- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.401
ay canim yaaa ne guzel moral oldunGeçmiş olsun, malesef vitamin depoları dolana kadar devam eder bir süre daha dökülme ama yeni gelenler daha sağlıklı ve güçlü çıkacak ölüler atılıyor önce diye düşünün moraliniz bozulmasın nerelerden uzadı o saçlar bir dökülmeyle güzelliğinden birşey kaybetmez
yok yok kızarıklık yok kisq bir sure sizladi gecti şükürBilemedimki ben genelde saçımı çok tepeden toplayınca oluyor o sızı diplerde birde yürüyüşte bazen terleyince esintide varsa oluyor saç dibimde batma gibi bilemedim belki yeni saçlar geliyordur, kızarıklık falan yoksa bir şey olmaz bence
inşallah bunalipta bakimi bırakmazsanız uzar merak etmeyindarısı başıma:) bu uzatma günlükleri çok motive ediyor gerçekten, ben de açtım kendime:)
Bakimlara ara verdiginiz zaman kac gun bekliyorsunuzooooo şöyle bı geçmişe baktımda mola verelı 2.5 ay olmus artık zamanı gelmışte geçiyor bıle ne zaman versemkı acaba haftaya molaya gırerım dıye dusunuyorum
10 gun yada 2 haftaBakimlara ara verdiginiz zaman kac gun bekliyorsunuz
ohhhhhhh şifaaa olsunBakımım 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı argan yağı
1 adet bemix ampül
1 adet evigen ampül
1 adet bepanten ampül karıştırıp saç diplerine sürdüm.Saç boylarınada argan yağı sürdüm.Streçleyip üzerine başörtüsü taktım.Sabah yıkayacağım.
İnşallah canım hepimize şifa olur.ohhhhhhh şifaaa olsun
Ara donemlerinde daha cok uzuyor diyorlar sizde de öyle oldu mu? Ben simdi aradayim ama bakim yapmak istiyorum sürekli10 gun yada 2 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?