bakımlarına ara veriyor musunuz?
yapabilirsin canim bende yapıyorum sülfatli sampuanlar mavi sular keratini akitir ha birde sicak su o yuzden ilik suyla yika saclarini

yapabilirsin canim bende yapıyorum sülfatli sampuanlar mavi sular keratini akitir ha birde sicak su o yuzden ilik suyla yika saclarini
Teşekkürler canım.Önlere kahkül kestirmiştim ya yıkadım kabarıklığını alsın diye dizleştirici ile düzleştirdim.Düzleştirdim bayağı ısınmıştı düzleştirici sonra çok pişman oldum.Düzleştiricide keratine zarar verir mi?

yani duzlestirici saca zarar verir keratine verirmi bilemedim

Kızlar su dax karışık ampül ve yağ karışımını tam olarak verirmısiniz rica etsem küçük kutu dax bitirdim saçlarımı döktü akıllanmadım bide büyük boy dax aldım bakslım dökülme devam edicekmi gerçi ne zaman yağ bakımı yapsam badem yağ zeytin yağ vs aynı oranda saç dökülmesi oluyo yani saçımı yağ döküyo dax değil lavanta kürü başladım ve dax bakalım ikisi nasıl etki edicek

Bugün ki bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı argan yağı
1 adet evin ampül
1 adet bepanten ampül
1 adet bemix ampül
karıştırıp saç diplerine sürdüm.Boylarınada argan yağı sürdüm.Streçleyip başörtü taktım.Sabah yıkayacağım.

2haftadir vitamin ve demir hapini kullaniyorum dokulme halen.ayni yoğunlukta devam ediyor bir ara durur gibi oldu cokta sevindim ama malesef bazen cokkk artışta oluyor tipki dunle bugun asiri dokulmede olduğu gibi dun bakım yapmadim dahada fazla dokulmesin diye ama banyoda bir dokulmedir aman allahim ( elimi sacima atmamla yiginla sac geliyor haaa bir surude yeni sac cikmis :)bugün karanfil kuru deneyeyim dedim şimdi ocakta kayniyor birazdan alip cam kavanozda demlenmesini beklicem fisfisli bir siseye aktarip oyle uygulayacagim persembe gunu tekrardan.doktorla konuşcam bakalim insallah kurtulurum su zikkim dokulmeden

Geçmiş olsun, malesef vitamin depoları dolana kadar devam eder bir süre daha dökülme ama yeni gelenler daha sağlıklı ve güçlü çıkacak ölüler atılıyor önce diye düşünün moraliniz bozulmasın nerelerden uzadı o saçlar bir dökülmeyle güzelliğinden birşey kaybetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…