Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

tavsiyede bulunabilir misiniz
urban care kullanıyordum birara, onun gibi mi?
mesela ben matrix keratindose şampuan fortetherapie maske nashi argan yağı kullanıyorum haftada bir defa falan selective protek ammıno keratin maskeyı uyguluyorum kılıç balığı pureology sampuan ve maskesini kullanıyor ve dediklerine göre nem bombası bir ürünmüş bu ürünler pahalı geliyor insanlara doğrudur ama normal şampuanda bir avuca yakın kullanırken bunlarda ceviz büyüklüğü bile fazla oluyor uzun süre yetiyor

teşekkürler..önce bir fiyat araştırması yapayım

Her zamanki gibi sekteye uğradı tatlım, bir kaç haftadır bir şey yapmıyorum bu hafta başlarım
bende bu ara düzenli yapamıyom sürekli şehir dışına çıkmak zorunda kalıyom ama yınede haftada 2 sefer yapmaya çalışıyom yapmayınca vicdan azabı çekiyom ya

bende bu ara düzenli yapamıyom sürekli şehir dışına çıkmak zorunda kalıyom ama yınede haftada 2 sefer yapmaya çalışıyom yapmayınca vicdan azabı çekiyom ya
Ben de öyle tatlım

Tatil, yoğun tuzlu deniz, güneş, çılgınlar gibi maşa ve şekillendiriciye rağmen saçlarımda yıpranma olmadı yine, tek avuntum bu. Doğru ürünler tercih etmişim kendimi tebrik ediyorum.

süpersin kuzummmmm bende aynen saçlarımın halinden çok çok memnunum artık çevremdekiler kullanığım ürünleri sormaya başladı ufak bir parça sarı saç kaldı tatile gitmeden onuda kestirisem süper olcak

kuzum havuzdan sonra saçların yıpranmaması için ne kullanabilirim

Harika bir haber bu

kuzum havuzdan sonra saçların yıpranmaması için ne kullanabilirim

Tatlım havuz deniz fark etmez, muhakkak saçların tuzlu su/havuz suyuna doymasını engellemek için yağ bazlı bir ürün kullanman gerek. Ben davinesin bir kaç ürününü kullanıyorum. Benim bloga uğrarsan geçen sene paylaşmıştım kullandıklarımı. Bir göz at.

kuzum ben senın bloğunu hatim ettim zaten :)))))))) argan yağıda iyi gelir o zaman demi dande spreymde var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…