Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ara donemlerinde daha cok uzuyor diyorlar sizde de öyle oldu mu? Ben simdi aradayim ama bakim yapmak istiyorum sürekli
haha bende oyleyım öffff bıtsede bakıma başlasam moduna giriyorum ama yapmayın bırakın dınlensın evet ara donemde daha çok uzama olur kı mola veremızın amacı çok uzama olması ıcın değıl saçlar dınlensın dıye moladan sonrakı bakımalr daha etkılı olsun dıye

Evet ben de yormiyim artik dedim yarardan cok zarar olmasin diye:) artik gecmesini beklicez gunlerin napalim :)

yarin yine sehir dışı ve hastane olacagindan bakimimi bugun yaptim diplere entele losyonu uyguladim burazdan yikayip resim atabilirsem atacağım molaya girecegim cunku bu ayin sonuna kadar 10 günlük bir mola verecegim

Akat freedom sac bakim yagi bitti elimdekileri bitirmeye calisiyom zeytinyagi badem karisimi bugunku bakimim
Eskı yazılarını inceliyorum, Akat freedom yağından memnun kalmış miydin sayın üstadım :))) baya eskilere gittim ben

Eskı yazılarını inceliyorum, Akat freedom yağından memnun kalmış miydin sayın üstadım :))) baya eskilere gittim ben
:) bende bazen donerin eskilere iyi oluyor aslindq ahhh canim keske tekrar bulabilsem o yagi inanilmaz memnun kalmıştım

canim cok tesekkur ederim senin ne alemde
Benim 1 parmak kestirdim boydan.Şu an ki boyundan memnun olsamda bakımlara devam.Çünkü daha tamamen kurtulamadığım katlar var saçımda.Önümüzde ki ay tekrar kestirmek istiyorum aslan gününde başlamışken istikrarı sağlayayım diyorum.Tabi bu sefer çok az kestireceğim inşallah zaten zor uzattım iyice başa dönmek istemiyorum.

milim alsan yeterli canim uçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…