- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.421
haha bende oyleyım öffff bıtsede bakıma başlasam moduna giriyorum ama yapmayın bırakın dınlensın evet ara donemde daha çok uzama olur kı mola veremızın amacı çok uzama olması ıcın değıl saçlar dınlensın dıye moladan sonrakı bakımalr daha etkılı olsun dıyeAra donemlerinde daha cok uzuyor diyorlar sizde de öyle oldu mu? Ben simdi aradayim ama bakim yapmak istiyorum sürekli
Evet ben de yormiyim artik dedim yarardan cok zarar olmasin diye:) artik gecmesini beklicez gunlerin napalim :)haha bende oyleyım öffff bıtsede bakıma başlasam moduna giriyorum ama yapmayın bırakın dınlensın evet ara donemde daha çok uzama olur kı mola veremızın amacı çok uzama olması ıcın değıl saçlar dınlensın dıye moladan sonrakı bakımalr daha etkılı olsun dıye
moladan sonra daha etkili oluyor bakimlar sifa olue insallah molanız:)Evet ben de yormiyim artik dedim yarardan cok zarar olmasin diye:) artik gecmesini beklicez gunlerin napalim :)
Sizin de inşallahmoladan sonra daha etkili oluyor bakimlar sifa olue insallah molanız:)
Eskı yazılarını inceliyorum, Akat freedom yağından memnun kalmış miydin sayın üstadım :))) baya eskilere gittim benAkat freedom sac bakim yagi bitti elimdekileri bitirmeye calisiyom zeytinyagi badem karisimi bugunku bakimim
:) bende bazen donerin eskilere iyi oluyor aslindq ahhh canim keske tekrar bulabilsem o yagi inanilmaz memnun kalmıştımEskı yazılarını inceliyorum, Akat freedom yağından memnun kalmış miydin sayın üstadım :))) baya eskilere gittim ben
Eki Görüntüle 1984758 19 nisan bakimdqn sonra cekildi ve molaya girilmiş oldu 12.kırmızı cizgiye degiyor
cok tesekkur eDerim darisi size insallahmaşallah upuzun olmuş saçın
Maşallah canım çok güzel uzamışlar.Eki Görüntüle 1984758 19 nisan bakimdqn sonra cekildi ve molaya girilmiş oldu 12.kırmızı cizgiye degiyor
canim cok tesekkur ederim senin ne alemdeMaşallah canım çok güzel uzamışlar.
Maşallahh çok güzel uzamışşEki Görüntüle 1984758 19 nisan bakimdqn sonra cekildi ve molaya girilmiş oldu 12.kırmızı cizgiye degiyor
Benim 1 parmak kestirdim boydan.Şu an ki boyundan memnun olsamda bakımlara devam.Çünkü daha tamamen kurtulamadığım katlar var saçımda.Önümüzde ki ay tekrar kestirmek istiyorum aslan gününde başlamışken istikrarı sağlayayım diyorum.Tabi bu sefer çok az kestireceğim inşallah zaten zor uzattım iyice başa dönmek istemiyorum.canim cok tesekkur ederim senin ne alemde
canim normalde 2 ayda veriyorum bu sefer 2.5 ay oldu ama son zamanlardq hastane ve sehir disi cok yaptigim icin tam duzenli olamadiMaşallahh çok güzel uzamışşne kadar da bir bakımlara ara veriyorsunuz acaba
milim alsan yeterli canim uçlardanBenim 1 parmak kestirdim boydan.Şu an ki boyundan memnun olsamda bakımlara devam.Çünkü daha tamamen kurtulamadığım katlar var saçımda.Önümüzde ki ay tekrar kestirmek istiyorum aslan gününde başlamışken istikrarı sağlayayım diyorum.Tabi bu sefer çok az kestireceğim inşallah zaten zor uzattım iyice başa dönmek istemiyorum.
teşekkür ederim darisi size insallahne güzel uzamış maşallah :)
O zaman bende iki ay sonunda veriyim şampuanım bitsin bekliyorum o bittiğinde hem ölçüm yapıcam hem o zaman ara veriyim :)canim normalde 2 ayda veriyorum bu sefer 2.5 ay oldu ama son zamanlardq hastane ve sehir disi cok yaptigim icin tam duzenli olamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?