Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

ay canim yaaa ne guzel moral oldun ozellikle demir eksikliği cokmus ama asil sorun yaşadığım hormonal sikintilar bende topigine geliyordum karanfil kuru boyle nasil diyim hafif sizi verirmi

Bilemedimki ben genelde saçımı çok tepeden toplayınca oluyor o sızı diplerde birde yürüyüşte bazen terleyince esintide varsa oluyor saç dibimde batma gibi bilemedim belki yeni saçlar geliyordur, kızarıklık falan yoksa bir şey olmaz bence

yok yok kızarıklık yok kisq bir sure sizladi gecti şükür

yarin ve erteai gun,sehir disindq olacagimdan dokayi bakimimi bugun uyguladim hint ve lavanta yagi durulama suyu olarakta karanfil kuru icine birazdq biberiye eklicem

dun gece diplere entele losyonu uyguladim bugun tum gun firsat bulupta yikayamadim yarin yag bakimindan sonra insallah yıkarım :))))
arindirma icin huncalife sarımsaklı sampuan almıştım kopurmuyor mubarek dolu dolu 2 avuç dokuyorum sacima anca biraz kopuruyor haaa su varki temizliyor
arindirma icin himalaya aldim oncedende kullanmıştım az bi miktarla hem temizlemesi hem kopurmesi yeterli duzeyde kopurmesi demek iyi oldugu anlamina gelmiyor tabiki ama 2 avuc sampuanda kopurme yoksa giciktim kendisinden :)))

bakımım bir oncekı bakımdan bıraz yağım kalmıştı ustune hınt ve lavanta yağı ekleyıp dıplere uyguladım

ooooo şöyle bı geçmişe baktımda mola verelı 2.5 ay olmus artık zamanı gelmışte geçiyor bıle ne zaman versemkı acaba haftaya molaya gırerım dıye dusunuyorum

Bakımım 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı argan yağı
1 adet bemix ampül
1 adet evigen ampül
1 adet bepanten ampül karıştırıp saç diplerine sürdüm.Saç boylarınada argan yağı sürdüm.Streçleyip üzerine başörtüsü taktım.Sabah yıkayacağım.

ohhhhhhh şifaaa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…