- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.381
seni aklima.nif diye kaydetmisim ya imkani yok deg8smez kolay kolay :) merak ettiğim seyi sorayim :) keratin bakimi hangi markaninAma artık değiştirmeyeceğim rumuzumu Dunya1981 kalacak.Kararsız bir insan olunca böyle oluyor.
Davines kuaförde yaptırıyorum canım ben çünkü beceriksizim kendim.seni aklima.nif diye kaydetmisim ya imkani yok deg8smez kolay kolay :) merak ettiğim seyi sorayim :) keratin bakimi hangi markanin
cok.merak.ediyorum onuDavines kuaförde yaptırıyorum canım ben çünkü beceriksizim kendim.
yapabilirsin canim bende yapıyorum sülfatli sampuanlar mavi sular keratini akitir ha birde sicak su o yuzden ilik suyla yika saclariniSevdacım ben bu Çarşamba keratin bakım yaptırdım ya bu akşam saçlarıma yağ bakımı yaptırmak istiyorum.Bi sakıncası olur mu?Yani keratinden sonra yağ bakımlarına ara veriyor musunuz?
Teşekkürler canım.Önlere kahkül kestirmiştim ya yıkadım kabarıklığını alsın diye dizleştirici ile düzleştirdim.Düzleştirdim bayağı ısınmıştı düzleştirici sonra çok pişman oldum.Düzleştiricide keratine zarar verir mi?yapabilirsin canim bende yapıyorum sülfatli sampuanlar mavi sular keratini akitir ha birde sicak su o yuzden ilik suyla yika saclarini
yani duzlestirici saca zarar verir keratine verirmi bilemedimTeşekkürler canım.Önlere kahkül kestirmiştim ya yıkadım kabarıklığını alsın diye dizleştirici ile düzleştirdim.Düzleştirdim bayağı ısınmıştı düzleştirici sonra çok pişman oldum.Düzleştiricide keratine zarar verir mi?
kuaurq bakmayın,cvp yqzamadimBugün ki bakımım diplere dax süpergro uçlara bağdem yağ duş sonrası lavanta kürü, saçlar kuruyunca elseve mücizevi yağ
uzadi uzadi şükür belime yakin artikKestirmeyin ve hiç boya sürmeyin en az 1 sene. Bak nasıl uzuyo o saç .
Sevdamın saçları uzunuzadi uzadi şükür belime yakin artik
kuzum benimSevdamın saçları uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?